Nisan ayında hamile kalıp mayısta kalp atışları almayı bekleyenler

İlkdefa akşam eşim biran once olsun dedi adam ilkdefa böyle birşey dedi olmamasında hayır vardır diyordu rabbim hayırlı kilsin inşallah hepimizden güzel haberler alırız

Allahım içimdeki sesi duy nolur bu ay hamile olayım ben ve hayalini kurdugu herkes dolsun göbüşlerimiz İnşAllahbat 1nisan

Allahım içimdeki sesi duy nolur bu ay hamile olayım ben ve hayalini kurdugu herkes dolsun göbüşlerimiz İnşAllahbat 1nisan
İnşallah canım benim inşallah da nasıp olur..
Neguzel dualar etmişsin Rabbim kabul etsin inşallah inşallah buay güzel haberler alırız

İnşallah canım benim inşallah da nasıp olur..
Neguzel dualar etmişsin Rabbim kabul etsin inşallah inşallah buay güzel haberler alırız
İnşAllah canım Allah hepimize yar ve yardımcı olsun bebişlermiz gelsin yüzümüz dahada gülsün Allahın izniyle

Aynen canim bende biyan once olim da calismalara baslim diye bekliyorum inan benim esimde oyle
RABBİM inşallah ol desin... Tüm isteyenlere ve bizede.. Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşallah..

canım nasıl kaçırdın yumurtlama gününü bu ay iyi çalışalım filan demiştik neyse artık hakkında hayırlısı belll olmaz yine de bu işler
Canm esimle aram kotu biraz o yuzdn o seyler olmuyor ondan once adet bittikten sonra hep oldum ama 3 gundur olmadgndan dolayi sanmyrm cnm sizin olur ins

Canm esimle aram kotu biraz o yuzdn o seyler olmuyor ondan once adet bittikten sonra hep oldum ama 3 gundur olmadgndan dolayi sanmyrm cnm sizin olur ins
hakkında hayırlısı olsun canım ya bir de bu sorun var bazen olabiliyor böyle seyler ama yine de inşallah olur belki erken yumurtlamıssındır

hakkında hayırlısı olsun canım ya bir de bu sorun var bazen olabiliyor böyle seyler ama yine de inşallah olur belki erken yumurtlamıssındır
Hic sanmyrm kendmide ümitlendrmek istemyrm canm bazı insanlsr tek iliskiyle kalyr bizde o sans yok yani cnm anlcn .sagl dizler icinde hayrlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…