Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

merhaba bende aranıza yeni katıldım 26 mart transferim olmuştu.cumartesi gittim bebeğim 7+4 günlük olmuş meleğimin kalbinin atışı hala gözümün önünde dilerim allah her isteyene bu duyguyu tattırsın

Canım ne güzel darısı başımıza dua et bize de senin Detayların nedir belirtilerin neler oldu

Canım ne güzel darısı başımıza dua et bize de senin Detayların nedir belirtilerin neler oldu

aslında bu benim 2. çocuğum kızım doğal yollarla oldu.ama kötü bir ameliyat sonucu yumurtalığımı kaybedince polikistik over sendromum olunca doktor tüp bebek istedi bir kere denedim tuttu düştü.bu ikinci 2 embryo koyuldu ama teki tuttu ağrım vardı kasıklarımda çok şiddetli gazım 5 gün betahcg değerim 27 8 gün 87 11 gün 445 14 gün 2980 çıktı cumartesi gittim meleğimi gördüm...darısı tüm isteyenlere inşallah

rabbım kucagına almayı nasıp etsın canım ..yumurtlamak için ekstra bişey aldın mı gonal f gibi mesela

slm kızlar yazıları sureklı takıp edıyordum ama cok sık gırıp yazmıyordum. carsamba gunu donmuslarla taransferım var. cok heyecanlıyım .allah ısteyen herkese tatdırsın.

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım test günü yaklaşanlar heyecan dorukta lütfen destek olalım birbirimize ben kalpten gidicem sanırım :18:

Bugün yaptırdım cnm yarını bekleyemedim hamileyim çok şükür

Çok sevindim canım benim, tüylerim diken diken oldu yemin ederim, yaşasın çooooook sevindim yaaa,Rabbim sağ salim elinize kavuştursun inşallah, eee değerin kaç çıktı anlatsana çatlıcam burda, darısı başıma, inşallahhhhh bende yarın burdan hamileyim diye yazarım. AMİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…