Bende varım(((( beni de unutmayın
Cnm benim inss seninde guzel haberlerini okuruz
Amin cnm inss allah razi olsun inss bu sefer allah tamamina erdirsin cnm
aminnn canmmmm
Kizlar hepinizden allah razi hepinizi cok seviyorum darisi sultanima cupcake insss
Sultancım sorma benimde 2 sene önce 7 mayısta sancılarım başladı, sabah doktorumu aradım, buraya yetişemezsin acilen en yakın hastaneye git dedi, sorumsuz br doktora denk geldiğim için kaybettim aslında bebeğimi, akşama kadar ultrasona bile sokmadan serumla bekletti beni sonra benim zorlamamla baktı ve bebeğin bacakları rahimden çıkmış, seni ambulansla kendi doktoruna göndericem ben burda birşey yapamam dedi, kendi ambulansınıda vermedi, doktorumun ambulansını bekledik, yolda iki defa solunum kaybı yaşadım, ambulanstakiler tekrar kendime getirmiş, kendi doktoruma vardığımda iş işten geçmişti kalp atışları yolda durmuştu ve suni sancıyla doğum yaptım, en zoru dediğin gibi o hastaneden elin boş çıkmak, bende kendi canıma kıymak istedim kaç defa ama hep yanımda birileri vardı, sütüm boşa aktıkça kafayı yicek gibi oluyordum, üstünden 2 sene geçti,unutabildikmi tabiki hayır, mezarına her gidişimizde acımız yine tazeleniyor ilk günki gibi, inşallah kaybettiğimiz yavrularımızın acısını azda olsa hafifletecek bebişler nasip eder rabbim tez zamanda... AMİN...
belirti aramaaaaCanımmmm iyi diyelim iyi olsun arada sıkılıyorum bunalıyorum sonra düzeliyorum kafayı yemezsem iyidir zaman durdu sanki
İkimizinde test günü aynı sendede belirti yok dimi bendede hiç bi belirti yok
gel öpüşek aşkımmmCanımsın sen yaaaaa öpesim geldi
sen nerden cıktınnn kızzzBende varım(((( beni de unutmayın
ahhhhhh ah hep edıyormm ıcım yana yana hemde su araInşallah canım benim dua edin ne olur
Canımsın sen yaaaaa öpesim geldi
inşallah kızlarrrrr
sen nerden cıktınnn kızzzsenn testın nezaman kaçncı denemn
Ben piyangodan çıktım yapacak bi şey yok bebisi mi alana kadar burdayım :))) gitmem şu 8 günü burdaki arkadaşların sayesinde moral bularak geçirdim yoksa ben mahvolmustum.Ilk deneme 3.gun embriyosu ikinci kalite tek ve hu salı test günüm. Adet ağrısı ve transferin ikinci günün den beri arada bi kahve leke geldi ama dün kasıklarım yerinden çıktı sanki rahmim aşağı çekildi ilaçlar sanırım baskı yapiyor yada bebisim ne bileyim allak bullak oldum Sultan'im :))))
Arkadaslar cok heycanliyim 10. gun dgerim 50 inss kat ve kat artar pazartesi tekrar kan verecem cok mutluyum cupcakecim inss darisi sana olsun cnm
Cnm nasil oldun merak ettim senii
Çok şükür cnm iyiyim şimdilik keyfim yerimde
inşallah kızlarrrrr
sen nerden cıktınnn kızzzsenn testın nezaman kaçncı denemn
Ben piyangodan çıktım yapacak bi şey yok bebisi mi alana kadar burdayım :))) gitmem şu 8 günü burdaki arkadaşların sayesinde moral bularak geçirdim yoksa ben mahvolmustum.Ilk deneme 3.gun embriyosu ikinci kalite tek ve hu salı test günüm. Adet ağrısı ve transferin ikinci günün den beri arada bi kahve leke geldi ama dün kasıklarım yerinden çıktı sanki rahmim aşağı çekildi ilaçlar sanırım baskı yapiyor yada bebisim ne bileyim allak bullak oldum Sultan'im :))))
canımm lekelenmen ıcın doktor ne dedı tatlımm arada agrı olabılır bebıs yapısıyodur sana ınskorkma belırtıde arama lutfen unutmaya calıss
canım hoş geldımm allah yardımcın olsun emeklerını yemesınn lutfen belırtı arama herkezde farklı oluyorr lütfenn kendını uzme ıns bebısın sennledır bır ömur sennlede kalır allah sag salım kucagna almayı nasıp etsınneşe öncelikle seni çok tebrik ederim canım
