Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

Yaz kis icerim salgami ben hic yok demem

Off ya kızlar bugun cok sıkılıyorum ben nedense bıraz utu yaptım evı supurdum felan öyle işte bıde aklıma bırsey takılıyo sız sadece esterofem kullandınız benm doktorm bana lucrın kullandırıyor tarnsferden bır kaç gun sonrada ovıtrelle kulnaıyorm bebegn tutunmasına yardımcı oluyormus

yaz kis icerim salgami ben hic yok demem

acılı ama gunduz salgamcınn önnden gectım ıcmedm hamıleyken bosver dedım aserdımıde bılmıyorm ya zaten hep dıyorm ya ben hıc bırsey as ermıyorm dıye annemde dedı aklına gırdımı cıkmaz onu yıyene kadar neyse aksam oldu gece oldu ay 12 oldu allahtan ev carsıda hersey elınn altında gıttı bufeden almıs mınıcık 250ml sıse ay bır dıktık bıttı dedım bu neya neden gıdıp buyuk almadm dedm ama aglıcam neyse sabah alırım dedı sabah gıttı 5lt relk almıs ne ıcmısmtmm

Benimde kan oranim dusuktu birgun once icmistim salgam dr fazla icmeme soylemisti esimde bunu duydu ya ertesi gun salgamcinin onunden gecerken gene cnm istedi esimde inat etti almadi bana avcunu yala diyor sana zarar bende inat ettim o an ayagimi elledim cocuk dogunca ayaginda kirmizi leke

hahhahaaa Aysen cok yaşa emı bebişinle çorçocuk valla seslı gulmuşm dogduktan sonrada dedınmı senn yuzunden bu çocugn ayagı böyle dıye hahaa Evet benmde hemsıre komsum var kızmısdı bana nefsını körlıyecek kadar iç fazla içme dıyee tansıyonu etkılıyoms

Cnm havalardan insan oyle oluyor cnm dr bi bildigi vardir sen merak etme

Sen de cnm benim dememmi görur gormez dedim hih iste senin yuzunden cocul lekeli oldu dedim ama cok tatliydi tam dizinin yanindaydi sonradan gecti allahtan

öylede işte ama kımse kullanmıyor bır ben kullanıyorm ya ondan sordum sen burdakı profu tanıyormusun dutdunmu hiç umut dilek diye ben takıbımı ona yaptıracam rısklı gebelık uzmanı

Hayir cnm mersindeki dr pek bilmiyorum ben ama iyi iste tam sana gore dr gitmissin bence hic kafani bulandirma cnm dr guven

sen de cnm benim dememmi görur gormez dedim hih iste senin yuzunden cocul lekeli oldu dedim ama cok tatliydi tam dizinin yanindaydi sonradan gecti allahtan

hahhahaha Ya gerçekmiş demekki o bende pek ınamazdım ya neyse sen bunu ıyı kullan canmm öburune çevırme geır yıyecemd de inşallah

hayir cnm mersindeki dr pek bilmiyorum ben ama iyi iste tam sana gore dr gitmissin bence hic kafani bulandirma cnm dr guven

canm tupcu ayrı bu takıbı yapacak olan normal kadın dogumcu ıstemıyorm ben artık prof da cok pahalı ama olsun elımde avucumda ne varsa ona dökecem yeterkı bebegmızı kucagmıza alak busefer ınsallah sankı o rısklı gebelık uzmnı ya daha yardımcı olur gıbı gelıyor bana nedense :26:

canin sagolsun cnm bence dogru dusunmussun allah yardimcin olsun inss cnm tedavin su gibi gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…