- 30 Aralık 2020
- 350
- 276
- 53
- Konu Sahibi busemakilic
-
İnşAllah canım. Sanmıyorum ben progestan vereceğini ama 3 buçukta randevum bakalım hakkımızda hayırlısı olsunkuzum selam,
yarına 18-19 mm olur yumurtan guzel.
rahım duvarı ıcınde progestan verir doktorun.
ınsallaahhh hayırlı haberler alırız bu ay
neden canım ,sen iste vermezse de.İnşAllah canım. Sanmıyorum ben progestan vereceğini ama 3 buçukta randevum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
İğne etkisi oluyor çok odaklanmadan akışına bırak bence canım inşallah tutmuştur biraz daha bekle ama benceMide bulantım çok iğnenin içindeki beta hcgden mi dün testin önce başladı
Nar suyu ve avakado tüketinGebeliğin oluşması için kalınlaşması gerekiyor canım. Ama benim kalınlaşmıyor
Erken test yapmak gibi bir hata yapmayacaktım odaklandım ister istemez bu cumayı görsem cumartesi adet tarihimİğne etkisi oluyor çok odaklanmadan akışına bırak bence canım inşallah tutmuştur biraz daha bekle ama bence
Nar suyu ve avakado tüketin
Ah evet dün gece araştırdım baya ama bu ay geç kaldım sanki bu ay olmazsa önümüzde ki aylarda kullanacağım inşAllahİğne etkisi oluyor çok odaklanmadan akışına bırak bence canım inşallah tutmuştur biraz daha bekle ama bence
Nar suyu ve avakado tüketin
Bakalım kuzum söyleyeyim ben bi ama çok inceydi dün 4.45 falanneden canım ,sen iste vermezse de.
rahım kalınlasması lazım.
kuzum cok ınce degıl ya uzme kendını nar da ye mutlaka gec kalmıs sayılmazsın,Bakalım kuzum söyleyeyim ben bi ama çok inceydi dün 4.45 falan
Çıktım canım şimdi 6 cm olmuş rahim duvarı yumurtada 20 cm ama çatlatma iğnesi yapmayalım dedi geriden gelen bi yumurta var 15 cm civarında şekli daha iyi onu bekleyelim dedikuzum cok ınce degıl ya uzme kendını nar da ye mutlaka gec kalmıs sayılmazsın,
hem zaten progestanın amaco tutunmayı kolaylaştırmak verır bence
süper sen degerlendır gun asırı, 20mm belkı kendılıgınden catlarsa kacırma,Çıktım canım şimdi 6 cm olmuş rahim duvarı yumurtada 20 cm ama çatlatma iğnesi yapmayalım dedi geriden gelen bi yumurta var 15 cm civarında şekli daha iyi onu bekleyelim dediBen nar ve avokado yiyeyim bari cuma kontrole çağırdı tekrar
Aynen canım öyle söyledi doktorda bakalım hakkımızda hayırlısı. Sen ne yaptın bu ay nasıl gidiyor kuzumsüper sen degerlendır gun asırı, 20mm belkı kendılıgınden catlarsa kacırma,
sonrada 15mm ıcın ıgne verır onuda degerlendırırsın, evet nar ve avakado ye canm
amın kuzum hayırlısı olsun ınsallaahhh,Aynen canım öyle söyledi doktorda bakalım hakkımızda hayırlısı. Sen ne yaptın bu ay nasıl gidiyor kuzum
Hadi hayırlısı olsun kuzu . Güzel haberler alalım inşAllahamın kuzum hayırlısı olsun ınsallaahhh,
bende ıgne vuruldum 17sınde kuzum degerlendırme aşamaları işte
Aminnn kuzum hepimiz güzel haberler alalım insallahh ❤Hadi hayırlısı olsun kuzu . Güzel haberler alalım inşAllah
Insallah pozitifi görürsün canım. Haber ver merak ederim. Ben adet oldum.canım benım iğneden sonra bugün 6. günüm . haftaya 28 inde test yapacağım
ınsallah canım bakalım bekliyorum bende . Üzülme vardr bunda da bır hayır Allah büyükInsallah pozitifi görürsün canım. Haber ver merak ederim. Ben adet oldum.
İğne femara bittikten kaç gün sonra oldunuz boyutu kaçtı?Femara kullandım iğne olalı 2 gün geçtiii
Kaçıncı günde kaç yumurtan oluştu canım?Femara kullandım iğne olalı 2 gün geçtiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?