ben geldiiiiiiiiimmmmm aşkım sultanım canımıniçi hayırlı uğurlu bol bebişli bi topik olur inşallah bitanemmmm
canım ne yapıyosun nasılsın gözukmuyorsun bebişin nasıl ıyımı ???valla şu kırmızılara uyuz oluyorum, tedaviden önce her kırmızıda ağlıyordum sonra durumu kabullendim gittim merkeze bu sefer de tedaviye başlamak için gelsin diye dua ediyordum, hamileliğim boyunca da kırmızı renk bile giymedim wc de kırmızı görürüm diye
canm nerelerdesın temızlıgemı verdın kendını yıoksaaaNe güzelll inşallahh bende eltimle iyi anlaşırım
canım ne yapıyosun nasılsın gözukmuyorsun bebişin nasıl ıyımı ???
canm nerelerdesın temızlıgemı verdın kendını yıoksaaa
canımmm nasılsın mucızen buyuyor maaşaallahnasıl gidiyor hamılelk ????
aa özsen saçmalama bak kızarım kanamayı aklına getırmek bıle yokodaneymiş biz bilmiyoz rabbım asla tum gebelın boyunca göstermesın saglıklı sıhatlı bır hamılelık ardından dogum nasıp etsın kaçın gun oldu bugun blastdı dımı erken yapmayı duşünmüyormusun? bide benmkınde 7.8. gunmuydu ne hafıf pembe leke gelmıstı sonra kesılmıstı hemşıremde tuttugna delalet olabılır demıstı gerçktende öyleymıs tutmustu ilk denemede de benm 2. gun transferden sonra basım dönup dusmustum oda ona delaletmıs tabı onlar testten sonra söylemıslerdı
canım şimdiden hayırlı olur inş hoş geldin yaş kaçtı problem neydi sizde canm nerde denıyorsun hangi şehir canm
canım nasılsın hayatım ne yapıyorsunn ???????????? sesın solugun cıkmadı bırtaneme ne durumdasın suan
transferın cumartesıydı dımı canımmmmYok kuzum bugün temizlik yapamadımannemlere , abimlere gitmek gerekti kısacası hep dışardaydım :85:
Ama söz yarın çok yormıcam kendimi az iş yapıcam
amin canm problemler bıtmez zaten suan nasılsın bebısın durumu nasılgüzel gidiyor canım ama endişeler bitmiyor Rabbim isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu
hmm anladm canm allah baska sıkıntı göstermesın inssamin inşallah herşeyin hayırlısı , rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah .. yaş 31 canım -İstanbul .. eşimle ilgili bir sıkıntımız vardı yavaş hareketlilik ..
kızzzzzzzz sen nerdesınnnDün kan verdim canım değerim 5600 hamileyim çok şükür darısı hepinizi başına inş tez zamanda
transferın cumartesıydı dımı canımmmm
amin canm problemler bıtmez zaten suan nasılsın bebısın durumu nasıl
hmm anladm canm allah baska sıkıntı göstermesın inss
kızzzzzzzz sen nerdesınnnniye haber vermıyorsun tebrıkler hayatım allah daim etsın inşallah bu arada donmusdu dımı ilk bebek geldı topigin çk şükür :92::92::92::92::92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::118::118::118::118::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bu arda ıkız mı.___?????
Canım allah razı olsun. Tez zamanda rabbimin izni ile bu sayfa dolup taşacak inş. Dünden bu yana aklım yerimde değil ki tatlım yazdım bir kaç yere ama burayı atladım sanırım. Donmuş ilk denemem ve tek embriyo transferi olmuştu dün 15. günümüzdü. Bu arada herkes ikiz mi diyor ama doktorum bişey demedi olma olasılığı var mı? Tek embriyo ya
deger cok yuksek canm ondan ıkızmı dedım bence ıkızbenmde 14. gun degerm 5680 dı
Cnm gozun aydin allah tamamina erdirsin inssCanım allah razı olsun. Tez zamanda rabbimin izni ile bu sayfa dolup taşacak inş. Dünden bu yana aklım yerimde değil ki tatlım yazdım bir kaç yere ama burayı atladım sanırım. Donmuş ilk denemem ve tek embriyo transferi olmuştu dün 15. günümüzdü. Bu arada herkes ikiz mi diyor ama doktorum bişey demedi olma olasılığı var mı? Tek embriyo ya
kızlarrr duydunuzmu ilk bebek gelmiş topigmize maaşşalah ayy ne guzel darısı bizlere
Cnm gozun aydin allah tamamina erdirsin inss
Amin cnm insssağol tatlım amin allah razı olsun
Rabbim sizlerede nasip etsin inş
inşallah canım ama deger öyle gözüküyorHadi bakalım hayırlısı canım
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ben de tup bebekle denemem oldu ılk denemem ılk hamılegım tuttu okadar cok sevınmıstıkkı malesef 8 haftadaa kalbı durdu bebegımım mecburen kurtajla sonuclandıdonmus embrıyolarımız var hayırlısı ....esım tese amelıyatı olup saklamıslardı...yumr.toplama gunu gerek kalmadan kendılıgınden buldular...gecen ay 14 unde adet oldum suan gecıktı bılmıyorum gerıye mı attı dun aksam mıgdem kotuydu sankı kendımı hamıleyım gıbı hıssedıyorum ama bı yandaN korkuyorum yok dur degıldır dıyorum bılemedım akıl kan testı yap nasıl olsa sonuc neyse varsa sevının yoksa en azından ....bılın dedım ama ıste beklemek allahım bır umut ......
test yaptırmadım daha dogrusu cesaret edemedım bıraz dahamı bekleyım bılemıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?