Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

canım ovitrelle çatlatma iğnesi değilmiydi yaaa???

Kizlar hepinize tunaydinlar iyi pazalar
herkeze günaydın mutlu pazarlar arkadaşlarımmm
Sanada iyi pazarlar cnm tunaydin
Gunaydın sultancımmmmm..sanada iyi hafta sonları.
Bana bugun bitmez.evde durmamam lazım.zamanın akması lazımmmm..

Mrb cnm tunaydinlar ayy inan bende heycanliyim senin icin inss yarin mutlu son cnm

Kizlar hepinize tunaydinlar iyi pazalar

Sanada iyi pazarlar cnm tunaydin

Mrb cnm tunaydinlar ayy inan bende heycanliyim senin icin inss yarin mutlu son cnm

İnsallah nesecim.herseyin hayırlısı tabiii.ama heyecanım cokkk..:)))

evet ama tutunmaya yardımcı oluyorms öyle söyluyolar
hadi ya ilk defa duydum valla. ama sunu öğrenmiştim tedavi sırasında tutunmayan bebek genelde sağlıksız oluyormuş oyüzden tutunmuyormuş hatta benim doktorum bana kalp atışından yani 10. haftadan 20. haftaya kadar düşük önleyici proluton iğne kullandırmıştı ozaman kızmıştım ya sağlıksız bebekse biz zorla gebeliği devam ettiriyorsak diye. hayırlısı olsun insallah

canmm nasılsın?????????????

canım nasılsın az kaldı heyecan varmı??????????????

ıyım canım daha yaptırmadım suana kadarda olmadım bugunde gecsın bıraz sancım oluyor ama eger bugunde olmazsam yarın kan testı yaptıracam artık ya sonuc olumlu yada negatıf sonuca gore yoluma devam edecem ılk hamılelıgımdede hıc bulantım olmamıstı ..allahım ıns. nasıp eder

Bîzim doktor transfer gunu o ogneyi veriyor sonra beş gun arayla devam proluton igneye..

valla canm ondan vuruluyorm ıvıtrelle cok az bır mıktar bu tedavıde tam yazarmm suan hatırlamıyormda
inşallah allah mucızenı versın canım benmm

Bîzim doktor transfer gunu o ogneyi veriyor sonra beş gun arayla devam proluton igneye..

bende bu sefer kendm alıp vurulacam doktrom vermıyor cunku:26::26:

NE YAPIYON TAZE ANNEEEE

CANIMMM BEBİŞİNİ ALDINMI NE YAPIYON NASILSIN SUAN İNŞALLAH BI PROBLEM YOKTUR MERAK ETIMM AL GETIR BEBEGNII

Sorma canım feci şekilde hastayım. İlaç da alamıyorum.Öksürük, burun akıntısı, hapşırık, baş ağrısı ne ararsan var.Birde dün akşam küçük bir kanamam oldu çok şükür devamı gelmedi ama korkuyorum.

Zar zor işe geldim. Şimdi öğle arası olduda yanınıza geleyim dedim.

Canım ne desen haklısın yazmak çok istedim ama eşim interneti yasakladı
Bügün işe gittide anca yazabildim özür dilerim:85:
Çok şükür bebişlerimi aldım 30 nisan test günüm
banada yasak koymuştu eşim hatta hamile kaldıktan sonra işyerindekiler de daire başkanımızla konuştular bunun internetini kapattırın yoksa bu kafayı yiyecek abuk subuk şeyleri okuyup kafaya takmaktan diye çooook sevindim bende 30 nisandaki güzel haberi almak için heyecanlandım şimdi, gerçi ben muhtemelen memlekette olacağım o tarihte ama senin haberi öğrenmek için bir şekilde internete gireceğim canım.

Demek bütün erkekler aynı
Kuzumm inşallahh 30 nisanda güzel haberler veririm
Güzeller güzeli kızını benim yerime koklasana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…