Niye kustun bebisimmmmm askimmmm canimmmm kankammmm
kızlar bugun kuaföre gıttım suslendm saçlarımı kestırdım malum önumuz yaz hamiş olacaz yainşallah ve ben bırazdan yola cıkacam herhalde yarın bu saatlerde evımde olurum ıns gezıye gıdıyom 2 gunluk hepınız hakkınızı helal edın bana dertortaklarım kader arkadaşlarım allaha emanet olun gelince görüşmek dilegiylee hepinizden allah razı olsunn
kızlar bugun kuaföre gıttım suslendm saçlarımı kestırdım malum önumuz yaz hamiş olacaz yainşallah ve ben bırazdan yola cıkacam herhalde yarın bu saatlerde evımde olurum ıns gezıye gıdıyom 2 gunluk hepınız hakkınızı helal edın bana dertortaklarım kader arkadaşlarım allaha emanet olun gelince görüşmek dilegiylee hepinizden allah razı olsunn
Canımmmm çok iyi yapmışsın kuaföre gitmekle moral çok önemli
Nereye gidiyorsun kuzum güle güle git güle oynaya gel emi
Kendine çoook iyi bak cnm benim
Gunaydin hepinize guzel anne adaylari
Ohhh iyi etmissin cnm gulegule gitgel inss nereleri gezecen gelince anlat bize
Ooooo ne guzel.insallah cok eglenirsinn.gelince bizede anlatıraın artık.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn geldim kızlar evimede sizede kavuştuk çok şükürr nasılsınız iyimisiniz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn geldim kızlar evimede sizede kavuştuk çok şükürr nasılsınız iyimisiniz
Çook şükür cnm iyi diyelim iyi olsun
asıl sen nasılsın nasıl geçti günlerin anlatsana
Hosgeldin cnm nasil gitti gezi bende iyiyim cnm cok sagol
günaydın kızlar guzeldı yaa antepe gıttım geldım 1 gunluk ama yorucuydu kızlarrrr sizzler ne yaıyosunuzzz
valla en iyisini yapmışsın tatlım ben kardeşimin düğünü olduğu için saçımı kestirememiştim transfer öncesi nasıl olsa negatif olacak düğünden sonra kestiririm diyordum:) ama hamile kalınca saçım belime kadar geldi ve okadar kötü bakımsız olmuştuki doğumdan sonrada kırkım çıktı öyle kestirdim çok rahatladım. transfere giderken de doğuma giderken de kuaföre gittim, çok bakımlı olmak istedim yavruma saygımdan ama malesef şuanda onunla ilgilenmekten kendime bakamıyorum ağdaya bile gidemiyorumkızlar bugun kuaföre gıttım suslendm saçlarımı kestırdım malum önumuz yaz hamiş olacaz yainşallah ve ben bırazdan yola cıkacam herhalde yarın bu saatlerde evımde olurum ıns gezıye gıdıyom 2 gunluk hepınız hakkınızı helal edın bana dertortaklarım kader arkadaşlarım allaha emanet olun gelince görüşmek dilegiylee hepinizden allah razı olsunn
Havva nerelerdesin sen cnm özledik
iyiyim bitanem sen nasılsın ya hiç sorma rapor için evraklarımı tamamlamaya çalışıyodum... evrakları tamamladım herşey bitti ama evlilik süremin dolmasına 1 ay var diye kabul etmediler 3 yılı doldurmam içinnn... o kadar yoruldum ve bıktımki anlatamam.... sonra kromozom testi yaptırdık temiz çıkmış eşiminki benim sonuç daha çıkmamış pıhtılaşma sonucum temiz çıkmış...oooofff anlayacagın benim başlamam temmuzu bulur... evlilik yıl dönümüm 29 mayısta....yine özelde yaptırıcam raporu alınca... :) işte böyle tatlımmm sen ne yaptın başladınmıııı ayyy bende özledmişim valla kız :))))))))
Okurken ben yoruldum :) neler yapmışsın sen cnm maşallahhh maşallahhh inşallahh sonu güzel olur buarada pıhtılaşma sonucunun temiz çıkmasına çooook sevindim inşallah öteki sonuçlarında Allah'ın izniyle güzel çıkar
