Canim benim regli oldunmu ben pazartesi günü bekliyorumBana da hersey iyi dedi ama 2 adet donemi korun dedi bana da cocuk olmamasi icin bi problem yok dedi bakalim insallah hepimizin olur
Yok canim daha olmadim ama gunumede var dahaCanim benim regli oldunmu ben pazartesi günü bekliyorum
Ben biran once olayım diye bekliyorum inşallah buayda gelir minnak yavrularimizYok canim daha olmadim ama gunumede var daha
İki gun kalms cnm senn reglne :)
İnşallah canım benim inşallah da nasıp olur..Allahım içimdeki sesi duy nolur bu ay hamile olayım ben ve hayalini kurdugu herkes dolsun göbüşlerimiz İnşAllahbat 1nisan
Aynenİki gun kalms cnm senn reglne :)
Benim bu ay umidkm yok yunrtlmaa zamnini kacrdm kzlar sizinki tutar ins :)Aynen
İnşallah buayda yumlar gelişir mucizemm
Umudum nisan olur
Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
İnşAllah canım Allah hepimize yar ve yardımcı olsun bebişlermiz gelsin yüzümüz dahada gülsün Allahın izniyleİnşallah canım benim inşallah da nasıp olur..
Neguzel dualar etmişsin Rabbim kabul etsin inşallah inşallah buay güzel haberler alırız
Hayırlısı olsun inşallah inşaallah o minik o gobuse konacak allahım tummmm isteyenlere nasip etsin inşallahBenim bu ay umidkm yok yunrtlmaa zamnini kacrdm kzlar sizinki tutar ins :)
Aynen canim bende biyan once olim da calismalara baslim diye bekliyorum inan benim esimde oyleBen biran once olayım diye bekliyorum inşallah buayda gelir minnak yavrularimiz
İnss amin:)Hayırlısı olsun inşallah inşaallah o minik o gobuse konacak allahım tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah
RABBİM inşallah ol desin... Tüm isteyenlere ve bizede.. Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşallah..Aynen canim bende biyan once olim da calismalara baslim diye bekliyorum inan benim esimde oyle
canım nasıl kaçırdın yumurtlama gününü bu ay iyi çalışalım filan demiştik neyse artık hakkında hayırlısı belll olmaz yine de bu işlerBenim bu ay umidkm yok yunrtlmaa zamnini kacrdm kzlar sizinki tutar ins :)
Canm esimle aram kotu biraz o yuzdn o seyler olmuyor ondan once adet bittikten sonra hep oldum ama 3 gundur olmadgndan dolayi sanmyrm cnmcanım nasıl kaçırdın yumurtlama gününü bu ay iyi çalışalım filan demiştik neyse artık hakkında hayırlısı belll olmaz yine de bu işler
hakkında hayırlısı olsun canım ya bir de bu sorun var bazen olabiliyor böyle seyler ama yine de inşallah olur belki erken yumurtlamıssındırCanm esimle aram kotu biraz o yuzdn o seyler olmuyor ondan once adet bittikten sonra hep oldum ama 3 gundur olmadgndan dolayi sanmyrm cnmsizin olur ins
Hic sanmyrm kendmide ümitlendrmek istemyrm canm bazı insanlsr tek iliskiyle kalyr bizde o sans yok yani cnm anlcn .sagl dizler icinde hayrlisi olsunhakkında hayırlısı olsun canım ya bir de bu sorun var bazen olabiliyor böyle seyler ama yine de inşallah olur belki erken yumurtlamıssındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?