- 11 Mart 2011
- 133
- 3
- 116
- Konu Sahibi neseliyasmin
-
günaydın bayanlar.Bugün öğleden sonra işten izin aldım bebeğimin kalp atışlarını daha duymadık doktora gidip kalp atışlarına bakacaz.inş bir aksilik olmaz.Bu arada sabah bulatıları bende kahvaltıdan sonra daha şiddetleniyor tok karnına yani mide bulantısı oluyor.benim gibi olan varmı acaba diğer hamileliklerimde aç karnına uyanır uyanmaz olurdu bulantılarım ama bu sefer çok daha farklı bir durum söz konusu.ama herşeye rağmen çok keyifli bir süreç bu hamilelik.özelliklede kocişlerimize yapacağımız nazlanmalar:)))))
günaydın bayanlar.Bugün öğleden sonra işten izin aldım bebeğimin kalp atışlarını daha duymadık doktora gidip kalp atışlarına bakacaz.inş bir aksilik olmaz.Bu arada sabah bulatıları bende kahvaltıdan sonra daha şiddetleniyor tok karnına yani mide bulantısı oluyor.benim gibi olan varmı acaba diğer hamileliklerimde aç karnına uyanır uyanmaz olurdu bulantılarım ama bu sefer çok daha farklı bir durum söz konusu.ama herşeye rağmen çok keyifli bir süreç bu hamilelik.özelliklede kocişlerimize yapacağımız nazlanmalar:)))))
aynen devam ediyor canım bende de hepimizin ortak sıkıntısı bu galiba ama doktorun bişe yapacağını sanmıyorum çünkü ben grip oldum gittim doktora sinüzit var bende baş ağrısı çekiyorum ama doktor bi ağrı kesici bile yazmadı ilaçsız sürünüyorum.. yediklerine dikkat ediceksin canım ağır değilde hafif sebze ağırlıklı beslen bi süre bakliyatlardan uzak dursan faydalı olabilir..sabredicez miniklerimiz için artık
evet bende doktorumun bişey yapabileceğini düşünmedim bugün düne göre biraz daha iyiyim herhalde inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz ukudanda gözümü açamıyorum sürekli uyku modunda geziyorum :)
Nigar inş bu sefer kolaylıkla ve sağlıcakla alırsın bebişini kucağına
ikinci çocuk bir başka seviliyor bilesin:)) allah kimsenin evini kucağını boş bırakmasın AMİNNNNNN
ilk çocuğun normal doğummu???
merhaba kızlar!ben de nisan topiğini takip ediyordum sanırım buraya da gelecegım.bnm de 20 nısandı ama olmadım.3 gun gecınce test yaptım negatıf.hala beklıyorum.ara ara kasık agrım oluyor.adet olmam gereken gun cok sıddetlı olmustu olacağım sandım ama yok.yarın doktora gıdecegım ama 11 den once randevu alamadım.o saatten sonra gebelık testı olur mu kızlar?allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah bebıs:)
çok çok geçmiş olsun.zordur zamansız doğum yapmak hele senin gibisi daha zordur eminim.allah bir daha yaşatmasın inş.benim üçüncü olacak benimde erken doğum risklerim vardı hep ilki 36 haftalık 2.si ise 35 haftalık geldi dünyaya çok şükür bir aksilik olmadı küveze dahi alınmadılar.inş sende rahat ol bence kontrollerini aksatma ama çokta kendini germe inan gerginlik çok etkiliyor hamilelikte bebeğin gelişimini.
Benim ikinci oğlumda üç yıl kadar tedavi felan derken zar zor hamile kaldım çok hassastım ya bişey olursa diye korkuyordum ve basından beri risklerle gittim doğuma.ama üçüncüde çok rahatım takmıyorum inş rahat geçer hepimiz için tabi dileklerim .allah kolaylık versin
Merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. Uzun süredir zaten takip ediyordum. 11 yaşında kızım var. Özellikle son iki senedir kızım inanılmaz kardeş istiyor ve bu konuda bize çok baskı yapıyordu. Kızımın hamileliğinde ilk 5 ay hastane ve evde serumla beslendim ve 33 haftalık dünyaya getirdim. Belkide bundan dolayı ikinci bebeğe çok cesaretim olmadı sonra da tembellik işte. Geçen yıl yine bu tarihte hamile kaldım , maalesef 8 haftalıkken kalbi atmadığından aldılar.Kızımın kardeş baskısı benim içimdeki çocuk özlemi 1 yıldır geçmedi. Bunun üzerine 2 ay önce kontrole giderek sorun olmadığını duydum ve folik asit içmeye başladım.
