- 14 Ocak 2014
- 283
- 273
- 323
- 37
inşallah canım allah mucızenı versın test yarınmı cıkacak
keşke yaptırsaydın kaç yasındasın canm nerde yasıyorsun
26 yasındayım tarsusluyum bılemıyorum bırazdaha mı beklemelıyım yoksa yaptırımmı karasızım
ınsallah canım ... daha test yaptırmadım dogrusu cesaret edemedım bılemıyorum ne yapacagımı...
bende mersındeyım canm bende 25 yasındaym 4 senelık evlıyım sen kaç yıllık evlısın kaç ay oldu ılk denemene tup bebek denemene nerde denedın
adanadamı yasıyorsun canm sen kac yasındasın belkı olur tup deneyıp sonra kendılınden kalan varya
bende tarsusluyum canım 3 senelık evlıyım busene kasımda tup denememız oldu ...adana baskent tup bebek merkezınde ocak ayında kaybettım bebegımı ....daha ıkıncı denemeye baslamadım bu ay boyle suphem oldu ama gınede bılemıyorum bır sankı var bı yok dıyo hayırlısı olsun
tarsusluyum adanada denememız oldu... bunu da dusunerekten umutlanıyorum pazartesı bekleyıp oyle yaptırmayıda dusunuyom en azından bırazdaha umudum artar o gune kadarda olmazsam adet ınsallah boyle bılemıyorum ...sen nerelısın sızın nasıl gıdıyooo
inşallah hamılesındır canmmm
ben mersınde yasıyorm canm ben mersınde denedm 4 dusuk 1 erken dogmm var malesef 1asılama 1 tup 1 donmus denedm olmadı tekrar donmus dencm bu ay denıcektm kıst cıktı öbur aya kaldı mersınde denıyorm adana baskentdemı denedn
ınsllah hersey ıstedıgın gıbı olur ...evet canımadana baskent kısla arastırma merkezı yuregırde...
inşallah senınde canım mersıne yolun duserse beklerım bır kahveye gel tanısalım kader ortagım inşallah sende hamılesındır valla heyecanladnm sımdı hep gecıkırmı gunn ıstah artması felan varmı canm göüslernde sıslık ateslnme gergınlk duygusallık vs zaten bnm bu denemde olmasa ya adana baskent yada ıstanbul dusunuyorm ıns gerek kalmazda
tamam cnm sana verdim sirami. O zamaninşallah canım ama deger öyle gözüküyor
neşeeeee sen çok oynamaaa senn yerınede ben oynarımmm
inşallah canım allah mucızenı versın test yarınmı cıkacak
Cnm inss hamissindir bende tarsustayim cnm ne tesaduf26 yasındayım tarsusluyum bılemıyorum bırazdaha mı beklemelıyım yoksa yaptırımmı karasızım
bende tarsusluyum canım 3 senelık evlıyım busene kasımda tup denememız oldu ...adana baskent tup bebek merkezınde ocak ayında kaybettım bebegımı ....daha ıkıncı denemeye baslamadım bu ay boyle suphem oldu ama gınede bılemıyorum bır sankı var bı yok dıyo hayırlısı olsun
tamam cnm sana verdim sirami. O zaman
Cnm inss hamissindir bende tarsustayim cnm ne tesaduf
Cook gecmis olsun cnm nerdeyse ayni zamanlarda dusuk yapmisiz bende aralikta yapmistim dusu allah inss bi daha yasatmasin hic birimize bende baskentte tedavi gordum[/
yaa tarsuslumusun.tesaduf e bak ...sanada cok gecmıs olsun canım temennımız ınsallah saglıklı bır sekılde bebeklerımızı kucagımıza alırız ...dokturun kımdıı..benım erhan beydııı
evet cnm tayfun bey cnm inss bu sefer aliriz cnmtamam cnm sana verdim sirami. O zaman
Cnm inss hamissindir bende tarsustayim cnm ne tesaduf
Cook gecmis olsun cnm nerdeyse ayni zamanlarda dusuk yapmisiz bende aralikta yapmistim dusu allah inss bi daha yasatmasin hic birimize bende baskentte tedavi gordum[/
yaa tarsuslumusun.tesaduf e bak ...sanada cok gecmıs olsun canım temennımız ınsallah saglıklı bır sekılde bebeklerımızı kucagımıza alırız ...dokturun kımdıı..benım erhan beydııı
evet cnm tayfun bey cnm inss bu sefer aliriz cnm
ınsallah ....hakkımızda herseyın hayırlısı olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?