- Konu Sahibi busemakilic
-
amınnnn,Hayırlısı bakalım ben ilk defa bu kadar erken test yaptım keşke bekleseydim pozitif çıkma olayını bilmiyordum yani
Evet çıkmasa olmadı hayırlısı dersin çok ümitlendim yani ilk ayda olursa mucize yaniamınnnn,
evet ınsan dayanamıyor sonrada ıcı ıcını yıyor ya, acaba yukseldımı yukselcek mı dıye
ınsallaaaaahh, bakarsın olurEvet çıkmasa olmadı hayırlısı dersin çok ümitlendim yani ilk ayda olursa mucize yani
İnşallah rabbim ol der oluverirınsallaaaaahh, bakarsın olur
polıp kac mm ?Zaten bende Polip var oda korkutuyor bu ay hamile kalamazsam ameliyat
Allah bagıslasın canım yavrunu,Bakalım hakkıyla bakabilmeyi nasip etsin ben kızım 2.5 yaşındayken hastalandım yedi sene tedavi gördüm ilacı ancak bırakabildim oda mucizeydi şimdi olursa bizim evimize güneş gibi doğacak
polıp kac mm ?
polıp ıle gebe kalanlarda var,
bende de vardı uc ay once adetle atmısım
Allah sizede nasip etsin bu duyguyu bu mübarek günlerde inşallahAllah bagıslasın canım yavrunu,
bızım evımızde bır tane bıle gunesımız yok, 2bucuk senedır beklıyoruz.
benımde 1cm falandı rahım fılmınde cıktı,1 cm adetle atılıyor mu hiç duymadım et parçası değilmi o
Ay inşallah benimde giderbenımde 1cm falandı rahım fılmınde cıktı,
ertesı ay asılama yaptırdım ve yoktu adetle atılmıs dedı doktorum
kesınlıkle, bende aynı dıyorum saglıklı sıhhatlı hayırlı bır evlat nasıp etsın Allahım,Ben her zaman diyorum rabbim bir tane nasip etti olursa çok seviniriz olmazsa da bunala şükür deriz
Hamilelik olursa nasıl alıyorlarbenımde 1cm falandı rahım fılmınde cıktı,
ertesı ay asılama yaptırdım ve yoktu adetle atılmıs dedı doktorum
Amin rabbim hakkımızda hayırlı kılsınkesınlıkle, bende aynı dıyorum saglıklı sıhhatlı hayırlı bır evlat nasıp etsın Allahım,
ısteyen herkese
alınmaz sanırım hıc bılmıyorumHamilelik olursa nasıl alıyorlar
amiiinnnnAmin rabbim hakkımızda hayırlı kılsın
Gebeliğin oluşması için kalınlaşması gerekiyor canım. Ama benim kalınlaşmıyorHayırlısı olsun rahim duvarı kalınlaşınca gebelik oluşmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?