- 15 Ocak 2012
- 540
- 6
- 118
- 44
- Konu Sahibi neseliyasmin
-
herkese slm.. buraya yazmayalı uzun zaman oldu .. genelde sessiz takipçilerdenim.. ama insan sevincide üzüntüyüde burda paylaşmak istiyor.. geçen sene mayıs ayında hamile kalmıştım.. ama 2 aylıkken bebeklerim düştü.. kalp atışları yoktu gittiğimizde zaten biz ikiz gebelik olduğunuda bilmiyorduk başta tek keseydi düşük yaparken öğrendim iki kese varmış.. o an inanılmaz duygular hissetmiştim sevinemedim çünkü ölmüşlerdi.. herşeyin hayırlısı rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versn herkese kolay değil.. üzüldük ama geçti..tekrar bebek sahibi olmak istedik bazı aylar çok hüsrana uğradım ama olsun sonunda olduyaa.. adetimi 10 gün geçmişti idrar testi yaptım çok ama çok silikti inanamadım .. umut bağlamadım ama çok istedimm olsun.. kan testi için sağlık ocağına gittim 2 gün sonra aldım raporu bt hgc yüksek gebesin dedi doktor gözlerim doldu çok sevindimm rabbim herkese yatasın o duyguyu veee asıl süpriz dün doktra gittik keseler dedi doktor ikiz dedi yine inanın o kadar şok oldumki rabbim bir mucize verdi bana allahım sana şükürler olsun..
Canım ya nasıl sevindimm...Bende gecen sene mayısta hamile kaldım..5 aylıkken kaybettim..Bend simdi tekrardan hamile kaldımçok şükür..ama senin ikizmiş ne güzel.. Rabbim çifter çifter göndermiş..diğerlerinin de acısını unut diye..
kızlar nasıl gidiyo ben bi kaç gündür gaz şişkinlik felaket durumdayım bugün bi kaç kerede gaz sancısıyla tuvalete gtittim sabah doktoruma gitcem midemde hoş değil bulantım yok ama bu gaz şişkinlik çok rahatsız ediyo beni sizdede oluyomu doktor bi çare olurmu bu derdime acaba ?
gözün aydın canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bende kimseye söylemedim ve söylemeyide düşünmüyorum sadece burda benimle aynı duyguları yaşayanlarla paylaşıyorum iyide oluyor birbirimizden öğreneceğimiz çok şeyler vararkadaslar buraya yazip yazmamakta cok dusundum. cunku gecirdigim dusuk sonrasi , bu hamileligim hakkinda konusmama, kendimce sessiz kalma, daha az panik olma sozu vermistim. Hani derler ya 3 ay soylemeyin nazar deger diye, onu uygulamaya karar vermistim. Ama olmuyor benden parca dusuyor icime onla yatiyorum onlar kalkiyorum. bugun 7 haftalik hamileyim tam olarak. Hergun dualarimla bebegim tutunsun , bizimle olsun bu dunyada diye dua ediyorum. Once saglikla tabi...Hepimiz ayni durumdayiz.
Bazilarimizin daha once dusuk travmalari oldugu icin daha korkulu, bazilarimizin ikinci cocugu oldugu icin cok daha rahat...Ben onumuzde ki carsambayi bekliyorum melegimin kalp atisini duymak ic,in , hepimizin cocuklari icin dualarim ...
rabbim hayırlısını versin inşallah bebeğin seninledir1 nisanda düşük yaptım kımyasal gebelık dedıler hamılelıgı bır hafta yasaya bıldım. sadece 25 gün sonra yanı bügün kan testi yaptırdım 36.88 cıktı hamıleyım ama degerım düşük bı haftalık bır gebelık degıldır umarım bu yasadıgım da....dualarınızı esırgemeyın arkadaslar nisan ayında üzüntüyü yasadım rabbım ıkıncı sansımı sevincimi hayırlısıyla bana bagıslasın....
