Gebeliğe Hazırlık Nisan Ayında Femara kullanacaklar toplaşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne etkisi oluyor çok odaklanmadan akışına bırak bence canım inşallah tutmuştur biraz daha bekle ama bence

Nar suyu ve avakado tüketin
Ah evet dün gece araştırdım baya ama bu ay geç kaldım sanki bu ay olmazsa önümüzde ki aylarda kullanacağım inşAllah

kuzum cok ınce degıl ya uzme kendını nar da ye mutlaka gec kalmıs sayılmazsın,
hem zaten progestanın amaco tutunmayı kolaylaştırmak verır bence
Çıktım canım şimdi 6 cm olmuş rahim duvarı yumurtada 20 cm ama çatlatma iğnesi yapmayalım dedi geriden gelen bi yumurta var 15 cm civarında şekli daha iyi onu bekleyelim dedi Ben nar ve avokado yiyeyim bari cuma kontrole çağırdı tekrar

süper sen degerlendır gun asırı, 20mm belkı kendılıgınden catlarsa kacırma,
sonrada 15mm ıcın ıgne verır onuda degerlendırırsın, evet nar ve avakado ye canm

Kızlar ben bu ay hem femara basladım aslan pencesi ve hayıt otuna basladım inşallah bunay hamıle kalabılrım istersen herkese rabbım aratmadan versın

bu ay 3gün sonra vuruldum iğneyi. İlaç bittikten sonra ertesi gün kontrole gittim adetimin 11.günüydü yumurtalar güzel gelişmiş biri 16mm olmuş 2gün sonra tekrar çağırdı her ihtimale karşı ertesi gün için ilişki önerdi kendiliğinden çatlayabilirmiş. Adetimin 13.günü kontrolde 20mm olmuş iğneyi yapmamı istedi o gün yaptım geçen ay ama direkt ilacı bitirdikten ertesi gün iğneyi olmuştum yumurtam 19mm idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…