Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

Amin cnm inss allah razi olsun inss bu sefer allah tamamina erdirsin cnm

aminnn canmmmm

Kizlar hepinizden allah razi hepinizi cok seviyorum darisi sultanima cupcake insss

inşallah kızlarrrrr

ben hiç mezarınada gitmedim görmedim benm kuzuslarım dogdu 5 dk yasadı nefes alıp verıslerını gördm göbişlerini gördmm ama yuzlerını görmedm 1 kez kucagma almadım gecen sene bu zamanlar hastanede sancılar ıcınde kıvranıyordmm yaklaştıkça bunalıyormmm sen neden 2 sene bekledn
Canımmmm iyi diyelim iyi olsun arada sıkılıyorum bunalıyorum sonra düzeliyorum kafayı yemezsem iyidir zaman durdu sanki
İkimizinde test günü aynı sendede belirti yok dimi bendede hiç bi belirti yok
belirti aramaaaaboş ver bebiş gelsin belirtide olmasnnn

Canımsın sen yaaaaa öpesim geldi
gel öpüşek aşkımmminşallah bu topigde herkez hamiş olurda sonra bebişlerimizle sohbetımız devam eder kızlarrrr

Bende varım (((( beni de unutmayın
sen nerden cıktınnn kızzz senn testın nezaman kaçncı denemn

Inşallah canım benim dua edin ne olur
ahhhhhh ah hep edıyormm ıcım yana yana hemde su ara

Arkadaslar cok heycanliyim 10. gun dgerim 50 inss kat ve kat artar pazartesi tekrar kan verecem cok mutluyum cupcakecim inss darisi sana olsun cnm

tebrikler canım maşallah inşallah kat kat değerin artar Allah kucagımıza almıyı nasip etsinn nazar nazar nazar 😘😘🐞🐞🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neşe öncelikle seni çok tebrik ederim canım
bana gelince arkadaşlar bende bekliyorum transferimin 7.günü yazmaya korkuyorum ama hiç belirtim yok kafayı yicem sanki tutsaydı sanki belirti mutlaka olurdu gibime geliyo sanki zaman durdu neyse bende sizinle moral bulucam birbirimize destek olalım beni de alın aranıza

günadın kızlar gecen ay klomen kullanmıstım hıc yumurtam ollusmamıstı doktor progestan verdı adet olunca gel dedı iğne tedavisine başlıcaz gonal f yanı yumurta geliştiri bi iğne ama gıttıgımde kist oluştuğunu gördü ve yasmin verdi bı dhakı ay başlıcaz dedi cok uzuldum bı ayım daha gıttı bu iğne tedavisiyle hamile kalma şansı iğneye göre daha yüksek sanırım aranızda gonal f kullanan var mı acaba

üzülme vardır bunda da bir hayır, gonal f kullanmadım onunla aynı içeriği bulunan başka bir iğne kullandım ama iğne her zaman hapa göre 3 kat daha etkili, bu bir ay süresinde kafanı hiçbirşeye takma, yasmin ile kistini yok etmeden bu tedaviye başlayamazsın zaten, hepimizin başından geçti, canını sıkma geç olsun güç olmasın tatlım, sultan33 te diğer ay başlıcak, birlikte güzel haberler verirsiniz inşallah bize

Nasilsiniz kizlarr.
Nesee insallah erkenden gitmişsindir kan tahliline merakla bekliyoruzz..

amin inşallh rabbım gonlumuze gore verir. gonal fyle çogul gebelık yaşayanlarda olmuş. cok guzel bunları duyunca mutlu oluyorum inşallh bi daha ki ay olur iğneler da pahalıymış sanırım bıraz ılk seferde guzel sonuclar alırız ınsallh

günaydınnnnn, beklemedeyiz heyecan dorukta, son 2 gün....Rabbim inşallah hepimizin kucağını doldurmayı nasip eder tez zamanda...AMİNN....

amin canlarrr hepımızın tk dılegı bu anne olmak ne guzel bırseydır kım bılır hayalı bıle bu kadar guzelken

gonalf bend kullandm canmmm üzülme o gelısen yumurtan catlamadı ıcın kıst oluyor bende dogm kontrol kullandım bu ay 1 aydır lekelenmem var suan bıraz arrttı gıbı adet olamı beklıyom tedavıye baslamak ıcınn
Nasilsiniz kizlarr.
Nesee insallah erkenden gitmişsindir kan tahliline merakla bekliyoruzz..
iyiyiz tatlımm sen nasılsınnn??? evet neşeden ses yok hala buyuk ıhtımal hastanede dır yada uyuyodurr hamiş yaaanede olsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…