Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

bende beklıyom sızı

güle güle git gel yolun açık olsun canımmm

aşkımmm seni sabırsızlıkla beklıyormmm sende bılıyorsunn kuşum benımmm

bebeyimmmm canımmmmm,,,, inşallah :) önce senin için sevinicez ama o günü iple çekicem ve bu süreçtede hep yanındayım canım arkadaşımmmm kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

buraya bu topik açılmış bu durumda olanlar gelsin dertleşsin moral bulsun diye ama siz maşallah bi kaç kişi kendi aranızda iyisiniz başkasına kör-sağır olmuşsunuz kendimi dışlanmış hissettim resmen sürekli girip bakıyorum ay biri bişeyler yazar moral falan bulurum valla olan moralimde sayenizde gitti
siz beni iplemesenizde ben yine de pozitif sonuç alan arkadaşları yürekten kutlarım

Çok üzüldüm yazdıklarına, sanırım çoğu kişi benim gibi yoğun bir işte çalışıyor, bende günde 2 defa ya girip bakabiliyorum yada giremiyorum, çoğu zaman yazmak istediğim kişiler olsa bile yazamadan çıkıyorum,lütfen alınma hepimizin derdi aynı, umarım Rabbim hayırlısıyla göbüşlerimizi doldurur ve sağ salim kucağımıza almayı nasip eder...

Canımmmm yarını iple çekiyorummmm güzel haberler alırsın inşallahhhhhh sonuç bekleyen herkezin yüzü bebekle haberleriyle güler inşallahhh
canımm benim bugün 10.gün sonucum 116.8 çıktı sürekli ya varis çek canım ben hep öyle yaptım inan huzurlu oluyorsun

Kuzum az önce yazdıklarına baktım şuanki yazınla beraber 3 kere yazmışsın bende şaşırdım kızcağız çok yazmışta kimse görmemiş diye ayrıcada sultan arkadaşımız sana yazmış sende ona cevap yaz muhabbet öyle olur şahsen ben görmedim yazdıklarını niye hemen kızıyorsunki
sanırım bugün 8.günün belirtin yok demişsin inan bendede belirti hiç olmamıştı zaten hep okuyordum kiminde belirti oluyor kiminde olmuyor diyee inşallahhhh sendende güzel haberler alırızzz sormak istediğin bi soru varsa sor cnm
buarada kaçıncı denemen sorun sende veya eşinde varmıydı :26:

benim ikinci denemem fsh yüksek ve sağ tüpüm tıkalı bu seferde olmadı diye çok korkuyorum sürekli ağlıyorum kendimi tutamıyorum bide kimseye söylemedik kimseyle paylaşamayınca iyice doldum çok zormuş gerçekten

bende çok üzgünüm alınmak değilde kötü hissettim işte çevremde kimse bilmiyo benim o yüzden iyice darlandım umarım dediğin gibi olur umarım bu sınavı kazanırız

Canım benim bende kimseye söylemedim tedavi olduğumu iyi yapmışsın ama lütfen negatif düşünme ben ikinci tedavimde pozitif olucam dedim vee pozitif olmayı başardım kitap oku komik film izle kafanı dağıtacak bişiler yap biliyorum kolay değil inancını kaybetmee pes etme ben negatife bile alıştırdım kendimi eşimle bile konuştum yaa olmazsa naparız diye
allahım bizlere maddi güc verdiği sürece pes etmek yook

ya bende başta çok pozitiftim ilaçlardan mı bilmiyorum dünya başıma yıkılmış sanki içim daralıyor benim bu sefer blastosist transferi oldu umutluydum ama hiç belirtim olmayınca gene negatif alıcam diye ödüm patlıyor neyse 2günüm kaldı inşallah sabrederim

Kuzumm bend 7 ve 8.gün kötü olmuştum ama sonra toparladım hemen kendimş benimde hiç belirtim olmamıştı az kaldı cnm zaman su gibi geçer inşallahhhhhhh

rabbım kucagına almayı nasıp etsın canım ..yumurtlamak için ekstra bişey aldın mı gonal f gibi mesela

canım kusura bakma çalıştığım için fırsat yok kullandım 9 yumurta toplandı tek yumurtalıktan 6tane döllendi biri transfer edildi tuttu düştü bu ikinci denememdi 2 embryo koyuldu biri tuttu bugün 8 haftalık oldum allahın izniyle

Kuzumm bend 7 ve 8.gün kötü olmuştum ama sonra toparladım hemen kendimş benimde hiç belirtim olmamıştı az kaldı cnm zaman su gibi geçer inşallahhhhhhh

çok teşekkür ederim desteğin için gerçekten allah razı olsun sizde sorun neydi yaşın kaç bide nerede denedin çok soru sordum kusura bakma inşallah yavrunu sağ salim kucaklada bunların bi önemi kalmasın

MAŞALLH SÜBHANNALLAH canım.. bende pcos var ve yumurtam lusmuyo klomen kullandım ama hıc yumurtam olusmadı kistim olustu kistın gıtmesı ıcın yasmın kullanıyorum bu ay adet oluncada gonal f ye başlıcam ama korkuyorum bu seferde olmassa dıe bende ıkızlerım olsun ıstıorum :))

allah gönlüne göre versin bende ikiside ttar diye hep ümitlendim ama tek bebek daha iyi bir ebe olarak söylüyorum bunu ikiz gebeliklerde erken doğum oranı biraz fazla doktorumunda istediği hep tekti öylede oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…