- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
Tebrikler tatlım İnşAllah sağ salim alırsın kucağınaherkese hayirli sabahlar
kızlar kist tedavisi olacakken hamile olduğumu ogrendim 5 haftalik hamileyim ama stresli bekleyis devam ediyor oldugundan kese biraz daha kucuk dedi doktor inşallah kalp atislarini alirim 10 gun sonra kontrolum var hayırlısı allahtan ..
Doktorum adet sokturucu verecekti test yapti hamile oldugum cikti ortaya rabbim ummadigim anda nasip etti inşallah kucagimiza almak nasip olur
birde hamilelik takvimi yapacaktim yapamadim nasil olacak bilgisi olan varmi ..
rabbim tummm isteyenlere nasip etsin hayirlisi sağlığıyla inşallah
inşallah oyle olur canim benim coook teşekkür ederim allahim hayirli kilsin inşallah inşallah kucagimiza almak nasip olurcanım çok sevindim senin adına .Kalp atışı için acele etme 8-9 haftada genelde duyuyorlar .yani öncesinde gidip duyamazsan moralini bozma tamamamı .
inşallah canım benim allah razı olsunTebrikler tatlım İnşAllah sağ salim alırsın kucağına
Çok teşekkürler canım hepimize inşAllahinşallah canım benim allah razı olsun
allahim seninde kucağına almayi nasip etsin inşallah
canım benim takvimi yapacaktim yapamadim sen nasıl yaptinÇok teşekkürler canım hepimize inşAllah
Tahmini doğuş tarihini hesaplayıp yazıyorsun ora canım)benim takvime bak orda imza alanına ekle var ona tıkla göreceksin olmasa yaz bidaha izah ediyimcanım benim takvimi yapacaktim yapamadim sen nasıl yaptin
Hayırlı olsun canım inşallah sağ salim doğurmayı nasip etsin allahherkese hayirli sabahlar
kızlar kist tedavisi olacakken hamile olduğumu ogrendim 5 haftalik hamileyim ama stresli bekleyis devam ediyor oldugundan kese biraz daha kucuk dedi doktor inşallah kalp atislarini alirim 10 gun sonra kontrolum var hayırlısı allahtan ..
Doktorum adet sokturucu verecekti test yapti hamile oldugum cikti ortaya rabbim ummadigim anda nasip etti inşallah kucagimiza almak nasip olur
birde hamilelik takvimi yapacaktim yapamadim nasil olacak bilgisi olan varmi ..
rabbim tummm isteyenlere nasip etsin hayirlisi sağlığıyla inşallah
allah razı olsun kardeşim inşallah kucagimiza nasip olurHayırlı olsun canım inşallah sağ salim doğurmayı nasip etsin allah
canım benim malesef takvimimi yapamadimTahmini doğuş tarihini hesaplayıp yazıyorsun ora canım)benim takvime bak orda imza alanına ekle var ona tıkla göreceksin olmasa yaz bidaha izah ediyim
canım yaa olmadi gerekli formata uyusan tarih yaziniz diyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details canım bi burdan gir dene olmasa gene izah ederim
Canim tesaduf gördüm yardmci olayim drdim.canım yaa olmadi gerekli formata uyusan tarih yaziniz diyor
yazilisi nasil yapmaliyim
29 01 2018
siralama nasil olacak araliklari nasil olabilir kusura bakma sana zahmet verdim hakkni helâl et kardeşim
Arkadaş anlattı tatlim onun yazdigi gibi yaz olmazsa yine izah ederim çekinme sor istediyni rahatsız olmuyorumcanım yaa olmadi gerekli formata uyusan tarih yaziniz diyor
yazilisi nasil yapmaliyim
29 01 2018
siralama nasil olacak araliklari nasil olabilir kusura bakma sana zahmet verdim hakkni helâl et kardeşim
Canim tesaduf gördüm yardmci olayim drdim.
gg-aa-yyyy şeklinde olmalı . Ayraç olarak "-" kullanmalısın ve tek haneli rakamların başına sıfır koymalısın.
29-01- 2018 gibi
cooook teşekkür ederim ikinizede , oldu takvimim inşallah bebegimin kalp atislarini da alirim allah razı olsun sizlerden rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah inşallahArkadaş anlattı tatlim onun yazdigi gibi yaz olmazsa yine izah ederim çekinme sor istediyni rahatsız olmuyorum
Hayırlı olsun canim İnwAllah sağ salim kucağına alırsıncooook teşekkür ederim ikinizede , oldu takvimim inşallah bebegimin kalp atislarini da alirim allah razı olsun sizlerden rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?