SAT 22 Mart her ay düzenli ve bir öncekinden 3-5 gün erken olurum. 16 Nisanda eczaneden iki farklı marka test aldım ikisinde de 2. çizgi silik çıktı. 17 Nisanda beta hcg 47.53, 19 Nisanda 187.53, 23 Nisanda 653.30 çıktı. Dün hastaneye kontrole gittim. Doktor muayeneye girmeden önce görünmeme ihtimalinin olabileceğinden de bahsetti muayene sonunda kese görünmedi ve orda tekrar beta hcg istedi. Dün yani 25 Nisan da 953.70 çıktı fakat artış iki katı olmadığından cumartesi tekrar kontrole çağırdı ve bana teste bakarken düşük olabilir, dışgebelik de olabilir gibi konuşmalar yaptı. Kafam karıştı, moralim bozuldu
Beta hcgde düşüş yok sadece son değer sadece 2 katı kadar artmamış. Bu değerlere göre riskim var mı yada buna bbenzer deneyimi olan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?
Allah hepimizin gönlüne göre versin, sağlıklı bebişler nasip etsin.
benim ikinci olacak canım 6 yaşında 1 kızım var zorluklarla doğurduğum 1 tanede 8 haftalık kalbi durmuştu kürtajım var
Merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. Uzun süredir zaten takip ediyordum. 11 yaşında kızım var. Özellikle son iki senedir kızım inanılmaz kardeş istiyor ve bu konuda bize çok baskı yapıyordu. Kızımın hamileliğinde ilk 5 ay hastane ve evde serumla beslendim ve 33 haftalık dünyaya getirdim. Belkide bundan dolayı ikinci bebeğe çok cesaretim olmadı sonra da tembellik işte. Geçen yıl yine bu tarihte hamile kaldım , maalesef 8 haftalıkken kalbi atmadığından aldılar.Kızımın kardeş baskısı benim içimdeki çocuk özlemi 1 yıldır geçmedi. Bunun üzerine 2 ay önce kontrole giderek sorun olmadığını duydum ve folik asit içmeye başladım.
SAT 22 Mart her ay düzenli ve bir öncekinden 3-5 gün erken olurum. 16 Nisanda eczaneden iki farklı marka test aldım ikisinde de 2. çizgi silik çıktı. 17 Nisanda beta hcg 47.53, 19 Nisanda 187.53, 23 Nisanda 653.30 çıktı. Dün hastaneye kontrole gittim. Doktor muayeneye girmeden önce görünmeme ihtimalinin olabileceğinden de bahsetti muayene sonunda kese görünmedi ve orda tekrar beta hcg istedi. Dün yani 25 Nisan da 953.70 çıktı fakat artış iki katı olmadığından cumartesi tekrar kontrole çağırdı ve bana teste bakarken düşük olabilir, dışgebelik de olabilir gibi konuşmalar yaptı. Kafam karıştı, moralim bozuldu
Beta hcgde düşüş yok sadece son değer sadece 2 katı kadar artmamış. Bu değerlere göre riskim var mı yada buna bbenzer deneyimi olan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?
Allah hepimizin gönlüne göre versin, sağlıklı bebişler nasip etsin.
mrb kızlar geçen hafta kendi yaptığım testte pozitif çıkmıştı.bugün doktora gittim ve 5 haftalık hamileyimçok şükür rabbime,sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin inş :))
Candost cok teşekkür ederim moralim düzeldi valla senin Dr nerde istanbulda misin?
inşallah canım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızcanım benim allah bağışlasın kızını inşallah bebişinide hayırlısıyla kucağına allamayı nasip etsin rabbim
mrb kızlar geçen hafta kendi yaptığım testte pozitif çıkmıştı.bugün doktora gittim ve 5 haftalık hamileyimçok şükür rabbime,sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin inş :))
merhaba güzelnasılsınız?epey kaynatmışsınız geçmişe çokbakamadım ama yeni hamişlere kalp atışlarını duyanlara hayırlı olsun diyorum
sizinle paylaşmak istediğim;dün kocamdan gizli başka bir dr. gittim veee çook şükür kalp atışlarını gördüm 6+2 mişsüpriz yaptım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?