Hayır olsun inşallah inşaallah hamişş sindir ondandır... takip et kendini göğüs uçlarında hassasiyet varmı açıyor mu, kontrol et adete daha varmış devam ederse perşembe günü kan ver inşallah hamissindir :)Günaydın kızçeler
daha adetime 10 gün var ama göğüslerim çok ağrıyor
dün sabahta sol yumurtalığıma bıçak gibi bişey saplandı uykumdan uyandım resmen
canım göğüslerimde de hassasiyet var hatta sanki ucuna doğru bir sızlama oluyor bazen oda dün başladı.Hayır olsun inşallah inşaallah hamişş sindir ondandır... takip et kendini göğüs uçlarında hassasiyet varmı açıyor mu, kontrol et adete daha varmış devam ederse perşembe günü kan ver inşallah hamissindir :)
Maşallah değerin iyi artmış çok güzel kardeşim ağrı olabilir kimisinde doğuma kadar ağrı olur içini ferah tut sen inşallah güzel haberler alırsın dikdorundan allahım güzel allahım bebeğini korusun hergun 7 ayetel kursu oku RABB'İM KORUSUNArkadaşlar ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.salı betahcg değerim 214 perşembe 535 cumartesi 1170 çıktı.dün baya rahatsiz edici uzunca bi karın ağrısı yaşadım.kanamam yok..bu gün geçti.bu tip bi ağrı normalmidir.bilgisi okanınız var mı?.heralde kötü bişey olsa geçmezdi değil mi..çok korktum.hala tedirginim
Ya bende merak ettim şimdi:)) ayy çıkar belkide mutlaka haber ver Allahım hayırlı kılsın inşallah hamissindircanım göğüslerimde de hassasiyet var hatta sanki ucuna doğru bir sızlama oluyor bazen oda dün başladı.
ama yumurtalık 1 haftadır ara ara sızlıyo
10 gün var daha adetime nasıl bekliycem bilmiyorum çok heyecanlıyım inşallah hayal kırıklığı olmaz
canım benim bir oğlum var Allah nasip ederse sağlıklısıyla birde kızızm olsun istiyorum .Oyüzden çin takvimine göre belki tutar diye mayısta inş tekrar çocuk için çalışıcaz bu ay es geçiçem sanırım ama kararsızımda açıkçasıİnşallah buayda hamişş olursun canım benim inşallah mayısta pıt pıt ları duymak nasip olur hayırlısi Allah dan allahım hayırlı kılsın inşallah nasıp olur
dayanamdım cumartesiye doktor randevusu aldımYa bende merak ettim şimdi:)) ayy çıkar belkide mutlaka haber ver Allahım hayırlı kılsın inşallah hamissindir
CANIM SENİ ÜZMEK İSTEMEM AMA ÇOK ACELE ETME BENDE AYNI ŞEYLERİ YAŞADIM 3-4 AYDIR HEP O YUMURTLAMA AĞRISI HAMİLELİK AĞRISI ÖYLE HEMEN ÇIKMAZ .BİRDE BENCE KAN VERMEK İÇİN ACELE ETME SONRA PİŞMAN OLUYORSUN HEP regle günün bekle derim.dayanamdım cumartesiye doktor randevusu aldım
adetime 5 gün kalıyor belki kanda çıkar çok heyecan yaptım
inşallah hayırlı haberler alırım da paylaşırım sizinle
bir hafta sonraya mı alsam acaba çok kararsız kaldımCANIM SENİ ÜZMEK İSTEMEM AMA ÇOK ACELE ETME BENDE AYNI ŞEYLERİ YAŞADIM 3-4 AYDIR HEP O YUMURTLAMA AĞRISI HAMİLELİK AĞRISI ÖYLE HEMEN ÇIKMAZ .BİRDE BENCE KAN VERMEK İÇİN ACELE ETME SONRA PİŞMAN OLUYORSUN HEP regle günün bekle derim.
bence bekle canımbir hafta sonraya mı alsam acaba çok kararsız kaldım
Canım benim Allah bilir gönlüne göre versin rabbim. benimde kızlarım var iki tane gönlümden erkek geçiyor ama hayırlısı olsun benimkiler büyüdü Allah'ıma şükürler olsun, rabbim nasip ederse şansımı deneyecegim ama kız erkek rabbim bilir ...canım benim bir oğlum var Allah nasip ederse sağlıklısıyla birde kızızm olsun istiyorum .Oyüzden çin takvimine göre belki tutar diye mayısta inş tekrar çocuk için çalışıcaz bu ay es geçiçem sanırım ama kararsızımda açıkçası
İyi süper sabırla duayla inşallah gelecek bebeğin hayırlısi Allah dan canım benim inşallah hamilesindirdayanamdım cumartesiye doktor randevusu aldım
adetime 5 gün kalıyor belki kanda çıkar çok heyecan yaptım
inşallah hayırlı haberler alırım da paylaşırım sizinle
Canım benim Allah bilir gönlüne göre versin rabbim. benimde kızlarım var iki tane gönlümden erkek geçiyor ama hayırlısı olsun benimkiler büyüdü Allah'ıma şükürler olsun, rabbim nasip ederse şansımı deneyecegim ama kız erkek rabbim bilir ...
İnşallah kızın olur enbasta hayırlısıyla sağlığıyla nasıp olsun ..
valla etrafımdaki herkes erken bekle dedi o yüzden 22 Nisan'a kaydırdım randevumuİyi süper sabırla duayla inşallah gelecek bebeğin hayırlısi Allah dan canım benim inşallah hamilesindir
Amin canım iyi yapmıssın en güzelivalla etrafımdaki herkes erken bekle dedi o yüzden 22 Nisan'a kaydırdım randevumu
çok ümitlenipte hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
İyiyim demek isterdim ama şimdi hastaneden çıktım hayırlısi Allah dan sağlık olsun enbastaBirumut55 nerelerdesin sen canım iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?