nisan ayında hamile olduğunu öğrenenler

ahh cnm nerde bende o sabır.bende 10 günde bir gidiyorum doktorumun dediğini uyguluyorum.c.tesi tam 7 haftalık olacak bakalım hayırlısı inş görürüm

Canim ben 12 gün gectigimde test yapmistim ama negatif cikmisti.. gogus uclarim fena agriyordu. baska bir agrim yoktu
3 sgun sonra test yaptim 15 gun geciktigimde pozitif cikti..

Insallah seninkide oyle olur
Biraz daha bekle bence

cnm bazen geç çıkabiliyor.evt kan testi yaptır bencede

cok tesekkürler kızlar olmazsa cumartesi tekrar denerim olmadı gene regl olmazsam p.tesi mutlak doktora gidicem
kız kardeşim reglinde daha 3 gün var 2 gün önce test yaptı cıktı hamile oldugu 3.5 haftalık hamileymiş
darısı isteyen herkeze inşallah
hayırlısı olsun regl olursamda mayısa sansımızı denicez artık

Evet kizlar, siZde gelin bu gruba. Aralik anneleri..
Grup gizli, siZde uye olun rahat rahat muhabbet ederiz

cnm ben hamileliğimi kimseye söylemedim katılsam gören olurmu olmazmı anlamadım sen gizli demişsin ama emin olamadım kimse görmesin istiyorum sadece gruptakilermi görüyor üye olduğumuzu yoksa arkadaşlar görebilirmi katılmak isterim bende çünkü

Son düzenleme:

yada ben diğer faceden gireyim öyleyse eğer daha güvenli olur

merhaba kızlar!ben de nisan topiğini takip ediyordum sanırım buraya da gelecegım.bnm de 20 nısandı ama olmadım.3 gun gecınce test yaptım negatıf.hala beklıyorum.ara ara kasık agrım oluyor.adet olmam gereken gun cok sıddetlı olmustu olacağım sandım ama yok.yarın doktora gıdecegım ama 11 den once randevu alamadım.o saatten sonra gebelık testı olur mu kızlar?allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah bebıs:)

Hoşgeldin canım umarım herşey gönlünce olur. Ayyy 6 gün geçmiş, ben olsam dayanamaz bi test daha yapardım Özel hastanelerde o saatte yapıyolar testi ama devlet hastanesini bilmiyorum. Telle arayıp sorabilirdin aslında. Olmazsa yarın gitmeden sor istersen.

Allah razı olsn cnmm sende hamile misin..

Evet canım ama daha kesesini bile göremedik.2 gün önce dr.a gittik daha çok küçük dedi. Haftaya pzt.yine randevumuz var bakalım ne olacak. Benim ilk hamileliğim bu canım. Hiç tecrübem yok, ama dışardan göründüğünden daha zora benziyo şimdiden
Bi de kalp atışını duysam o zaman içim daha çok rahat ederdi. Senin kaçıncı haftan?

hosbuldum canım cook sagol.yaa benım gecen ayda 10 gun gecmıstı cok umıtlendım ama olmadı.o yuzden cok kaptırmak ıstemıyorum kendımı ama dayanamadım yıne yarın gıdeyım dıyorum kanda kesın cıkıyor dıyorlar ya.devlette yaptıracagım bu kez testı ama ıste bılmemkı yaparlar mı?ya da gıderım olmazsa pazartesı yıne gıderım gerek olursa.ben yoksa bıle bu kadar gecmesını de merak ettım.sen de hamıle mısın?

Hayırlısı olsun canım evet ben hamileyim 6 aylık bekleyişten sonra çok şükür kendiliğinden oldu tedaviye falan gerek kalmadan. Darısı isteyen herkese inş.

hayırlı olsun canım saglıkla almayı nasıp etsın allahım kucagına.benım de 2 ay oldu bakalım ıns bu ay gelmıstır bebısım yaa:)amın ısteyen herkesın olsun ıns.

Merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. Uzun süredir zaten takip ediyordum. 11 yaşında kızım var. Özellikle son iki senedir kızım inanılmaz kardeş istiyor ve bu konuda bize çok baskı yapıyordu. Kızımın hamileliğinde ilk 5 ay hastane ve evde serumla beslendim ve 33 haftalık dünyaya getirdim. Belkide bundan dolayı ikinci bebeğe çok cesaretim olmadı sonra da tembellik işte. Geçen yıl yine bu tarihte hamile kaldım , maalesef 8 haftalıkken kalbi atmadığından aldılar. Kızımın kardeş baskısı benim içimdeki çocuk özlemi 1 yıldır geçmedi. Bunun üzerine 2 ay önce kontrole giderek sorun olmadığını duydum ve folik asit içmeye başladım.

SAT 22 Mart her ay düzenli ve bir öncekinden 3-5 gün erken olurum. 16 Nisanda eczaneden iki farklı marka test aldım ikisinde de 2. çizgi silik çıktı. 17 Nisanda beta hcg 47.53, 19 Nisanda 187.53, 23 Nisanda 653.30 çıktı. Dün hastaneye kontrole gittim. Doktor muayeneye girmeden önce görünmeme ihtimalinin olabileceğinden de bahsetti muayene sonunda kese görünmedi ve orda tekrar beta hcg istedi. Dün yani 25 Nisan da 953.70 çıktı fakat artış iki katı olmadığından cumartesi tekrar kontrole çağırdı ve bana teste bakarken düşük olabilir, dışgebelik de olabilir gibi konuşmalar yaptı. Kafam karıştı, moralim bozuldu
Beta hcgde düşüş yok sadece son değer sadece 2 katı kadar artmamış. Bu değerlere göre riskim var mı yada buna bbenzer deneyimi olan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?

Allah hepimizin gönlüne göre versin, sağlıklı bebişler nasip etsin.

kızlar nasıl gidiyo ben bi kaç gündür gaz şişkinlik felaket durumdayım bugün bi kaç kerede gaz sancısıyla tuvalete gtittim sabah doktoruma gitcem midemde hoş değil bulantım yok ama bu gaz şişkinlik çok rahatsız ediyo beni sizdede oluyomu doktor bi çare olurmu bu derdime acaba ?

cnm çok geçmiş olsun.bu konuda bilgim yok ama allah gönlüne göre versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…