esterofemı 3 içtigmi hatırlıyorum aspirin vermedımı sana tatlım senn dıgerlerı dustumu hıc tutmadımı canım ???
Ben ilk tedavimde kimyasal gebelik yaşadım bende pıhtı sorunu var ilk doktorum aspirin vermişti şuanki doktorum vermedi
neden bılmıyomu bende de pıhtılaşma var bende 4 bebegmı bundan kaybettın tatlım kullanmalısın ıgne kullanıyomusun clexan ???
Ben ilk tedavimde kimyasal gebelik yaşadım bende pıhtı sorunu var ilk doktorum aspirin vermişti şuanki doktorum vermedi
İlk tedavimde vermişti yanlış hatırlamıyorsam transferden sonra yapılıyordu:44:
bişe daha söylımm sana bak ona çok dıkkat et kılona göre test yapıp dozojını belırlıyolarmıs ıgnenenın pıhtılaşma ıcın sor onu doktoruna benmkıde hep kafasına göre verdı ?? uzmnalastım artıkk
Tamam cnm doktoruma söylicem sağol bilgilendirdiğin için
öncesınde coraspırın kullanmadınmı pekıı ??
ben geldiiiiiiiiimmmmm aşkım sultanım canımıniçi hayırlı uğurlu bol bebişli bi topik olur inşallah bitanemmmm
Benim ilk doktorum aspirin vermişti hatta kimyasal gebelikten sonra iki ay ara vermiştim o zaman bile kullan demişti şimdiki doktor neden vermedi anlamadım :44: Ben bu konuyu bi konuşsam iyi olur 15 gün sonra gidicem bakalım ne diyecek :26:
allah yardımcın olsun tatlım arkandande ben gelıyorum merak etme sen bugunmu basladın ertelenmeseydı berabermış
hemşireni arayıp hatırlatsana tatlımm bak bu pıhhtılaşma ıle ılgılı topig var oraya degerını yazıp sor ıstersen ordakı kızlar çok bılgılı tatlımm
İlaçlarımı dün içmeye başladım cnm
gel valla arka arkaya bebek haberleri verelim senden sonra havvada gelir ohhh misss
Hemen arıyorum cnm
öylei canım sende hoşgeldin ozaman kaderortagımsen ne durumdasın kendınden bahsetsene biraz beraber bekleyelım şu 1 ayı o zaman :26::26:
Slm canım benimde desteğe ihtiyacı var. Bende 8 tane dondurulmuş var . Ohss ye girdim. Tedavim yarım kaldı.
ben pampamı beklıyorummmo bana yetışecekk inşallah hep beraber hamiş olacaz topıgın ılk hamısıde sen olursun inşallah
Bak heyecanlandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?