Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

Ohhh iyi etmissin cnm gulegule gitgel inss nereleri gezecen gelince anlat bize

Ooooo ne guzel.insallah cok eglenirsinn.gelince bizede anlatıraın artık.

Canımmmm çok iyi yapmışsın kuaföre gitmekle moral çok önemli
Nereye gidiyorsun kuzum güle güle git güle oynaya gel emi
Kendine çoook iyi bak cnm benim

Gunaydin hepinize guzel anne adaylari

Ohhh iyi etmissin cnm gulegule gitgel inss nereleri gezecen gelince anlat bize

Ooooo ne guzel.insallah cok eglenirsinn.gelince bizede anlatıraın artık.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn geldim kızlar evimede sizede kavuştuk çok şükürr nasılsınız iyimisiniz

valla en iyisini yapmışsın tatlım ben kardeşimin düğünü olduğu için saçımı kestirememiştim transfer öncesi nasıl olsa negatif olacak düğünden sonra kestiririm diyordum:) ama hamile kalınca saçım belime kadar geldi ve okadar kötü bakımsız olmuştuki doğumdan sonrada kırkım çıktı öyle kestirdim çok rahatladım. transfere giderken de doğuma giderken de kuaföre gittim, çok bakımlı olmak istedim yavruma saygımdan ama malesef şuanda onunla ilgilenmekten kendime bakamıyorum ağdaya bile gidemiyorum yarın sabah memlekete gideceğiz bizde insallah güzel bir yolculuk olur arabayla 5,5 saat sürüyor prensesimiz huysuzluk yapmaz umarım

Havva nerelerdesin sen cnm özledik

iyiyim bitanem sen nasılsın ya hiç sorma rapor için evraklarımı tamamlamaya çalışıyodum... evrakları tamamladım herşey bitti ama evlilik süremin dolmasına 1 ay var diye kabul etmediler 3 yılı doldurmam içinnn... o kadar yoruldum ve bıktımki anlatamam.... sonra kromozom testi yaptırdık temiz çıkmış eşiminki benim sonuç daha çıkmamış pıhtılaşma sonucum temiz çıkmış...oooofff anlayacagın benim başlamam temmuzu bulur... evlilik yıl dönümüm 29 mayısta....yine özelde yaptırıcam raporu alınca... :) işte böyle tatlımmm sen ne yaptın başladınmıııı ayyy bende özledmişim valla kız :))))))))

Okurken ben yoruldum :) neler yapmışsın sen cnm maşallahhh maşallahhh inşallahh sonu güzel olur buarada pıhtılaşma sonucunun temiz çıkmasına çooook sevindim inşallah öteki sonuçlarında Allah'ın izniyle güzel çıkar
Kuzum benimde transferim en sonunda oldu 30 nisan kan vermeye gidicem bakalım beni nasıl bi süpriz bekliyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyyyy şoktayııııııııımmm maşallahhh ayyy içime bi sevinç dogdu valla çok sevindim inşallah bu sefer olmuştur bitanem inşallahhhhhhhhh bu gün cuma bütün kalbimle dua edicem sana aşkımmmmm... kaç transfer edildi,donmuş embriyomu ayyyyy zıp zıp zıpliycam sevinçtennnn inşallahhhh hamiledirsin ve göbek atcammmmmm hahahahhah RABBİM inşallah bu kez mucizeni göndermiştir göbüşüne

Yaaa sen nasıl bi insansın yaaa İnan beni duygulandırdın 😔 Allah senden razı olsun bugün çok mutsuzdum benş resmen mutlu ettin güzel kalpli arkadaşım allahım sana tez zamanda bebişlerini nasip eder inşallahhh İnan hepiniz dualarımdasınız canımsın
Kuzum iki tane transfer yaptılar cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olsun cnm değişiklik iyidir
Bizde napalım cnm nese arkadaşımızla tatlı bi bekleyiş var
bende beklıyom sızı

güle güle git gel yolun açık olsun canımmm

aşkımmm seni sabırsızlıkla beklıyormmm sende bılıyorsunn kuşum benımmm

günaydın kızlar guzeldı yaa antepe gıttım geldım 1 gunluk ama yorucuydu kızlarrrr sizzler ne yaıyosunuzzz
İyi ettin cnm ne gezersen okar bebis oldumu cikamazsin boyle rahat bende iyiyim cnm heycanla yarini bekliyorum
Olsun cnm değişiklik iyidir
Bizde napalım cnm nese arkadaşımızla tatlı bi bekleyiş var
Nasilsin cnm bende heyecan tavan yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…