Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

kızlar allah emeklerımızı yemesn ınsallah

Yokkkk benim hiccc gogus ucum yoktur...hastalanmaya bir hafta kala da benim goguusleeim siser amaaa

inş bebişinin belirtisidir canmm
Ayy inss bebise delalettir cnm ben senden umutluyum bende iyiyim cnm ufaktan ev iside yapiyorum oyle iste zaman gecirmeye calisiyorum cnm

Amiinnn cnm insss
neşee kızz sen ne işi yapıyon yat uzan keyfıne bak cok dıkkat et boş ver ıv ısını canmm

aa dogru be senn ıkıncı dımı unuttum yaa onada de hadı uyuyalm askım de yatır yanına annenler felan yakın deglmı bıraz baksalar

Oglum 13 yasinda yanimda uyuyacak yasi gecti cnm annemlere soylemedim daha cnm sadece tedaviye gidecegimizi biliyorlar cok kisi bildimi daha stres oluyorum ben cnm o yuzden bu sefer soylemedim tam

Oglum 13 yasinda yanimda uyuyacak yasi gecti cnm annemlere soylemedim daha cnm sadece tedaviye gidecegimizi biliyorlar cok kisi bildimi daha stres oluyorum ben cnm o yuzden bu sefer soylemedim tam

anladm canmm e 13 yasındaysa lafdan anlar kızz o yapsın söyle ama gercekten dıkkatlı ol cok egılp kalkma

anladm canmm e 13 yasındaysa lafdan anlar kızz o yapsın söyle ama gercekten dıkkatlı ol cok egılp kalkma

Yok cnm oyle agir is yapmiyorum sagolsun esim yardim ediyor ben kendimi yormadan daginikliklari topluyorum cnm yemek yapiyorum oyle iste hayirlisi diyorum artik cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…