Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

inşallah canım allah mucızenı versın test yarınmı cıkacak[/QUOTE]

ınsallah canım ... daha test yaptırmadım dogrusu cesaret edemedım bılemıyorum ne yapacagımı...

ınsallah canım ... daha test yaptırmadım dogrusu cesaret edemedım bılemıyorum ne yapacagımı...

adanadamı yasıyorsun canm sen kac yasındasın belkı olur tup deneyıp sonra kendılınden kalan varya[/QUOTE]

tarsusluyum adanada denememız oldu... bunu da dusunerekten umutlanıyorum pazartesı bekleyıp oyle yaptırmayıda dusunuyom en azından bırazdaha umudum artar o gune kadarda olmazsam adet ınsallah boyle bılemıyorum ...sen nerelısın sızın nasıl gıdıyooo

bende mersındeyım canm bende 25 yasındaym 4 senelık evlıyım sen kaç yıllık evlısın kaç ay oldu ılk denemene tup bebek denemene nerde denedın

bende tarsusluyum canım 3 senelık evlıyım busene kasımda tup denememız oldu ...adana baskent tup bebek merkezınde ocak ayında kaybettım bebegımı ....daha ıkıncı denemeye baslamadım bu ay boyle suphem oldu ama gınede bılemıyorum bır sankı var bı yok dıyo hayırlısı olsun

adanadamı yasıyorsun canm sen kac yasındasın belkı olur tup deneyıp sonra kendılınden kalan varya

tarsusluyum adanada denememız oldu... bunu da dusunerekten umutlanıyorum pazartesı bekleyıp oyle yaptırmayıda dusunuyom en azından bırazdaha umudum artar o gune kadarda olmazsam adet ınsallah boyle bılemıyorum ...sen nerelısın sızın nasıl gıdıyooo[/QUOTE]

ben mersınde yasıyorm canm ben mersınde denedm 4 dusuk 1 erken dogmm var malesef 1asılama 1 tup 1 donmus denedm olmadı tekrar donmus dencm bu ay denıcektm kıst cıktı öbur aya kaldı mersınde denıyorm adana baskentdemı denedn

inşallah hamılesındır canmmm

ben mersınde yasıyorm canm ben mersınde denedm 4 dusuk 1 erken dogmm var malesef 1asılama 1 tup 1 donmus denedm olmadı tekrar donmus dencm bu ay denıcektm kıst cıktı öbur aya kaldı mersınde denıyorm adana baskentdemı denedn[/QUOTE]

ınsllah hersey ıstedıgın gıbı olur ...evet canımadana baskent kısla arastırma merkezı yuregırde...

ınsllah hersey ıstedıgın gıbı olur ...evet canımadana baskent kısla arastırma merkezı yuregırde...[/QUOTE]

inşallah senınde canım mersıne yolun duserse beklerım bır kahveye gel tanısalım kader ortagım inşallah sende hamılesındır valla heyecanladnm sımdı hep gecıkırmı gunn ıstah artması felan varmı canm göüslernde sıslık ateslnme gergınlk duygusallık vs zaten bnm bu denemde olmasa ya adana baskent yada ıstanbul dusunuyorm ıns gerek kalmazda

ınsllah hersey ıstedıgın gıbı olur ...evet canımadana baskent kısla arastırma merkezı yuregırde...

inşallah senınde canım mersıne yolun duserse beklerım bır kahveye gel tanısalım kader ortagım inşallah sende hamılesındır valla heyecanladnm sımdı hep gecıkırmı gunn ıstah artması felan varmı canm göüslernde sıslık ateslnme gergınlk duygusallık vs zaten bnm bu denemde olmasa ya adana baskent yada ıstanbul dusunuyorm ıns gerek kalmazda[/QUOTE]

ınsallah canım kısmet bende beklerım saol ...soyle dıyım subatta 12inde oldum mart 14unde nısan da boyle gecıktı bu yuzden bılemıyorum uyku halım var dun bas agrım zaten sınuzutım var bunla beraber mıgdem kotuydu ıste bılemıyorum gerıye mı attı tarıhımı degıstı suan bılemıyorum....ınsallah gerek kalmaz bır an once hamıle kalırsın .....hakkımızda hayırlısı olsun

ınsallah canım kısmet bende beklerım saol ...soyle dıyım subatta 12inde oldum mart 14unde nısan da boyle gecıktı bu yuzden bılemıyorum uyku halım var dun bas agrım zaten sınuzutım var bunla beraber mıgdem kotuydu ıste bılemıyorum gerıye mı attı tarıhımı degıstı suan bılemıyorum....ınsallah gerek kalmaz bır an once hamıle kalırsın .....hakkımızda hayırlısı olsun[/QUOTE]

aminnn canm saol ıyı dıleklerın ıcın haber ver mutlaka olurmu olumlu yada olumsuz

inşallah canım ama deger öyle gözüküyor

neşeeeee sen çok oynamaaa senn yerınede ben oynarımmm

inşallah canım allah mucızenı versın test yarınmı cıkacak
tamam cnm sana verdim sirami. O zaman

26 yasındayım tarsusluyum bılemıyorum bırazdaha mı beklemelıyım yoksa yaptırımmı karasızım
Cnm inss hamissindir bende tarsustayim cnm ne tesaduf

Cook gecmis olsun cnm nerdeyse ayni zamanlarda dusuk yapmisiz bende aralikta yapmistim dusu allah inss bi daha yasatmasin hic birimize bende baskentte tedavi gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…