Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

Hepinize iyi haftasonlari heycan dorukta bende inss guzel haberlerle dönerim kizlar
Bugün günleden nese
Allahım nese arkadaşımızın yüzü bugün çook güzel bi sonuçla güler inşallahhhhhh
ayyy inss cnm arkadasim inss guzel haberler veririm

Cnm dün sabah biraz stresli ve sinirliydim ama beynimin oyununa gelmedim hemen kendime geldim

En iyisini yapmissin cnm hep relax ol cnm inss yuzun gulecek bu sefer

Hepinize iyi haftasonlari heycan dorukta bende inss guzel haberlerle dönerim kizlar
ayyy inss cnm arkadasim inss guzel haberler veririm

En iyisini yapmissin cnm hep relax ol cnm inss yuzun gulecek bu sefer

Yaa niye bu kadar bekledin sabah erkenden kanını verseydin

Neyse 2 ye kadar beklicez yapacak bişi yok

Arkadaslar cok heycanliyim 10. gun dgerim 50 inss kat ve kat artar pazartesi tekrar kan verecem cok mutluyum cupcakecim inss darisi sana olsun cnm

Arkadaslar cok heycanliyim 10. gun dgerim 50 inss kat ve kat artar pazartesi tekrar kan verecem cok mutluyum cupcakecim inss darisi sana olsun cnm

Nesecimmmmm..
Tebrik ederim cnm.cok ama cok sevindim.insallah degerlerin kat kat artar cnm.

Uyuya kaldım iyimi
Canımcımmmm maşallahhhhh sonucun çok iyi tebrikler arkadaşım allahım banada nasip ede inşallahhh güzel sonuç almaya

Aynen cnm heycan korku bir arada:18:

Bugün günleden nese
Allahım nese arkadaşımızın yüzü bugün çook güzel bi sonuçla güler inşallahhhhhh

Cnm dün sabah biraz stresli ve sinirliydim ama beynimin oyununa gelmedim hemen kendime geldim

kızlar yetiştim neşe aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmmm öyle heyecanlandımkı kanı verdım yazısını görunce sonrada hamıleyım yazmıssın ayyyyyy çok sukurrr tekrar tebrıkler allah kucagna almayı nasıp etsın tek embrıomuydu sennkı 50 deohh be ne guzel cok sukur herkez hamıle topigmizde darısı bana ınsallahhh cupcake senı unutmadımmm

haydı kızlar hamişler dikkat test bekleyenler sakın oynamasnnn
:92::92::92::92::92::92::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::122:

Nesecimmmmm..
Tebrik ederim cnm.cok ama cok sevindim.insallah degerlerin kat kat artar cnm.
Amin cnm inss allah razi olsun inss bu sefer allah tamamina erdirsin cnm
Uyuya kaldım iyimi
Canımcımmmm maşallahhhhh sonucun çok iyi tebrikler arkadaşım allahım banada nasip ede inşallahhh güzel sonuç almaya

Kizlar hepinizden allah razi hepinizi cok seviyorum darisi sultanima cupcake insss

kızlar kusura bakmayın bu aralar aksi gibi çok yoğun çalışıyorum yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum, neşe çok sevindim arkadaşım Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah veeee darısı bizim gibi tüm isteyenlerin başına inşallah... Bu arada neşe hiç belirtiler oldumu sende, bende hiç birşey yok korkuyorum :18:

Bu arada senin nasıl gidiyor cupcakelove, bu kadar yoğun çalışıyor olmama rağmen bende günler geçmek bilmiyor :44:

Sultancım sorma benimde 2 sene önce 7 mayısta sancılarım başladı, sabah doktorumu aradım, buraya yetişemezsin acilen en yakın hastaneye git dedi, sorumsuz br doktora denk geldiğim için kaybettim aslında bebeğimi, akşama kadar ultrasona bile sokmadan serumla bekletti beni sonra benim zorlamamla baktı ve bebeğin bacakları rahimden çıkmış, seni ambulansla kendi doktoruna göndericem ben burda birşey yapamam dedi, kendi ambulansınıda vermedi, doktorumun ambulansını bekledik, yolda iki defa solunum kaybı yaşadım, ambulanstakiler tekrar kendime getirmiş, kendi doktoruma vardığımda iş işten geçmişti kalp atışları yolda durmuştu ve suni sancıyla doğum yaptım, en zoru dediğin gibi o hastaneden elin boş çıkmak, bende kendi canıma kıymak istedim kaç defa ama hep yanımda birileri vardı, sütüm boşa aktıkça kafayı yicek gibi oluyordum, üstünden 2 sene geçti,unutabildikmi tabiki hayır, mezarına her gidişimizde acımız yine tazeleniyor ilk günki gibi, inşallah kaybettiğimiz yavrularımızın acısını azda olsa hafifletecek bebişler nasip eder rabbim tez zamanda... AMİN...

Cnm oncelikle tesekkur ederim inss seninde guzel haberlerini burdan okuruz bence herkeste belirti olacak diye bisey yok cnm bende kasik batmasi sicak basmalari goguslerde agri 8. gunden itibarende bas agrisi yasiyorum halada azcik var kendine dikkat et cnm hakkinda hayirlisi olsun inss

Bu arada senin nasıl gidiyor cupcakelove, bu kadar yoğun çalışıyor olmama rağmen bende günler geçmek bilmiyor :44:

Canımmmm iyi diyelim iyi olsun arada sıkılıyorum bunalıyorum sonra düzeliyorum kafayı yemezsem iyidir zaman durdu sanki
İkimizinde test günü aynı sendede belirti yok dimi bendede hiç bi belirti yok

Canımsın sen yaaaaa öpesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…