Cok gecmis olsun canim insallah hep beraber yasariz bu guzel sureciİnşallah canım benim inşallah rabbim hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere....
Bende bugün kabir ziyareti yaptım allah'ımin izniyle tummmm isteyenlere dua ettim inşallah sağlığıyla gelsin miniklerimiz..
Bende kürtaj sonrası enfeksiyon kaptim ilaç tedavisi görüyorum 27 martta regli günüm sonrasinda inşallah bebek çalışmalara devam edeceğiz bu ay yumurtlama günlerimde sıvı beyz akinti geldi süt gibi ağrı başladı yakar gibi doktora gittim enfeksiyon tedavisi verdi enfeksiyon ve mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil ve ağrı kesici ilaç verdi kullanıyorum... .
Umudum nisan ayında hamile olmak saglikla kesemizi pıt pıt lati aliriz ve kucamiza almayı Rabbim nasip eder ..
İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız ..
Cok gecmis olsun canim insallah hep beraber yasariz bu guzel sureci
Ne zaman kurtaj oldunİnşallah canım benim inşallah rabbim hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere....
Bende bugün kabir ziyareti yaptım allah'ımin izniyle tummmm isteyenlere dua ettim inşallah sağlığıyla gelsin miniklerimiz..
Bende kürtaj sonrası enfeksiyon kaptim ilaç tedavisi görüyorum 27 martta regli günüm sonrasinda inşallah bebek çalışmalara devam edeceğiz bu ay yumurtlama günlerimde sıvı beyz akinti geldi süt gibi ağrı başladı yakar gibi doktora gittim enfeksiyon tedavisi verdi enfeksiyon ve mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil ve ağrı kesici ilaç verdi kullanıyorum... .
Umudum nisan ayında hamile olmak saglikla kesemizi pıt pıt lati aliriz ve kucamiza almayı Rabbim nasip eder ..
28 ocak da Kürtaj oldum 4 gün sonra ağrılar devam etti acil olarak gittim yeniden operasyon geçirdim rahime kan birikmiş deyip yeniden anestezili operasyon yaptılar bir hafta kanamam azalmadan devam etti biray sonra ilk adetim oldum yumurtlama günlerimde sıvı beyz akinti geldi süt gibi diyorum kurtajdan kapmış olabilirim inşallah geçer enfeksiyon yeniden hamile olup bebeğim gelirNe zaman kurtaj oldun
Cok gecmis olsun bende 24 ocakta oldum ilk adetimi oldum simdi ikinciyi bekliyorum gelsin hemen birakicam korunmayi28 ocak da Kürtaj oldum 4 gün sonra ağrılar devam etti acil olarak gittim yeniden operasyon geçirdim rahime kan birikmiş deyip yeniden anestezili operasyon yaptılar bir hafta kanamam azalmadan devam etti biray sonra ilk adetim oldum yumurtlama günlerimde sıvı beyz akinti geldi süt gibi diyorum kurtajdan kapmış olabilirim inşallah geçer enfeksiyon yeniden hamile olup bebeğim gelir
Senmi korundun doktor mu dedi korunun diye , bana korun demedi doktorCok gecmis olsun bende 24 ocakta oldum ilk adetimi oldum simdi ikinciyi bekliyorum gelsin hemen birakicam korunmayi
İnşallahBana da hersey iyi dedi ama 2 adet donemi korun dedi bana da cocuk olmamasi icin bi problem yok dedi bakalim insallah hepimizin olur
Allah kabul etsin inşallah bu ay bende korumayı bırakacaktım ama simir testinde biraz tahriş lökosit falan çıkmış aynı 7 günlük fitil hap ve krem tedavisini banada başladı bugün dr um sanırım nisan Reglinden sonra denemelere başlıcaz. Dr tekrar kontrole gelmen lazım dedi nasip.İnşallah canım benim inşallah rabbim hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere....
Regli. Günü gelirken şişlik oluyor canım benim 4 gün sonra regli olacağım ondandırAmin Canımm inşallah isteyen herkes Yaşar o duyguyu ben henüz başlamadım ya aldım ama yarın başlamayı düşünüyorum 28 in de de Rubella testleri yapılcak herşey bi yılına girsinde öyle inşallah. Neden şişlik oluştu acaba gecen ay bende de oldu iltihap yaparmı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?