ayyy inss cnm arkadasim inss guzel haberler veririmBugün günleden nese
Allahım nese arkadaşımızın yüzü bugün çook güzel bi sonuçla güler inşallahhhhhh
Cnm dün sabah biraz stresli ve sinirliydim ama beynimin oyununa gelmedim hemen kendime geldim
Hepinize iyi haftasonlari heycan dorukta bende inss guzel haberlerle dönerim kizlar
ayyy inss cnm arkadasim inss guzel haberler veririm
En iyisini yapmissin cnm hep relax ol cnm inss yuzun gulecek bu sefer
Arkadaslar cok heycanliyim 10. gun dgerim 50 inss kat ve kat artar pazartesi tekrar kan verecem cok mutluyum cupcakecim inss darisi sana olsun cnm
Arkadaslar cok heycanliyim 10. gun dgerim 50 inss kat ve kat artar pazartesi tekrar kan verecem cok mutluyum cupcakecim inss darisi sana olsun cnm
Aynen cnm heycan korku bir arada:18:
Bugün günleden nese
Allahım nese arkadaşımızın yüzü bugün çook güzel bi sonuçla güler inşallahhhhhh
Cnm dün sabah biraz stresli ve sinirliydim ama beynimin oyununa gelmedim hemen kendime geldim
Amin cnm inss allah razi olsun inss bu sefer allah tamamina erdirsin cnmNesecimmmmm..
Tebrik ederim cnm.cok ama cok sevindim.insallah degerlerin kat kat artar cnm.
Uyuya kaldım iyimi
Canımcımmmm maşallahhhhh sonucun çok iyi tebrikler arkadaşım allahım banada nasip ede inşallahhh güzel sonuç almaya
kızlar yetiştim neşe aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmmmöyle heyecanlandımkı kanı verdım yazısını görunce sonrada hamıleyım yazmıssın ayyyyyy çok sukurrr tekrar tebrıkler allah kucagna almayı nasıp etsın tek embrıomuydu sennkı 50 de ohh be ne guzel cok sukur herkez hamıle topigmizde darısı bana ınsallahhh cupcake senı unutmadımmm
Uyuya kaldım iyimi
Canımcımmmm maşallahhhhh sonucun çok iyi tebrikler arkadaşım allahım banada nasip ede inşallahhh güzel sonuç almaya
aynı bende oyle sakır sakır kanama tam rahatladım dedım bu sefer oyle oldu dunyam basıma yıkıldı hala atlatamadm ayın 1ı gecesı mayıs yanı kaybettım suan bogluyorum o vakıt yaklaştıkçaa dünya yıklıdı yalvardım keşke bende ölseydim dıye hatta gücüm olsa kalkıp odann camından kendımı atım dedım eşim sülalem hastaneye doldu herkez aglıyor bır ben aglayamadm bır hastaneden cıkarken aglayabıldım oda kucagı bos sandalye ıle cıktm cok zoruma gıttı nefes alamadm kalp atısım bozudu doktor cok korktu sonra eve geldım sütüm geldıı 2 gun sonra dusune bılıyomusun o acıyı yasarken hungur hungur aglarken sıkan sutyen tak dedı doktor taktm cıkardm cok sıkıyo dıye bırden ıslaklık bılemedm bır baktımmkı süttttttttttttve hala yavrularımın mezarına gidemedm o sene anneme kaynanama anneler gunn kutlu olsun zor dedım ve agladm bu sene düşünmüyorum kımseye demeyı
kızlar kusura bakmayın bu aralar aksi gibi çok yoğun çalışıyorumyazdıklarınızı okuyup çıkıyorum, neşe çok sevindim arkadaşım Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah veeee darısı bizim gibi tüm isteyenlerin başına inşallah... Bu arada neşe hiç belirtiler oldumu sende, bende hiç birşey yok korkuyorum :18:
teşekkürler canım,inşallah güzel haberler veririz bizde, herşeyin hayırlısı....
Bu arada senin nasıl gidiyor cupcakelove, bu kadar yoğun çalışıyor olmama rağmen bende günler geçmek bilmiyor :44:
Amin cnm inss allah razi olsun inss bu sefer allah tamamina erdirsin cnm
Kizlar hepinizden allah razi hepinizi cok seviyorum darisi sultanima cupcake insss
kızlar yetiştim neşe aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmmmöyle heyecanlandımkı kanı verdım yazısını görunce sonrada hamıleyım yazmıssın ayyyyyy çok sukurrr tekrar tebrıkler allah kucagna almayı nasıp etsın tek embrıomuydu sennkı 50 de ohh be ne guzel cok sukur herkez hamıle topigmizde darısı bana ınsallahhh cupcake senı unutmadımmm
Sizlerinki pozitif çıkınca ben çok heyecanlanıyorum inşallahh bizlerde güzel haberler alırız
İnss cnm benim sirada sen varsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?