bana gelince arkadaşlar bende bekliyorum transferimin 7.günü yazmaya korkuyorum ama hiç belirtim yok kafayı yicem sanki tutsaydı sanki belirti mutlaka olurdu gibime geliyo sanki zaman durdu neyse bende sizinle moral bulucam birbirimize destek olalım beni de alın aranıza
canımm lekelenmen ıcın doktor ne dedı tatlımm arada agrı olabılır bebıs yapısıyodur sana ınskorkma belırtıde arama lutfen unutmaya calıss
Dr ilk başlarda olan leke için bebisle alakası yok dedi çok erkenmis sonrasında gelen lekelenmeler ya fitil yada bebek tutunmasi test olana kadar bekle dedi kırmızı olursa ara dedi . yarın test günüm çok heycanliyim yogun ağrılarım gitti ilaçları kullandigimda ara ara başlıyor idrar testi 7.gunde yapmıştım tek cizgi moralim sıfır olmustu o yüzden kan testine kadar yapmamaya karar verdim doğrumu yapıyorum bilemyorum, kasik ağrısı ve leke harici çok belirgin belırtım olmadı göğüs uçları acimiyor rengi açık kontrol ediyorum üzülüyorum, benden bu kadar , Allah hepimizin yardımcısı olsun.
günaydın kızlarr nasılsınız hamiş ler ve hamiş adayları
Dr ilk başlarda olan leke için bebisle alakası yok dedi çok erkenmis sonrasında gelen lekelenmeler ya fitil yada bebek tutunmasi test olana kadar bekle dedi kırmızı olursa ara dedi . yarın test günüm çok heycanliyim yogun ağrılarım gitti ilaçları kullandigimda ara ara başlıyor idrar testi 7.gunde yapmıştım tek cizgi moralim sıfır olmustu o yüzden kan testine kadar yapmamaya karar verdim doğrumu yapıyorum bilemyorum, kasik ağrısı ve leke harici çok belirgin belırtım olmadı göğüs uçları acimiyor rengi açık kontrol ediyorum üzülüyorum, benden bu kadar , Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bence de belirti arama, benim önce kaybettiğim bebeğimde de hiç belirti olmadı, şimdide yok, kendini bu dönemde strese sokman hiç iyi değil, unutma hiç belirti olmadan da hamiş kalmiş olabilirsin ki inşallah öyledir
Çok şükür cnm iyiyim şimdilik keyfim yerimde
günadın kızlar gecen ay klomen kullanmıstım hıc yumurtam ollusmamıstı doktor progestan verdı adet olunca gel dedı iğne tedavisine başlıcaz gonal f yanı yumurta geliştiri bi iğne ama gıttıgımde kist oluştuğunu gördü ve yasmin verdi bı dhakı ay başlıcaz dedi cok uzuldum bı ayım daha gıttı bu iğne tedavisiyle hamile kalma şansı iğneye göre daha yüksek sanırım aranızda gonal f kullanan var mı acaba
üzülme vardır bunda da bir hayır, gonal f kullanmadım onunla aynı içeriği bulunan başka bir iğne kullandım ama iğne her zaman hapa göre 3 kat daha etkili, bu bir ay süresinde kafanı hiçbirşeye takma, yasmin ile kistini yok etmeden bu tedaviye başlayamazsın zaten, hepimizin başından geçti, canını sıkma geç olsun güç olmasın tatlım, sultan33 te diğer ay başlıcak, birlikte güzel haberler verirsiniz inşallah bize
günaydınnnnn, beklemedeyiz heyecan dorukta, son 2 gün....Rabbim inşallah hepimizin kucağını doldurmayı nasip eder tez zamanda...AMİNN....
günadın kızlar gecen ay klomen kullanmıstım hıc yumurtam ollusmamıstı doktor progestan verdı adet olunca gel dedı iğne tedavisine başlıcaz gonal f yanı yumurta geliştiri bi iğne ama gıttıgımde kist oluştuğunu gördü ve yasmin verdi bı dhakı ay başlıcaz dedi cok uzuldum bı ayım daha gıttı bu iğne tedavisiyle hamile kalma şansı iğneye göre daha yüksek sanırım aranızda gonal f kullanan var mı acaba
iyiyiz tatlımm sen nasılsınnn???Nasilsiniz kizlarr.
Nesee insallah erkenden gitmişsindir kan tahliline merakla bekliyoruzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?