Nisan ayında hamile kalıp mayısta kalp atışları almayı bekleyenler

Cok gecmis olsun canim insallah hep beraber yasariz bu guzel sureci

"Hüvallahü'l hariku'l bariü" Anlamı; Allah yaratandır ve yoktan var edendir. (Haşr, 59/24)

Bu ayet 1054 defa tekrar edilmelidir.

Allahümme Ya Varis 707 defa okunduğunda, Allah'ın izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olunur.

Ne zaman kurtaj oldun

Ne zaman kurtaj oldun
28 ocak da Kürtaj oldum 4 gün sonra ağrılar devam etti acil olarak gittim yeniden operasyon geçirdim rahime kan birikmiş deyip yeniden anestezili operasyon yaptılar bir hafta kanamam azalmadan devam etti biray sonra ilk adetim oldum yumurtlama günlerimde sıvı beyz akinti geldi süt gibi diyorum kurtajdan kapmış olabilirim inşallah geçer enfeksiyon yeniden hamile olup bebeğim gelir

Cok gecmis olsun bende 24 ocakta oldum ilk adetimi oldum simdi ikinciyi bekliyorum gelsin hemen birakicam korunmayi

Cok gecmis olsun bende 24 ocakta oldum ilk adetimi oldum simdi ikinciyi bekliyorum gelsin hemen birakicam korunmayi
Senmi korundun doktor mu dedi korunun diye , bana korun demedi doktor
Ben sordum bebeğim olurmu diye olur dedi olmazsa gel dedi bir ay sonra kontrole gittim regli olmuştum doktor güzel rahîm duvarı dökülüyor adet le temizleniyor dedi

Hadi peş peşe regli olalım peş peşe bebislerimiz gelsin inşallah hayırlısı Allah dan rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Bana da hersey iyi dedi ama 2 adet donemi korun dedi bana da cocuk olmamasi icin bi problem yok dedi bakalim insallah hepimizin olur

.[/QUOTE]
Allah kabul etsin inşallah bu ay bende korumayı bırakacaktım ama simir testinde biraz tahriş lökosit falan çıkmış aynı 7 günlük fitil hap ve krem tedavisini banada başladı bugün dr um sanırım nisan Reglinden sonra denemelere başlıcaz. Dr tekrar kontrole gelmen lazım dedi nasip.

Allah kabul etsin inşallah bu ay bende korumayı bırakacaktım ama simir testinde biraz tahriş lökosit falan çıkmış aynı 7 günlük fitil hap ve krem tedavisini banada başladı bugün dr um sanırım nisan Reglinden sonra denemelere başlıcaz. Dr tekrar kontrole gelmen lazım dedi nasip.[/QUOTE]
Canım benim kullaniyormusun ilaçları inşallah nisan ayında regli olur bebeğine hamişş olursun hayırlısıyla...
Benim bugün karnım sisti 27 martta regli günüm buhafta geçsin kendime kür yapacağım incir kürü hayırlısi Allah dan rabbim yeterki ol desin

İnşallah reglini olunca mayısta kalp atışları gelir :)) neguzel olur
Allah'ım senin için de tummmm isteyenler için de ol desin Angel1905

Amin Canımm inşallah isteyen herkes Yaşar o duyguyu ben henüz başlamadım ya aldım ama yarın başlamayı düşünüyorum 28 in de de Rubella testleri yapılcak herşey bi yılına girsinde öyle inşallah. Neden şişlik oluştu acaba gecen ay bende de oldu iltihap yaparmı ki ?

Regli. Günü gelirken şişlik oluyor canım benim 4 gün sonra regli olacağım ondandır

Heyecanla regli günümu bekliyorum 27 mart regli günüm rabbimden dilerim mucizeme nisan ayında hamile olmak Allahım güzel allahım tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah
Hayırlısı ile sağlığıyla amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…