tabıkı canım suan bende cok heyecanlanıyorummmInşallah guzel haberler alacaz
ayy inss cnm ya
senınn melegnı sevsınler ne guzel avatarınnn canmm allah gönlune göre versınn
canmm nasılsın?????????????
canım nasılsın az kaldı heyecan varmı??????????????
sagol bitanem insss cnm benim aminnnnn
canımın içi sende bılıyorsunkı ıkısınnde belırtılerı malesef aynı ama keşke acıle gıtsende bır kan versenvalla heyecan dorukta cnm yaaaaa.sorma ufacık karnım ağrıyo
-niye agrıyo yok tamam hasta olcam diyom
goguslerim sisti
-hasta olucam tamam belirti verdi diyorum
sinirliyim gerginim
-kanamadan oncesinirli ve gergin olurdum tamam tutmadı diyorum
ılk gunler su gibi akıp gitti ama bana bugün ve yarın bu evhamlarla bitmezzzzz bitmezzz...
cnm pozitiftede belirtiler bunlar zaten bosubosuna uzme kendini inss hamissin sen cnmValla heyecan dorukta cnm yaaaaa.sorma ufacık karnım ağrıyo
-niye agrıyo yok tamam hasta olcam diyom
Goguslerim sisti
-hasta olucam tamam belirti verdi diyorum
Sinirliyim gerginim
-kanamadan oncesinirli ve gergin olurdum tamam tutmadı diyorum
Ilk gunler su gibi akıp gitti ama bana bugün ve yarın bu evhamlarla bitmezzzzz bitmezzz...
İnss cnm benimaminn birtanem saglıklı sıhatlı ınsallah oyle tatı bır melegın olurr
canımın içi sende bılıyorsunkı ıkısınnde belırtılerı malesef aynı ama keşke acıle gıtsende bır kan versenbak ne guzel bır fıkır sende rahatlasan bızde
Dogru soyluyorsun valla bendede oyle olmustu insanin ustunden bir yuk kalkiyor sanki transferden sonra eve gelince bi bakmissin misil misil uyuyorsun inss oyledircupcakelove CANIMMMMMMMMMMMM NERDESİNNNNNNNNNNN ?????????????
İNŞALLAH BEBİŞİ ALIP YORGUNLUKTAN UYUYA KALIPDA ONDAN SESIN CIKMIYORDURR
dogru soyluyorsun valla bendede oyle olmustu insanin ustunden bir yuk kalkiyor sanki transferden sonra eve gelince bi bakmissin misil misil uyuyorsun inss oyledir
ne yemek yaptınız kızlar aksama
biz yedik bile esim ciger aldi onu kavurdum yaninada salata cnm bu aralar kolay seyler yapliyor bizde
inşallah canım ben senıde cok merak etmıstım ya ondan öyle yazdım gerçekten öyle oluyor genelde
Ooh afiyet olsun cnm dogru sicaklarda yenmez ki asermedimki benim oglumda hamileyken oldu salgama cok asermistim ayagimi elledim ayni yerde ve bastigim parmak ucu kadar oglumda leke olmustu boyle kirmzi ama sonra gecti meyve olmadigi icin heraldeyerken bıryerını ellemeseydın kızz öyle derler ya bacm bebısnde orasında ız olurmusAfıyet olsun hava soguk ya bende kuru fasulye tavuklu bulgur pılavı salata yaptım cunku havalar ısınnca yenmıyor yaa ısınmadan sonkez yıyelım dedım
inss vakti saati geldimi olacak cnm ben inaniyorum sadece biraz sabirteşekkür ederim canımm çiçekler için off yaa valla bende bebiş istiyorummm :86::89::97::111::115::108:
ooh afiyet olsun cnm dogru sicaklarda yenmez ki asermedimki benim oglumda hamileyken oldu salgama cok asermistim ayagimi elledim ayni yerde ve bastigim parmak ucu kadar oglumda leke olmustu boyle kirmzi ama sonra gecti meyve olmadigi icin heralde
haklısında ıste ınsanoglu nefsı degılmı hemen olsun ıstıyozzinss vakti saati geldimi olacak cnm ben inaniyorum sadece biraz sabir
ben annemlwrdeyim cumartesi gunleeibutun kkardesler.menumuzde
tavuksuyu corba
bezelye tavuklu
pilav
salata
var kislarr.onlar yapti ben yicem ne guzel oluyor boyle ohhhh hazira konmak yaaa
Ben annemlwrdeyim cumartesi gunleeibutun kkardesler.menumuzde
Tavuksuyu corba
Bezelye tavuklu
Pilav
Salata
Var kislarr.onlar yapti ben yicem ne guzel oluyor boyle ohhhh hazira konmak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?