Bugün yaptırdım cnm yarını bekleyemedim hamileyim çok şükür
bende beklıyom sızı
güle güle git gel yolun açık olsun canımmm
aşkımmm seni sabırsızlıkla beklıyormmm sende bılıyorsunn kuşum benımmm
Bugün yaptırdım cnm yarını bekleyemedim hamileyim çok şükür
bebeyimmmm canımmmmm,,,, inşallah :) önce senin için sevinicez ama o günü iple çekicem ve bu süreçtede hep yanındayım canım arkadaşımmmm kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
buraya bu topik açılmış bu durumda olanlar gelsin dertleşsin moral bulsun diye ama siz maşallah bi kaç kişi kendi aranızda iyisiniz başkasına kör-sağır olmuşsunuz kendimi dışlanmış hissettim resmen sürekli girip bakıyorum ay biri bişeyler yazar moral falan bulurum valla olan moralimde sayenizde gitti
siz beni iplemesenizde ben yine de pozitif sonuç alan arkadaşları yürekten kutlarım
hayırlı olsun canımmmm tebrıkler allah analı babalı buyutsun inşallah
Çok sevindim canım benim, tüylerim diken diken oldu yemin ederim, yaşasın çooooook sevindim yaaa,Rabbim sağ salim elinize kavuştursun inşallah, eee değerin kaç çıktı anlatsana çatlıcam burda, darısı başıma, inşallahhhhh bende yarın burdan hamileyim diye yazarım. AMİN...
buraya bu topik açılmış bu durumda olanlar gelsin dertleşsin moral bulsun diye ama siz maşallah bi kaç kişi kendi aranızda iyisiniz başkasına kör-sağır olmuşsunuz kendimi dışlanmış hissettim resmen sürekli girip bakıyorum ay biri bişeyler yazar moral falan bulurum valla olan moralimde sayenizde gitti
siz beni iplemesenizde ben yine de pozitif sonuç alan arkadaşları yürekten kutlarım
Kuzum az önce yazdıklarına baktım şuanki yazınla beraber 3 kere yazmışsın bende şaşırdım kızcağız çok yazmışta kimse görmemiş diye ayrıcada sultan arkadaşımız sana yazmış sende ona cevap yaz muhabbet öyle olur şahsen ben görmedim yazdıklarını niye hemen kızıyorsunki
sanırım bugün 8.günün belirtin yok demişsin inan bendede belirti hiç olmamıştı zaten hep okuyordum kiminde belirti oluyor kiminde olmuyor diyee inşallahhhh sendende güzel haberler alırızzz sormak istediğin bi soru varsa sor cnm
buarada kaçıncı denemen sorun sende veya eşinde varmıydı :26:
Çok üzüldüm yazdıklarına, sanırım çoğu kişi benim gibi yoğun bir işte çalışıyor, bende günde 2 defa ya girip bakabiliyorum yada giremiyorum, çoğu zaman yazmak istediğim kişiler olsa bile yazamadan çıkıyorum,lütfen alınma hepimizin derdi aynı, umarım Rabbim hayırlısıyla göbüşlerimizi doldurur ve sağ salim kucağımıza almayı nasip eder...
benim ikinci denemem fsh yüksek ve sağ tüpüm tıkalı bu seferde olmadı diye çok korkuyorum sürekli ağlıyorum kendimi tutamıyorum bide kimseye söylemedik kimseyle paylaşamayınca iyice doldum çok zormuş gerçekten
Canım benim bende kimseye söylemedim tedavi olduğumu iyi yapmışsın ama lütfen negatif düşünme ben ikinci tedavimde pozitif olucam dedim vee pozitif olmayı başardım kitap oku komik film izle kafanı dağıtacak bişiler yap biliyorum kolay değil inancını kaybetmee pes etme ben negatife bile alıştırdım kendimi eşimle bile konuştum yaa olmazsa naparız diye
allahım bizlere maddi güc verdiği sürece pes etmek yook
ya bende başta çok pozitiftim ilaçlardan mı bilmiyorum dünya başıma yıkılmış sanki içim daralıyor benim bu sefer blastosist transferi oldu umutluydum ama hiç belirtim olmayınca gene negatif alıcam diye ödüm patlıyor neyse 2günüm kaldı inşallah sabrederim
rabbım kucagına almayı nasıp etsın canım ..yumurtlamak için ekstra bişey aldın mı gonal f gibi mesela
canm bu gebelıkle adet belırtılerı aynı oluyo bılıyosunkı hemen moral bozma lutfennnn
kandır kızz kız aksama kadar o yanndamı gıt ver gel hemenay bende ne gaz verdm ama
allah kucagna almayıda nasıp etsın
neşe neden öyle olmus ıkıye katlamamıs doktor ne soyledı kuzummm:44:
güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip eylesin
Kuzumm bend 7 ve 8.gün kötü olmuştum ama sonra toparladım hemen kendimş benimde hiç belirtim olmamıştı az kaldı cnm zaman su gibi geçer inşallahhhhhhh
merhaba bende aranıza yeni katıldım 26 mart transferim olmuştu.cumartesi gittim bebeğim 7+4 günlük olmuş meleğimin kalbinin atışı hala gözümün önünde dilerim allah her isteyene bu duyguyu tattırsın
canım kusura bakma çalıştığım için fırsat yok kullandım 9 yumurta toplandı tek yumurtalıktan 6tane döllendi biri transfer edildi tuttu düştü bu ikinci denememdi 2 embryo koyuldu biri tuttu bugün 8 haftalık oldum allahın izniyle
MAŞALLH SÜBHANNALLAH canım.. bende pcos var ve yumurtam lusmuyo klomen kullandım ama hıc yumurtam olusmadı kistim olustu kistın gıtmesı ıcın yasmın kullanıyorum bu ay adet oluncada gonal f ye başlıcam ama korkuyorum bu seferde olmassa dıe bende ıkızlerım olsun ıstıorum :))
ay ne mutlu yaa tebrik ederim hamile halinle bizlere de dua et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?