canım ovitrelle çatlatma iğnesi değilmiydi yaaa???Off ya kızlar bugun cok sıkılıyorum ben nedense bıraz utu yaptım evı supurdum felan öyle işte bıde aklıma bırsey takılıyo sız sadece esterofem kullandınız benm doktorm bana lucrın kullandırıyor tarnsferden bır kaç gun sonrada ovıtrelle kulnaıyorm bebegn tutunmasına yardımcı oluyormus
canım ovitrelle çatlatma iğnesi değilmiydi yaaa???
herkeze günaydın mutlu pazarlar arkadaşlarımmm
Sanada iyi pazarlar cnm tunaydinherkeze günaydın mutlu pazarlar arkadaşlarımmm
Gunaydın sultancımmmmm..sanada iyi hafta sonları.
Bana bugun bitmez.evde durmamam lazım.zamanın akması lazımmmm..
Kizlar hepinize tunaydinlar iyi pazalar
Sanada iyi pazarlar cnm tunaydin
Mrb cnm tunaydinlar ayy inan bende heycanliyim senin icin inss yarin mutlu son cnm
İnsallah nesecim.herseyin hayırlısı tabiii.ama heyecanım cokkk..:)))
hadi ya ilk defa duydum valla. ama sunu öğrenmiştim tedavi sırasında tutunmayan bebek genelde sağlıksız oluyormuş oyüzden tutunmuyormuş hatta benim doktorum bana kalp atışından yani 10. haftadan 20. haftaya kadar düşük önleyici proluton iğne kullandırmıştı ozaman kızmıştım ya sağlıksız bebekse biz zorla gebeliği devam ettiriyorsak diye. hayırlısı olsun insallahevet ama tutunmaya yardımcı oluyorms öyle söyluyolar
canmm nasılsın?????????????
canım nasılsın az kaldı heyecan varmı??????????????
hadi ya ilk defa duydum valla. ama sunu öğrenmiştim tedavi sırasında tutunmayan bebek genelde sağlıksız oluyormuş oyüzden tutunmuyormuş hatta benim doktorum bana kalp atışından yani 10. haftadan 20. haftaya kadar düşük önleyici proluton iğne kullandırmıştı ozaman kızmıştım ya sağlıksız bebekse biz zorla gebeliği devam ettiriyorsak diye. hayırlısı olsun insallah
Gunaydın sultancımmmmm..sanada iyi hafta sonları.
Bana bugun bitmez.evde durmamam lazım.zamanın akması lazımmmm..
hadi ya ilk defa duydum valla. ama sunu öğrenmiştim tedavi sırasında tutunmayan bebek genelde sağlıksız oluyormuş oyüzden tutunmuyormuş hatta benim doktorum bana kalp atışından yani 10. haftadan 20. haftaya kadar düşük önleyici proluton iğne kullandırmıştı ozaman kızmıştım ya sağlıksız bebekse biz zorla gebeliği devam ettiriyorsak diye. hayırlısı olsun insallah
inşallah allah mucızenı versın canım benmmıyım canım daha yaptırmadım suana kadarda olmadım bugunde gecsın bıraz sancım oluyor ama eger bugunde olmazsam yarın kan testı yaptıracam artık ya sonuc olumlu yada negatıf sonuca gore yoluma devam edecem ılk hamılelıgımdede hıc bulantım olmamıstı ..allahım ıns. nasıp eder
Bîzim doktor transfer gunu o ogneyi veriyor sonra beş gun arayla devam proluton igneye..
nerdesin kızzzzzzzzzz çatlattın valla bizi
NE YAPIYON TAZE ANNEEEE
CANIMMM BEBİŞİNİ ALDINMI NE YAPIYON NASILSIN SUAN İNŞALLAH BI PROBLEM YOKTUR MERAK ETIMMAL GETIR BEBEGNII
banada yasak koymuştu eşim hatta hamile kaldıktan sonra işyerindekiler de daire başkanımızla konuştular bunun internetini kapattırın yoksa bu kafayı yiyecek abuk subuk şeyleri okuyup kafaya takmaktan diyeCanım ne desen haklısın yazmak çok istedim ama eşim interneti yasakladı
Bügün işe gittide anca yazabildim özür dilerim:85:
Çok şükür bebişlerimi aldım 30 nisan test günüm
banada yasak koymuştu eşim hatta hamile kaldıktan sonra işyerindekiler de daire başkanımızla konuştular bunun internetini kapattırın yoksa bu kafayı yiyecek abuk subuk şeyleri okuyup kafaya takmaktan diyeçooook sevindim bende 30 nisandaki güzel haberi almak için heyecanlandım şimdi, gerçi ben muhtemelen memlekette olacağım o tarihte ama senin haberi öğrenmek için bir şekilde internete gireceğim canım.
230..
KIZLAR TAM RAKAMI ALAMADIM HEYECANdann....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?