nisan ayında hamile olduğunu öğrenenler

hayırlı olsun canım bende 6+3 teyim ama hiç bulantım yok midem ağrım var akşamları oluyor sanki biri midemi avuçlayıp var gücüyle sıkıp bırakıyor döndüğünde anlatırsın darısı başımıza bnm ilk gebelik daha başlamadım nazlanmaya ben önümde uzun süre var bakarıs artık..

günaydın,
bende de yemek yedikten sonra bulantı oluyor , bi de hapları içtikten sonra uyku bastırıyor.
bu durumun keyfini doya doya çıkarmak lazım, nazlanmak hakkımız:):):):)

evet bende doktorumun bişey yapabileceğini düşünmedim bugün düne göre biraz daha iyiyim herhalde inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz ukudanda gözümü açamıyorum sürekli uyku modunda geziyorum :)

Nigar inş bu sefer kolaylıkla ve sağlıcakla alırsın bebişini kucağına
ikinci çocuk bir başka seviliyor bilesin:)) allah kimsenin evini kucağını boş bırakmasın AMİNNNNNN
ilk çocuğun normal doğummu???

gün geçtikçe azalır herhalde uyku kötü oluyor bütün gün serseme bağlıyorum evde öle dolanıyorum iş güçte yapmıyorum.. ilerde enerji patlaması yaşarız inşallah

inşallah canım bu sefer güzel bir hamilelik geçirmek istiyorum 26 haftalık doğum yaptım ben sezeryanla preeklemsi oldum hiç hamile kıyafeti giyemedim hiç emziremedim içimde hep uhde kalmıştı bu sefer en azından 35. haftayı görsem başka birşey istemiyorum dua edin bana gerçekten çok riskli durumdayım 3 tane doktora birden gidiyorum birinin göremediğini başkası görür diye senin kaçıncı canım

çok çok geçmiş olsun.zordur zamansız doğum yapmak hele senin gibisi daha zordur eminim.allah bir daha yaşatmasın inş.benim üçüncü olacak benimde erken doğum risklerim vardı hep ilki 36 haftalık 2.si ise 35 haftalık geldi dünyaya çok şükür bir aksilik olmadı küveze dahi alınmadılar.inş sende rahat ol bence kontrollerini aksatma ama çokta kendini germe inan gerginlik çok etkiliyor hamilelikte bebeğin gelişimini.
Benim ikinci oğlumda üç yıl kadar tedavi felan derken zar zor hamile kaldım çok hassastım ya bişey olursa diye korkuyordum ve basından beri risklerle gittim doğuma.ama üçüncüde çok rahatım takmıyorum inş rahat geçer hepimiz için tabi dileklerim .allah kolaylık versin

aynı durumdayız 3 gün gecti rgl hala bişi yok test yaptım dün negatif
sn güzel haberlerle gelirsin inşallah darısı banaaa ve tüm isteyenlereee

inşallah canım hiç kimse yaşamasın bencede bu sefer rahat olmalıyımki bebeğim etkilenmesin kaç yaşındalar senin çocuklar

Canım hoşgeldin. Benim de sat 22 mart. belki yardımcı olur diye yazmak istedim. canım ben geçen haftasonu kendim test yaptım 2.çizgi silik çıkınca kan testi yaptırdım. Adetim 4 gün geçmişti beta hcg 353 çıktı. Pzt. dr.a gittim (7.günde) beta hcg değerinin yükselip yükselmediğine bakmadı bile, ama tecrübeli bi doktor. Kesesini göremeyiz dedi daha çok küçükmüş. Yinede ultrasonla baktı. Bi de ilk kan testinden 4 gün daha geçmesine rağmen "hcg şimdi 6oo falan olmuştur" dedi. Ben de şaşırdım, çünkü ben de senin gibi her gün 2ye katlar diye duymuştum. Belkide normali öyledir. Bence sen başka bi dr.a daha git canım. İnşallah herşey yolundadır.

benim ikinci olacak canım 6 yaşında 1 kızım var zorluklarla doğurduğum 1 tanede 8 haftalık kalbi durmuştu kürtajım var

canım benim allah bağışlasın kızını inşallah bebişinide hayırlısıyla kucağına allamayı nasip etsin rabbim

mrb kızlar geçen hafta kendi yaptığım testte pozitif çıkmıştı.bugün doktora gittim ve 5 haftalık hamileyim çok şükür rabbime,sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin inş :))

Öncelikle lütfen canını sıkma, içini ferah tut. Yıllar önce benzer durumları yaşadım, bende boş gebelik oluştu, 3 kez hem de. ama değerler bir süre sonra düşmeye başlamıştı bende. Seninki daha farklı olabilir, her zaman hayırlısını istemek gerekir diye düşünüyorum. ben de 8 yılın ardından hamile olduğumu öğrendim ama kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek. çünkü 2 negatif tüp bebek denemem de var ve olursa ilk bebeğim olacak. Allah hayırlısını versin hepiimize... Dualarımızı eksik etmeyelim...

Kızlar bu arada doktorum Hibor diye bir iğne verdi, sanırım düşük tehlikesine karşı, aranızda kullanan var mı? Göbekten yapıyorum ama çok yakıyor ve yapmakta çok zorlanıyorum...

tebrik ederim Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.

merhaba güzel nasılsınız?epey kaynatmışsınız geçmişe çokbakamadım ama yeni hamişlere kalp atışlarını duyanlara hayırlı olsun diyorum
sizinle paylaşmak istediğim;dün kocamdan gizli başka bir dr. gittim veee çook şükür kalp atışlarını gördüm 6+2 miş süpriz yaptım ona

canım benim allah bağışlasın kızını inşallah bebişinide hayırlısıyla kucağına allamayı nasip etsin rabbim
inşallah canım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tarihlerimiz aynıymış

iyiyiz canım sen nasılsın ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuz darısı bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…