İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin. Bizde bu ay korunmayı bırakıcaz nasipse bu yıl 2 kez düşük yaptım ve kan pıhtılaşması yatkınlığı çıktı. Siz test falan yaptırdınızmı Rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar nasip etsin. Benimde bat 12 nisan herşeyin hayırlısı olsun Hakkı'mızda.Kızlar bir buçuk ay önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık kürtajla alındı ..
İlk adetimi düzenli Biray sonra oldum ,
Yumurtlama günlerimde sıvı beyaz akinti geldi süt gibi ve sağ alt bölgeye ağrı vurup geçti yakar gibi doktora gittim enfeksiyon tedavisi verdi enfeksiyon ve mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil ve ağrı kesici ilaç verdi kullanıyorum inşallah buay da bebeğim gelir
Bat : 27 mart
Hayalim dileğim nisan ayında hamile olmak Mayıs ayında pıt pıt pıt lar duymak istiyorum allahım güzel allahım nasıp ederse inşallah benimle birlikte beklemek birbirimize dua etmek ve minnaklarimiz kavuşmak isteyen bayanlar bekliyorum sizide herkezden isteğini yaptığı şeyleri anlatsın birbirimize bilgi paylaşımında bulunalim haydin BİSMİLLAH
Hadi inşallah nisan ayında minnaklarimiz gelir allahım güzel allahım hayırlısıyla sağlığıyla nasıp etsin inşallahİnşallah Rabbim gönlünüze göre versin. Bizde bu ay korunmayı bırakıcaz nasipse bu yıl 2 kez düşük yaptım ve kan pıhtılaşması yatkınlığı çıktı. Siz test falan yaptırdınızmı Rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar nasip etsin. Benimde bat 12 nisan herşeyin hayırlısı olsun Hakkı'mızda.
Canım benim senin bat nezaman ekleyeyim senide beraber bekleyelimCanm is kalrz nisan ayna kaldi umutlarımız :))
Canm bat10 nisan daha 24 gun var beklemek zor yCanım benim senin var nezaman ekleyeyim senide beraber bekleyelim
Hayırlısıyla inşallah gelsin minnak bebeğin sayılı günler geçer yeterki Rabbim ol desin inşallah senin için de oldiyecekCanm bat10 nisan daha 24 gun var beklemek zor y
İna canm ya zaten sabredyrm artk hayırlısı neyse o olsun herzaman cnm sebn bat ne zaman ? Bu ay 4 gun gecikti ilk defa oldu sevndm ama 4. Gunde oldum ya hayal kiriklgi uzuldm ama napalm hayrlisi boleymsHayırlısıyla inşallah gelsin minnak bebeğin sayılı günler geçer yeterki Rabbim ol desin inşallah senin için de oldiyecek
Aynen canım benim hayırlısi Allah dan rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahİna canm ya zaten sabredyrm artk hayırlısı neyse o olsun herzaman cnm sebn bat ne zaman ? Bu ay 4 gun gecikti ilk defa oldu sevndm ama 4. Gunde oldum ya hayal kiriklgi uzuldm ama napalm hayrlisi boleyms
Amin cnmAynen canım benim hayırlısi Allah dan rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
İnşallah canım benim inşallah rabbim hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere....Kizlar bende 2 ay once kurtaj oldum bebegimin 9+4de kalbi durdu bu ay korunmayi birakicam insallah nisanda hamilelik hsberlerini aliriz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?