Ozsen nasilsin cnm nasil gidiyor
tamam cnm sana verdim sirami. O zaman
tamam canmm
Cnm inss hamissindir bende tarsustayim cnm ne tesaduf
Cook gecmis olsun cnm nerdeyse ayni zamanlarda dusuk yapmisiz bende aralikta yapmistim dusu allah inss bi daha yasatmasin hic birimize bende baskentte tedavi gordum
Iyiyim nesecim.goğüslerim siş ve kasınıyorlarrrrrrr.sen nasılsın.:)))
göüs uclarında bellımııı
Ayy inss bebise delalettir cnm ben senden umutluyum bende iyiyim cnm ufaktan ev iside yapiyorum oyle iste zaman gecirmeye calisiyorum cnmIyiyim nesecim.goğüslerim siş ve kasınıyorlarrrrrrr.sen nasılsın.:)))
kızlar allah emeklerımızı yemesn ınsallah
Yokkkk benim hiccc gogus ucum yoktur...hastalanmaya bir hafta kala da benim goguusleeim siser amaaa
neşee kızz sen ne işi yapıyon yat uzan keyfıne bak cok dıkkat et boş ver ıv ısını canmmAyy inss bebise delalettir cnm ben senden umutluyum bende iyiyim cnm ufaktan ev iside yapiyorum oyle iste zaman gecirmeye calisiyorum cnm
Amiinnn cnm insss
inş bebişinin belirtisidir canmm
neşee kızz sen ne işi yapıyon yat uzan keyfıne bak cok dıkkat et boş ver ıv ısını canmm
Kizz elimde olsa keske daginikliktan nefret ediyorum bide sagolsun oglum var mecburrrrr
aa dogru be senn ıkıncı dımı unuttum yaa onada de hadı uyuyalm askım de yatır yanınaannenler felan yakın deglmı bıraz baksalar
Oglum 13 yasinda yanimda uyuyacak yasi gecti cnm annemlere soylemedim daha cnm sadece tedaviye gidecegimizi biliyorlar cok kisi bildimi daha stres oluyorum ben cnm o yuzden bu sefer soylemedim tam
anladm canmm e 13 yasındaysa lafdan anlar kızz o yapsın söyle ama gercekten dıkkatlı ol cok egılp kalkma
Yok cnm oyle agir is yapmiyorum sagolsun esim yardim ediyor ben kendimi yormadan daginikliklari topluyorum cnm yemek yapiyorum oyle iste hayirlisi diyorum artik cnm
allah yardımcın olsun sabırsızlıkla beklıyorm sonuclarınızı inş
kizlar hepinize iyi haftasonlari diliyorum
ınsallah ...allahım hepımıze nasıp etsın
ıyiyim nesecim.goğüslerim siş ve kasınıyorlarrrrrrr.sen nasılsın.:)))
hayırlı olsun topiğinInşaallah uğur getirsin bebişi bol olan topik olsun
Hadi bakalım hayırlısı canım
Yok kuzum bugün temizlik yapamadımannemlere , abimlere gitmek gerekti kısacası hep dışardaydım :85:
Ama söz yarın çok yormıcam kendimi az iş yapıcam
saoll canımm benım ne yapıyorsun nasılsın nasıl gıdıyor????????????
iyiyim cnm simdilik iyi cnm sonlara dogru stres basiyor isteristemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?