Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

çok teşekkür ederim desteğin için gerçekten allah razı olsun sizde sorun neydi yaşın kaç bide nerede denedin çok soru sordum kusura bakma inşallah yavrunu sağ salim kucaklada bunların bi önemi kalmasın

Cnm istediğin kadar soru sorabilirsin ben zevkle cevap yazarım
Kuzuk eşimde ve bende çok şükür sorun yok ama 5 senedir çocuğumuz olmuyordu yaşım 28 bahceci umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm senin yaş kaç cnm :26:

26 yaşındayım 3 yıllık evliyiz bizde bursadayım ben bursa art de tedavi gördüm

aaa saçmalama bebısın senle sen neden uzuluyorsun kı

bende çok üzgünüm alınmak değilde kötü hissettim işte çevremde kimse bilmiyo benim o yüzden iyice darlandım umarım dediğin gibi olur umarım bu sınavı kazanırız

inşallahhh

kızlar merhaba ,
benim dondurulmuş 2 tane transferim 24 nisan da yapıldı , dün e2 ve progesteron test yaptırdım . e2 403 pro 6 çıktı :2:
doktorum sadece kullandığım crınone jeli 2 ye çıkardı .. pro düşüklüğü için çok korkuyorum .. sizlerin kaç çıktı ?

Merhaba benimde dün transferin 12. Günüydü progesteron 10.2 çıktı benim de doktorum prognex fitilden iğneye geçti hergün 1 tane

Merhaba benimde dün transferin 12. Günüydü progesteron 10.2 çıktı benim de doktorum prognex fitilden iğneye geçti hergün 1 tane

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. tekrar isteyecek mi progesteron bilmiyorum ama 5.gün yaptırdı testi . iğne olarak sadece oskapar kullanıyorum.. estrofem ,coraspın ve folık aşıt ıcıyorum ayrıca. inşallah herşey yolunda gider.. rabbim hepimizin kucaklarını doldursun..

Ben clexan 0.4 kullanıyorum ve tabi estrofem ve folik asit crinone jel bide bu iğne eklendi şimdi.Hakkımızda hayırlısı olsun tabiki Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Sultannn nasilsin kissss.:))

iyiyim kızz taze hamişş sen nasılsınn

kızlar bu progesteron takıbını benm doktorum bana hıc yapmıyor neden bılmıom ben 12 gun yatıp kanı verıp gelıyomm

allah emeklerımızı boşa cıkarmasın pıhtılaşmamı var sende de

aynen bacımm allah bızım sabrımızı denıyor hele helede benm valla ama pes etmıcem ben kocamı çok sevıyorum çünkü pes etmek yok

ilaçlarda etkılıyor tabı ıyıce dengesız bır ınsan edıyor şahsen ben öyleydim :18: aynı böyleydım bı anım bı anımı tutmuyordu valla ama sen gerçekten kafanı dagıtacak bırseyler bul cok bunaldında elını göbişine koy bebişinle konus

maşaallah canım benm tebrıkler sen şuan hangi ilaçları kullanıyorsunnn

aynen bacımm allah bızım sabrımızı denıyor hele helede benm valla ama pes etmıcem ben kocamı çok sevıyorum çünkü pes etmek yok

Sen çok güçlü bi bayansın cnm sen farkında değilsin pes etmemen ve en önemlisi eşini sevmem çooook güzel bişi sizin sevginiz herşeyi yenecek Allah'ın izniyle cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırdır test yaptın da bize mi söylemiyorsun yoksa, aman aman keyfin yerinde olsun Allah bozmasın inşallah, kaldı son 2 günümüz zaten :18:

ne yapıyon canımm test yaptınmı??????????????????????????

aşkımmm bak senıı sabah sabah öpücüklere bogarımmmm haaaaaaaa
nasılsın canım benım ıyımısın neşeden ne haber kızzz bu arada sana bir sır verimmi??? ben tedaviye başladımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…