senin bebişlerini yerim ben ne guzel avatarın inşallah öyle ıkızlerın olur pampam benimmhoş geldinn
ara bebişin söyle bilgilendirr tatlımm
yaaa öylemıııcanım bol su iç sıvı tüket ve çok dikkat et olurmu şuan doktor ilaç verdımı sana öbür aya kaldın o zaman sende dimi tatlımm??
ilaç verdi bitti onlar sadece beklemek kaldi((
hahhahaaşuan istedigin kadar heyecanlanabilirsin transferden sonra kızarımm haberın olsunn canımm
inşallah dertortagım benimmmminşallah balımmm.... hepimizin bol bol sağlıklı bebişleri olsunnnn artık moralimizi yüksek tutma vakti üzülmek karamsarlık yokkkkk musmutlu hayat bizleri bekliyooooooo
Aradım cnm gerek yok diyor trasferden sonra size göre iğne verilecek zaten dedi :26:
Transferden sonra kendimi oyalacak ne varsa onu yapıcam mesela bol bol kitap okumayı düşünüyorum komik film alıp izlemeyi düşünüyorum yani kısacası kendimi dinlemeye fırsat vermicem
inşallah dertortagım benimmmm
canım doktora güvenmek zorundayız öyle dıyosa öyledır tatlım hepımızn oranı aynı degıl sonucta
Bi kere düştük ellerine allah yardımcımız olsun cnmm
Benim biraz işlerim var sonra yine gelirim fıstık
bencede tatlımm katılıyorum sana yok karnım agrıyo yok agrımıyo yok sıs degıl yok gaz yok yok gaz var öyle kendını dınlıyo belırtı arıyolar aslında hıc ıyı degıl aklına bıle getırmıcende elde degıl ıste ben full yattıgım ıcınn
Cnm ben ilk tedavimde öyle çok belirti aramamıştım zaten hep olmayacak gözüyle baktığım için aramaya fırsat vermedim
Ama bu sefer hep pozitif olmaya çalışıcam birde bu taktiği deneyim diyorumm
tamam tatlımm bak bu hafta ıslerını bıtır tamammı son 3 gun kala bışe yapma rahmı yormamamız lazımmış duydunmu bunu daha öncebybyby tatlımm
inşallah canımm inşallah hep destek olalım bırbırımıze inşallah sizde sıkıntı neydı sen mı o muu ?? tarlamı tohummu yanii ??
inşallah canımBen ilk tedavimde transfer olacağım güne kadar evde temizlik yapmıştım
Bu seferki tedavimde seni dinlicem cnm :116:
Çok şükür eşimde ve bende sorun yok sadece bende pıhtı sorunu var o da gebe kalmama engel değil diyorlar :26:
inşallah canım
evet o gebe kalmaya sorun degıl tatlımm bende sorun var pko yum bende eşimde sıkıntı yokk
adetımı beklıyosun şimdi ne zaman olacaksın ama sen yınede bol su iç tamammı suan yumoşların yerını sıvı dolduracak kı ıyılesecek tatlım unutmaa kalk hemen surahıyı doldur yanına ıç dur
Kızlar merhaba:))
Ee donmuş tedavisinde biri olarak benimde burada olmam lazımmmm.
Bugün tedavinin 6.günü 28martta başladım.
Pkonun çözümü yokmu cnm :26:
canım tabıkı sancın olacak ama bu surecte cok dıkat et olurmu sakın usutme ılık şeyler iç ve bol su iç tekrar dıyorm bak ben gunde 5 6 ltre ıcmıstım ozaman bıse olmamıstı ondan söyluyorum ıyılesde gel aramızaAdet oldum kaçıncı gün olmasına rağmen şansım fena.demislerdi zaten çok sancılı geçecek diye yerinden kalkamiyorum çok berbat bişiy oldu bu süreç .hiç hayrim yok bişiy yapmıyorum. Sadece yatıyorum. Bi adet daha boyle geçecek
aaa hoş geldin canımmmmKızlar merhaba:))
Ee donmuş tedavisinde biri olarak benimde burada olmam lazımmmm.
Bugün tedavinin 6.günü 28martta başladım.
Hoşgeldin cnm
Bu yeni topikte ilk hamileyim haberini sen vereceksin allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?