Kuzum benimde transferim en sonunda oldu 30 nisan kan vermeye gidicem bakalım beni nasıl bi süpriz bekliyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyyyy şoktayııııııııımmm maşallahhh ayyy içime bi sevinç dogdu valla çok sevindim inşallah bu sefer olmuştur bitanem inşallahhhhhhhhh bu gün cuma bütün kalbimle dua edicem sana aşkımmmmm... kaç transfer edildi,donmuş embriyomu ayyyyy zıp zıp zıpliycam sevinçtennnn inşallahhhh hamiledirsin ve göbek atcammmmmm hahahahhahRABBİM inşallah bu kez mucizeni göndermiştir göbüşüne
bende beklıyom sızıOlsun cnm değişiklik iyidir
Bizde napalım cnm nese arkadaşımızla tatlı bi bekleyiş var
güle güle git gel yolun açık olsun canımmmvalla en iyisini yapmışsın tatlım ben kardeşimin düğünü olduğu için saçımı kestirememiştim transfer öncesi nasıl olsa negatif olacak düğünden sonra kestiririm diyordum:) ama hamile kalınca saçım belime kadar geldi ve okadar kötü bakımsız olmuştuki doğumdan sonrada kırkım çıktı öyle kestirdim çok rahatladım. transfere giderken de doğuma giderken de kuaföre gittim, çok bakımlı olmak istedim yavruma saygımdan ama malesef şuanda onunla ilgilenmekten kendime bakamıyorum ağdaya bile gidemiyorumyarın sabah memlekete gideceğiz bizde insallah güzel bir yolculuk olur arabayla 5,5 saat sürüyor prensesimiz huysuzluk yapmaz umarım
iyiyim bitanem sen nasılsın ya hiç sorma rapor için evraklarımı tamamlamaya çalışıyodum... evrakları tamamladım herşey bitti ama evlilik süremin dolmasına 1 ay var diye kabul etmediler 3 yılı doldurmam içinnn... o kadar yoruldum ve bıktımki anlatamam.... sonra kromozom testi yaptırdık temiz çıkmış eşiminki benim sonuç daha çıkmamış pıhtılaşma sonucum temiz çıkmış...oooofff anlayacagın benim başlamam temmuzu bulur... evlilik yıl dönümüm 29 mayısta....yine özelde yaptırıcam raporu alınca... :) işte böyle tatlımmm sen ne yaptın başladınmıııı ayyy bende özledmişim valla kız :))))))))
Yaaa sen nasıl bi insansın yaaa İnan beni duygulandırdın 😔 Allah senden razı olsun bugün çok mutsuzdum benş resmen mutlu ettin güzel kalpli arkadaşım allahım sana tez zamanda bebişlerini nasip eder inşallahhh İnan hepiniz dualarımdasınız canımsın
Kuzum iki tane transfer yaptılar cnm
kızzzzzzzzz seninkiler ikizmiiiiiiayyyy rabbım ıkısınıde sana bagıslasınnn dogsunlarda boyle kavga etsınler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi ettin cnm ne gezersen okar bebis oldumu cikamazsin boyle rahat bende iyiyim cnm heycanla yarini bekliyorumgünaydın kızlar guzeldı yaa antepe gıttım geldım 1 gunluk ama yorucuydu kızlarrrr sizzler ne yaıyosunuzzz
Nasilsin cnm bende heyecan tavan yaptiOlsun cnm değişiklik iyidir
Bizde napalım cnm nese arkadaşımızla tatlı bi bekleyiş var
İyi ettin cnm ne gezersen okar bebis oldumu cikamazsin boyle rahat bende iyiyim cnm heycanla yarini bekliyorum
Nasilsin cnm bende heyecan tavan yapti
sanada hayırlı cumalar canım benımm heyecan olacak taı tatlı heyecan bunlar
Aynen cnm heycan korku bir arada:18:
İyi ettin cnm ne gezersen okar bebis oldumu cikamazsin boyle rahat bende iyiyim cnm heycanla yarini bekliyorum
Nasilsin cnm bende heyecan tavan yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?