Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

canım ne yapıyosun nasılsın gözukmuyorsun bebişin nasıl ıyımı ???

Ne güzelll inşallahh bende eltimle iyi anlaşırım
canm nerelerdesın temızlıgemı verdın kendını yıoksaaa

canım ne yapıyosun nasılsın gözukmuyorsun bebişin nasıl ıyımı ???

canm nerelerdesın temızlıgemı verdın kendını yıoksaaa

Yok kuzum bugün temizlik yapamadımannemlere , abimlere gitmek gerekti kısacası hep dışardaydım :85:
Ama söz yarın çok yormıcam kendimi az iş yapıcam

amin inşallah herşeyin hayırlısı , rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah .. yaş 31 canım -İstanbul .. eşimle ilgili bir sıkıntımız vardı yavaş hareketlilik ..

Yok kuzum bugün temizlik yapamadımannemlere , abimlere gitmek gerekti kısacası hep dışardaydım :85:
Ama söz yarın çok yormıcam kendimi az iş yapıcam
transferın cumartesıydı dımı canımmmm

güzel gidiyor canım ama endişeler bitmiyor Rabbim isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu
amin canm problemler bıtmez zaten suan nasılsın bebısın durumu nasıl

amin inşallah herşeyin hayırlısı , rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah .. yaş 31 canım -İstanbul .. eşimle ilgili bir sıkıntımız vardı yavaş hareketlilik ..
hmm anladm canm allah baska sıkıntı göstermesın inss

Dün kan verdim canım değerim 5600 hamileyim çok şükür darısı hepinizi başına inş tez zamanda
kızzzzzzzz sen nerdesınnn niye haber vermıyorsun tebrıkler hayatım allah daim etsın inşallah bu arada donmusdu dımı ilk bebek geldı topigin çk şükür :92::92::92::92::92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::118::118::118::118::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bu arda ıkız mı.___?????

...//Y RABB !!!SEN Buyuruyorsun ki: Bir Kulum Nedametle, Göz Yaşlarıyla Ellerini Bana Açar Duâ Ederse Ben O Kulumun Duâ'sını Kabul Etmemekten Hayâ Ederim Diyorsun,Yine Ben Kulumun Zannı Üzereyim Buyurursun..Y RABB !!!Bizi Gaflet Uykusundan Uyandır ,Dünyanın Kirleriyle Kararmış Olan Kalplerimizi İman ve Kur’ân Nuru İle Nurlandır...Y RABB !!!Âmin âmin âmin Diyen Şu Kullarını İki Cihanda Aziz Eyle , Cennetinle Cemalin İle Bizleri Şereflendir..AMİİNNN...//
...//Y RABB !!!SEN Buyuruyorsun ki: Bir Kulum Nedametle, Göz Yaşlarıyla Ellerini Bana Açar Duâ Ederse Ben O Kulumun Duâ'sını Kabul Etmemekten Hayâ Ederim Diyorsun,Yine Ben Kulumun Zannı Üzereyim Buyurursun..Y RABB !!!Bizi Gaflet Uykusundan Uyandır ,Dünyanın Kirleriyle Kararmış Olan Kalplerimizi İman ve Kur’ân Nuru İle Nurlandır...Y RABB !!!Âmin âmin âmin Diyen Şu Kullarını İki Cihanda Aziz Eyle , Cennetinle Cemalin İle Bizleri Şereflendir..AMİİNNN...//

Canım allah razı olsun. Tez zamanda rabbimin izni ile bu sayfa dolup taşacak inş. Dünden bu yana aklım yerimde değil ki tatlım yazdım bir kaç yere ama burayı atladım sanırım. Donmuş ilk denemem ve tek embriyo transferi olmuştu dün 15. günümüzdü. Bu arada herkes ikiz mi diyor ama doktorum bişey demedi olma olasılığı var mı? Tek embriyo ya

deger cok yuksek canm ondan ıkızmı dedım bence ıkız benmde 14. gun degerm 5680 dı

Cnm gozun aydin allah tamamina erdirsin inss

ben de tup bebekle denemem oldu ılk denemem ılk hamılegım tuttu okadar cok sevınmıstıkkı malesef 8 haftadaa kalbı durdu bebegımım mecburen kurtajla sonuclandı donmus embrıyolarımız var hayırlısı ....esım tese amelıyatı olup saklamıslardı...yumr.toplama gunu gerek kalmadan kendılıgınden buldular...gecen ay 14 unde adet oldum suan gecıktı bılmıyorum gerıye mı attı dun aksam mıgdem kotuydu sankı kendımı hamıleyım gıbı hıssedıyorum ama bı yandaN korkuyorum yok dur degıldır dıyorum bılemedım akıl kan testı yap nasıl olsa sonuc neyse varsa sevının yoksa en azından ....bılın dedım ama ıste beklemek allahım bır umut ......

Hadi bakalım hayırlısı canım
inşallah canım ama deger öyle gözüküyor

:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

neşeeeee sen çok oynamaaa senn yerınede ben oynarımmm

inşallah canım allah mucızenı versın test yarınmı cıkacak

test yaptırmadım daha dogrusu cesaret edemedım bıraz dahamı bekleyım bılemıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…