canımm lekelenmen ıcın doktor ne dedı tatlımm arada agrı olabılır bebıs yapısıyodur sana ınskorkma belırtıde arama lutfen unutmaya calıss
Dr ilk başlarda olan leke için bebisle alakası yok dedi çok erkenmis sonrasında gelen lekelenmeler ya fitil yada bebek tutunmasi test olana kadar bekle dedi kırmızı olursa ara dedi . yarın test günüm çok heycanliyim yogun ağrılarım gitti ilaçları kullandigimda ara ara başlıyor idrar testi 7.gunde yapmıştım tek cizgi moralim sıfır olmustu o yüzden kan testine kadar yapmamaya karar verdim doğrumu yapıyorum bilemyorum, kasik ağrısı ve leke harici çok belirgin belırtım olmadı göğüs uçları acimiyor rengi açık kontrol ediyorum üzülüyorum, benden bu kadar , Allah hepimizin yardımcısı olsun.
yarında senn ıcın buyuk gun deseneallah emeklerımızı yemesın ınsallah
Evet canım aynı zamanda adet günüm de geldi ayin 1 inde(( o yüzden adet mi gebelik mi kafam gitti.Basimda agrı var burnunun kenarında sivilce çıkıyor dudaklarımi yemekten yara yaptım.Yarina kadar sağ çıkamıyor bilmiyorum dua edin ne olur
Evet canım aynı zamanda adet günüm de geldi ayin 1 inde(( o yüzden adet mi gebelik mi kafam gitti.Basimda agrı var burnunun kenarında sivilce çıkıyor dudaklarımi yemekten yara yaptım.Yarina kadar sağ çıkamıyor bilmiyorum dua edin ne olur
inşallah canım benim
müjdeli haberlerle dön inşallah
merak içinde bekliyoruz
inşallah canım benim
müjdeli haberlerle dön inşallah
merak içinde bekliyoruz
Inşallah tatlım
Inşallah tatlım
bu aralar sık sık giremiyorum işten dolayı
ama buralardayım
gittim sanmayın
ama buralardayım
gittim sanmayın
Tamam canım kendine iyi bak bebisi ne de
ama buralardayım
gittim sanmayın
Tamam canım kendine iyi bak bebisi nede
Hayırdır test yaptın da bize mi söylemiyorsun yoksa, aman aman keyfin yerinde olsun Allah bozmasın inşallah, kaldı son 2 günümüz zaten :18:
merhaba bende aranıza yeni katıldım 26 mart transferim olmuştu.cumartesi gittim bebeğim 7+4 günlük olmuş meleğimin kalbinin atışı hala gözümün önünde dilerim allah her isteyene bu duyguyu tattırsın
Canım ne güzel darısı başımıza dua et bize de senin Detayların nedir belirtilerin neler oldu
merhaba bende aranıza yeni katıldım 26 mart transferim olmuştu.cumartesi gittim bebeğim 7+4 günlük olmuş meleğimin kalbinin atışı hala gözümün önünde dilerim allah her isteyene bu duyguyu tattırsın
günaydın kızlarr nasılsınız hamiş ler ve hamiş adayları
Kizlar degerim 10 puan artmis sadece moralim bozuk hayirlisi carsambaya tekrar test yaptiracan
canm bu gebelıkle adet belırtılerı aynı oluyo bılıyosunkı hemen moral bozma lutfennnnEvet canım aynı zamanda adet günüm de geldi ayin 1 inde(( o yüzden adet mi gebelik mi kafam gitti.Basimda agrı var burnunun kenarında sivilce çıkıyor dudaklarımi yemekten yara yaptım.Yarina kadar sağ çıkamıyor bilmiyorum dua edin ne olur
kandır kızz kız aksama kadar o yanndamı gıt ver gel hemenDün eşimi kan test yapma konusunda kandırmaya çalıştım ama koca bi hayır dediay bende ne gaz verdm ama
allah kucagna almayıda nasıp etsınmerhaba bende aranıza yeni katıldım 26 mart transferim olmuştu.cumartesi gittim bebeğim 7+4 günlük olmuş meleğimin kalbinin atışı hala gözümün önünde dilerim allah her isteyene bu duyguyu tattırsın
neşe neden öyle olmus ıkıye katlamamıs doktor ne soyledı kuzummm:44:Kizlar degerim 10 puan artmis sadece moralim bozuk hayirlisi carsambaya tekrar test yaptiracan
Dün eşimi kan test yapma konusunda kandırmaya çalıştım ama koca bi hayır dedi
Cnm nasılsınnn.yarın test günün sabırsızlıkla bekliyorum.erken git lutfen kan tahliline..:))))
Bugün yaptırdım cnm yarını bekleyemedim hamileyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?