herkese slm.. buraya yazmayalı uzun zaman oldu .. genelde sessiz takipçilerdenim.. ama insan sevincide üzüntüyüde burda paylaşmak istiyor.. geçen sene mayıs ayında hamile kalmıştım.. ama 2 aylıkken bebeklerim düştü.. kalp atışları yoktu gittiğimizde zaten biz ikiz gebelik olduğunuda bilmiyorduk başta tek keseydi düşük yaparken öğrendim iki kese varmış.. o an inanılmaz duygular hissetmiştim sevinemedim çünkü ölmüşlerdi.. herşeyin hayırlısı rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versn herkese kolay değil.. üzüldük ama geçti..tekrar bebek sahibi olmak istedik bazı aylar çok hüsrana uğradım ama olsun sonunda olduyaa.. adetimi 10 gün geçmişti idrar testi yaptım çok ama çok silikti inanamadım .. umut bağlamadım ama çok istedimm olsun.. kan testi için sağlık ocağına gittim 2 gün sonra aldım raporu bt hgc yüksek gebesin dedi doktor gözlerim doldu çok sevindimm rabbim herkese yatasın o duyguyu veee asıl süpriz dün doktra gittik keseler dedi doktor ikiz dedi yine inanın o kadar şok oldumki rabbim bir mucize verdi bana allahım sana şükürler olsun..
selam kızlar ben hurr bende dün kan testi yaptırdım 5 haftalık hamiş olduğumu öğrendim çok şaşkınım mutluyum .bende aranıza gelebilirmiyim nisan ayında hamile olduğumu öğrenerekten hıııııııııııııııı?
hoşgeldin hurr gözün aydın sağlıkla sıhhatli kucağına alırsın inşallah
kızlar nasıl gidiyo ben bi kaç gündür gaz şişkinlik felaket durumdayım bugün bi kaç kerede gaz sancısıyla tuvalete gtittim sabah doktoruma gitcem midemde hoş değil bulantım yok ama bu gaz şişkinlik çok rahatsız ediyo beni sizdede oluyomu doktor bi çare olurmu bu derdime acaba ?
1 nisanda düşük yaptım kımyasal gebelık dedıler hamılelıgı bır hafta yasaya bıldım. sadece 25 gün sonra yanı bügün kan testi yaptırdım 36.88 cıktı hamıleyım ama degerım düşük bı haftalık bır gebelık degıldır umarım bu yasadıgım da....dualarınızı esırgemeyın arkadaslar nisan ayında üzüntüyü yasadım rabbım ıkıncı sansımı sevincimi hayırlısıyla bana bagıslasın....
1 nisanda düşük yaptım kımyasal gebelık dedıler hamılelıgı bır hafta yasaya bıldım. sadece 25 gün sonra yanı bügün kan testi yaptırdım 36.88 cıktı hamıleyım ama degerım düşük bı haftalık bır gebelık degıldır umarım bu yasadıgım da....dualarınızı esırgemeyın arkadaslar nisan ayında üzüntüyü yasadım rabbım ıkıncı sansımı sevincimi hayırlısıyla bana bagıslasın....
Nisanın 10unda hamile olduğumu öğrendim. Nisanın 23ünde bebeğimi 4hafta4günlükken kaybettim. Yarında evlilik yıldönümümüz...
sağol tatlım amin inşallah hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza gözümüz aydın .senin kaçıncı cnm?
günaydın bayanlar.Bugün öğleden sonra işten izin aldım bebeğimin kalp atışlarını daha duymadık doktora gidip kalp atışlarına bakacaz.inş bir aksilik olmaz.Bu arada sabah bulatıları bende kahvaltıdan sonra daha şiddetleniyor tok karnına yani mide bulantısı oluyor.benim gibi olan varmı acaba diğer hamileliklerimde aç karnına uyanır uyanmaz olurdu bulantılarım ama bu sefer çok daha farklı bir durum söz konusu.ama herşeye rağmen çok keyifli bir süreç bu hamilelik.özelliklede kocişlerimize yapacağımız nazlanmalar:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?