Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

canmm nasılsın?????????????

canım nasılsın az kaldı heyecan varmı??????????????

Valla heyecan dorukta cnm yaaaaa.sorma ufacık karnım ağrıyo
-niye agrıyo yok tamam hasta olcam diyom
Goguslerim sisti
-hasta olucam tamam belirti verdi diyorum
Sinirliyim gerginim
-kanamadan oncesinirli ve gergin olurdum tamam tutmadı diyorum

Ilk gunler su gibi akıp gitti ama bana bugün ve yarın bu evhamlarla bitmezzzzz bitmezzz...

sagol bitanem insss cnm benim aminnnnn

aminn birtanem saglıklı sıhatlı ınsallah oyle tatı bır melegın olurr

canımın içi sende bılıyorsunkı ıkısınnde belırtılerı malesef aynı ama keşke acıle gıtsende bır kan versenbak ne guzel bır fıkır sende rahatlasan bızde

cnm pozitiftede belirtiler bunlar zaten bosubosuna uzme kendini inss hamissin sen cnm

cupcakelove CANIMMMMMMMMMMMM NERDESİNNNNNNNNNNN ?????????????
İNŞALLAH BEBİŞİ ALIP YORGUNLUKTAN UYUYA KALIPDA ONDAN SESIN CIKMIYORDURR

İnss cnm benim

cupcakelove CANIMMMMMMMMMMMM NERDESİNNNNNNNNNNN ?????????????
İNŞALLAH BEBİŞİ ALIP YORGUNLUKTAN UYUYA KALIPDA ONDAN SESIN CIKMIYORDURR
Dogru soyluyorsun valla bendede oyle olmustu insanin ustunden bir yuk kalkiyor sanki transferden sonra eve gelince bi bakmissin misil misil uyuyorsun inss oyledir

biz yedik bile esim ciger aldi onu kavurdum yaninada salata cnm bu aralar kolay seyler yapliyor bizde

yerken bıryerını ellemeseydın kızz öyle derler ya bacm bebısnde orasında ız olurmus Afıyet olsun hava soguk ya bende kuru fasulye tavuklu bulgur pılavı salata yaptım cunku havalar ısınnca yenmıyor yaa ısınmadan sonkez yıyelım dedım

Ooh afiyet olsun cnm dogru sicaklarda yenmez ki asermedimki benim oglumda hamileyken oldu salgama cok asermistim ayagimi elledim ayni yerde ve bastigim parmak ucu kadar oglumda leke olmustu boyle kirmzi ama sonra gecti meyve olmadigi icin heralde

Ben annemlwrdeyim cumartesi gunleeibutun kkardesler.menumuzde
Tavuksuyu corba
Bezelye tavuklu
Pilav
Salata
Var kislarr.onlar yapti ben yicem ne guzel oluyor boyle ohhhh hazira konmak yaaa

ooh afiyet olsun cnm dogru sicaklarda yenmez ki asermedimki benim oglumda hamileyken oldu salgama cok asermistim ayagimi elledim ayni yerde ve bastigim parmak ucu kadar oglumda leke olmustu boyle kirmzi ama sonra gecti meyve olmadigi icin heralde

kız aşerme degıl hamılelıkte cıger yenınce ve bende ıkızlerımde salgam asermıstımmm canmm

inss vakti saati geldimi olacak cnm ben inaniyorum sadece biraz sabir
haklısında ıste ınsanoglu nefsı degılmı hemen olsun ıstıyozz

ben annemlwrdeyim cumartesi gunleeibutun kkardesler.menumuzde
tavuksuyu corba
bezelye tavuklu
pilav
salata

var kislarr.onlar yapti ben yicem ne guzel oluyor boyle ohhhh hazira konmak yaaa

afiyet olsun kuzummmmm Ben bayılırım tavuklu bezelyeye en sevdıgım yemeklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…