ya inanmıyorum benmkıde oyna vaktın gecsın dıyordu vallaa boş ver sen ıyısın yaCanım ne desen haklısın yazmak çok istedim ama eşim interneti yasakladı
Bügün işe gittide anca yazabildim özür dilerim:85:
Çok şükür bebişlerimi aldım 30 nisan test günüm
230..
KIZLAR TAM RAKAMI ALAMADIM HEYECANdann....
Sorma canım feci şekilde hastayım. İlaç da alamıyorum.Öksürük, burun akıntısı, hapşırık, baş ağrısı ne ararsan var.Birde dün akşam küçük bir kanamam oldu çok şükür devamı gelmedi ama korkuyorum.
Zar zor işe geldim. Şimdi öğle arası olduda yanınıza geleyim dedim.
Demek bütün erkekler aynı
Kuzumm inşallahh 30 nisanda güzel haberler veririm
Güzeller güzeli kızını benim yerime koklasana
Kizlar kan verdim.
Birbucuk saat sonra belli olucakk..:)))
ya inanmıyorum benmkıde oyna vaktın gecsın dıyordu vallaa boş ver sen ıyısın ya
canım tebrıkler işte bu allaha şükür allah sagsalım kucagna almayı nasıp etsın ıkıncı test 2 gun sonramı:92::92::118::118::118::119::119::119::124::124::124::124:
çok dikkat et kendıne geçmiş olsun tatlımmmm
Cok sagol sultancımmm.benim daktır iki test yapmıyor.30 nisana cagirdi.ultrasonla bakıcam dedi..:))
canım hayırlı ugurlu olsun rabbim sagsaglim kucaına alıp koklamayı nasip etsin inş darısı bizlerin başınaaaa
30 nisan senden önce neşe sonra sen tatlım allah saglıkı bir şekılde kucagna almayı nasip eder ıns allah sızlere bagıslasın bebeklerınızi
30 nisan senden önce neşe sonra sen tatlım allah saglıkı bir şekılde kucagna almayı nasip eder ıns allah sızlere bagıslasın bebeklerınızi
Canım ne desen haklısın yazmak çok istedim ama eşim interneti yasakladı
Bügün işe gittide anca yazabildim özür dilerim:85:
Çok şükür bebişlerimi aldım 30 nisan test günüm
Merhaba yolarkadaşlarım, benimde dün donmuş 3. gün embriyomla transferim yapıldı, benimde ayın 30'unda belli olacak, inşallah bol bebekli bir topic olur, hepimiz sırayla güzel haberlerimizi buradan birbirimizle paylaşırız.
Aminnnnn
Oyyy deme yaaaa hadi inşallahhh cnm 30 nisanda güzel haberler alırız
Ben şimdilik sakinim heyecan yok hatta çok fazla rahatımSen ne durumdasın :26:
inan o kadar rahatım ki eşim bile benden daha stresli, önceki transferde çok daha heyecanlıydım, galiba yaşadığım kayıptan dolayı çok umutlanmak ve bağlanmak istemiyorum.Önceki transferimde belimde ve kasıklarımda çok ağrı olmuştu bunda ise hiç birşey hissetmiyorum.sende durumlar nasıl?
Kizlar hepinize tunaydinlar
bebişim nerdesin sennnnnnnnnnn hıııııııııııııı???ben sana küstümm
Cok sagol sultancımmm.benim daktır iki test yapmıyor.30 nisana cagirdi.ultrasonla bakıcam dedi..:))
canım hayırlı ugurlu olsun rabbim sagsaglim kucaına alıp koklamayı nasip etsin inş darısı bizlerin başınaaaa
Aminnn cnm benim
Kuzumm senin tedavinide dört gözle bekliyorum:103:
Merhaba yolarkadaşlarım, benimde dün donmuş 3. gün embriyomla transferim yapıldı, benimde ayın 30'unda belli olacak, inşallah bol bebekli bir topic olur, hepimiz sırayla güzel haberlerimizi buradan birbirimizle paylaşırız.
evet ya Rabbim ol dedikten sonra bir şekilde 9 ayını tamamlayıp kucağına alıyorsun, tabiki bizim için belkide hayırlısı idi ama ben 6 ay boyunca yattığım halde 22 haftalıkken erken doğum yaptım malesef, yani Rabbim hayırlısı ise sağ salim sıhhattli,sağlıklı doğacaksa nasip eylesin inşallah...
kankaa yetış artık şu raporu hallet kuzum seni bekliyommmmmmmmmmmmmNiye kustun bebisimmmmm askimmmm canimmmm kankammmm
evet ya Rabbim ol dedikten sonra bir şekilde 9 ayını tamamlayıp kucağına alıyorsun, tabiki bizim için belkide hayırlısı idi ama ben 6 ay boyunca yattığım halde 22 haftalıkken erken doğum yaptım malesef, yani Rabbim hayırlısı ise sağ salim sıhhattli,sağlıklı doğacaksa nasip eylesin inşallah...
kızlar bugun kuaföre gıttım suslendm saçlarımı kestırdım malum önumuz yaz hamiş olacaz yainşallah ve ben bırazdan yola cıkacam herhalde yarın bu saatlerde evımde olurum ıns gezıye gıdıyom 2 gunluk hepınız hakkınızı helal edın bana dertortaklarım kader arkadaşlarım allaha emanet olun gelince görüşmek dilegiylee hepinizden allah razı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?