İyiyim demek isterdim ama şimdi hastaneden çıktım hayırlısi Allah dan sağlık olsun enbasta
İnşallah birtanesi 3 buçuk santimlik 2 tane 2 santimlik kist olmuş sağ tarafta kinin ölçüsünü bilmiyorum inşallah dediğin gibi giderCanım kötü düşünme hemen kistler regleyle atılıyor bende de dönem dönem çıkıyordu doktro regleyle atılır dedi
inşallah canım iyi düşün iyi olsun.İnşallah birtanesi 3 buçuk santimlik 2 tane 2 santimlik kist olmuş sağ tarafta kinin ölçüsünü bilmiyorum inşallah dediğin gibi gider
kızlar selam,
hamilelik belirtisi sabah bulantıları vs diyorlar ama benim hep öğlen midem bulanıyor
birde bahsedilen yerleşme kanaması vs gibi bişey başıma gelmedi son 7 gün adetime beklemedeyim
İnşallah hamissindir canım benim inşallah güzel haberler alırız senden...kızlar selam,
hamilelik belirtisi sabah bulantıları vs diyorlar ama benim hep öğlen midem bulanıyor
birde bahsedilen yerleşme kanaması vs gibi bişey başıma gelmedi son 7 gün adetime beklemedeyim
TEST YAPTIN MI CNM KAÇ GÜN VAR ADETEson 3 gün sol tarafımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var
hayırlısı
3 gün var birşey yapmadımTEST YAPTIN MI CNM KAÇ GÜN VAR ADETE
Canım benim internet çekmiyor mj yazamıyorum iş değiştirdik vayf olana kadar gündüzleri giremiyorum işler yoğun evede 11 de gidiyorummmBirumut55 nasilsin canim
Kolay gelsin canim insallah guzel haberlerini bekliyorumCanım benim internet çekmiyor mj yazamıyorum iş değiştirdik vayf olana kadar gündüzleri giremiyorum işler yoğun evede 11 de gidiyorummm
Birde 24/26 sında adetimi bekliyorum hayırlısi Allah dan
Allah'ım güzel allahım güzel haberler senden almayı nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun canım benim inşallah mucizen buayda gelir yeni ay yeni umutlar olsun inşallah, inşaallah hamişş haberleri ni alırızmaalesef adet oldum
canım çok sevindim senin adına .Kalp atışı için acele etme 8-9 haftada genelde duyuyorlar .yani öncesinde gidip duyamazsan moralini bozma tamamamı .herkese hayirli sabahlar
kızlar kist tedavisi olacakken hamile olduğumu ogrendim 5 haftalik hamileyim ama stresli bekleyis devam ediyor oldugundan kese biraz daha kucuk dedi doktor inşallah kalp atislarini alirim 10 gun sonra kontrolum var hayırlısı allahtan ..
Doktorum adet sokturucu verecekti test yapti hamile oldugum cikti ortaya rabbim ummadigim anda nasip etti inşallah kucagimiza almak nasip olur
birde hamilelik takvimi yapacaktim yapamadim nasil olacak bilgisi olan varmi ..
rabbim tummm isteyenlere nasip etsin hayirlisi sağlığıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?