Nisan ayında hamile kalıp mayısta kalp atışları almayı bekleyenler

Günaydın kızçeler
daha adetime 10 gün var ama göğüslerim çok ağrıyor
dün sabahta sol yumurtalığıma bıçak gibi bişey saplandı uykumdan uyandım resmen
Hayır olsun inşallah inşaallah hamişş sindir ondandır... takip et kendini göğüs uçlarında hassasiyet varmı açıyor mu, kontrol et adete daha varmış devam ederse perşembe günü kan ver inşallah hamissindir :)

canım göğüslerimde de hassasiyet var hatta sanki ucuna doğru bir sızlama oluyor bazen oda dün başladı.
ama yumurtalık 1 haftadır ara ara sızlıyo
10 gün var daha adetime nasıl bekliycem bilmiyorum çok heyecanlıyım inşallah hayal kırıklığı olmaz

Maşallah değerin iyi artmış çok güzel kardeşim ağrı olabilir kimisinde doğuma kadar ağrı olur içini ferah tut sen inşallah güzel haberler alırsın dikdorundan allahım güzel allahım bebeğini korusun hergun 7 ayetel kursu oku RABB'İM KORUSUN

Ya bende merak ettim şimdi:)) ayy çıkar belkide mutlaka haber ver Allahım hayırlı kılsın inşallah hamissindir

İnşallah buayda hamişş olursun canım benim inşallah mayısta pıt pıt ları duymak nasip olur hayırlısi Allah dan allahım hayırlı kılsın inşallah nasıp olur
canım benim bir oğlum var Allah nasip ederse sağlıklısıyla birde kızızm olsun istiyorum .Oyüzden çin takvimine göre belki tutar diye mayısta inş tekrar çocuk için çalışıcaz bu ay es geçiçem sanırım ama kararsızımda açıkçası

Ya bende merak ettim şimdi:)) ayy çıkar belkide mutlaka haber ver Allahım hayırlı kılsın inşallah hamissindir
dayanamdım cumartesiye doktor randevusu aldım
adetime 5 gün kalıyor belki kanda çıkar çok heyecan yaptım
inşallah hayırlı haberler alırım da paylaşırım sizinle

CANIM SENİ ÜZMEK İSTEMEM AMA ÇOK ACELE ETME BENDE AYNI ŞEYLERİ YAŞADIM 3-4 AYDIR HEP O YUMURTLAMA AĞRISI HAMİLELİK AĞRISI ÖYLE HEMEN ÇIKMAZ .BİRDE BENCE KAN VERMEK İÇİN ACELE ETME SONRA PİŞMAN OLUYORSUN HEP regle günün bekle derim.

bir hafta sonraya mı alsam acaba çok kararsız kaldım

Canım benim Allah bilir gönlüne göre versin rabbim. benimde kızlarım var iki tane gönlümden erkek geçiyor ama hayırlısı olsun benimkiler büyüdü Allah'ıma şükürler olsun, rabbim nasip ederse şansımı deneyecegim ama kız erkek rabbim bilir ...
İnşallah kızın olur enbasta hayırlısıyla sağlığıyla nasıp olsun ..

İyi süper sabırla duayla inşallah gelecek bebeğin hayırlısi Allah dan canım benim inşallah hamilesindir

canım çok sağol amin. Senin de inş sağlıkla bir oğlun olur .
Bir de KIZIMIZ OLSUN diyenleri bekliyorum... bak bu topiği bir incele istersen erkek evlat içinde tam tersini yaparsın.

İyi süper sabırla duayla inşallah gelecek bebeğin hayırlısi Allah dan canım benim inşallah hamilesindir
valla etrafımdaki herkes erken bekle dedi o yüzden 22 Nisan'a kaydırdım randevumu
çok ümitlenipte hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

O ovuc23 3+1-4 kistim varmış maalesef dün ağrım vardı azbirsey kanamam oldu bugün doktora geldim kistlerim varmis hayırlısi Allah dan regli olunca gel dedi buay ve diyet aylar umuda kaldı...
İnşallah güzel haberler sizlerden gelir

Canım kötü düşünme hemen kistler regleyle atılıyor bende de dönem dönem çıkıyordu doktro regleyle atılır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…