nisan ayında hamile olduğunu öğrenenler

slm kızlar nasılsınız bende hamile olduğumu 2 nisan da öğrendim

selamlar ben de hamile olduğumu 5 nisan da öğrendim. yaklaşık 8 haftalık hamileyim. adet düzensizliğm olduğu için bu kadar geç öğrendim. doktor da haftasını gelişiminden hesapladı.

Arkadaşlar benim ikinci bebeğim. 6 yaşında bir oğlum var. ikinci bebeği çok istiyordum ve ben pko hastasıyım. oğluma çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. bu hamileliğim anlaşılmadan doktor tarlusal adlı adet söktürücü vermişti ve kullandım. şimdi endişeliyim ya bebeğim de bir sorun oluşturmuşsa diye.

Son düzenleme:
ben de 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu. 1.5 yaşında bi kızım var. üstelik korunuyoduk. buna rağmen bi yumurcakım daha olcak. şokla karışık bi mutluluk yaşıyorum.

ruh halim tam olarak bu...

doktora gittim kontrol için 6. haftasındaymış. spiralle korunuyodum. doktor spiralin yok olmuş dedi. muayene de görünmedi spiral. düşmüş olabilir yada rahmi delip karın boşluğuna geçmiş olabilir dedi. bebeğim daha minik olduğu için rontgen falan çekilmiyo haliyle. ama yine de endişeliyim. bi naşka doktora gitmeyi düşünüyorum. bakalım o ne diycek. hepimizin bebekleri sağlıkla ve güzelliklerle doğar inşaallah. Allah yardımcımız olsun...

nasıl gidiyo arkadaşlar ben yorgunluktan ölüyorum bide öksürük oldum galiba oğlum bu hafta hastaydı banada geçirdi öksürük bi zarar verir mi acaba bu hafta içinde doktora gitcem gerçi ama yinede öksürük endişelendiriyo beni

Slm kızlar bende nisanda öğrendim hamile olduğumu benim 2. bebeğim olacak inşallah planlı bir şekilde hamile kalmadım o yüzden biraz şaşkınım açıkcası...
Öksürük zarar verir mi diye soran arkadaşım bende bir haftadır hem öksürüyorum hem de çok fena gribim (arkadaşım sağ olsun bana mikrobunu bıraktı gitti) bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum için rahat olsun canım.

slm arkadaşlar bende dün hamiş olduğumu öğrendim,bundan önce düşüklerim olmuştu.Allah bunu nasip eder inş. sizlere imrendim:))yani 2.bebişlerinizi öğrenmenize
Allah isteyen herkesin kucağını doldursun..

Bende nisan da öğrenenlerdenim kızlar...
çok heyecanlıyımmm..
3 haftalıkmış heniz..minnacık nokta kadar:))
Allahım ona can versin inşallah.bırakmasın beni....

Kızlar;
nasıl gidiyor hamilelik.gerçi çok basındayız ama..
benim adet olacakmısım gibi sancılarım var..kasıklarım agrıyorr.dr normal dedi ama.ilk gebeliğim.bir korku var içimde..progestan tablet verdi tedbir alalım yinede düşük olmasın dedi..
hem kabız oldum..hem gaz yapptııı..
benim gibi baska sıkıntısı olan var mı??

merhaba arkadaşlar bende bu sabah öğrendim dün adet tarihimdi ama olmadım sabah eşim nöbetçi ezcaneden test aldı geldi ikinci çizgiyi gördüm Allahıma şükürler olsun çok istiyorduk gecen yazdan beri deniyorduk ama olmamıştı.. artık bende anne oluyorum inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder :)

Merhaba ;
Öncelikle güzel Allah'ım hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende hikayemi paylaşmak istedim. Çok genç yaştan beri adet düzensizliği olan biriyim. Yaklaşık 7 yıllık evliyim ve geçtiğimiz yıl polikistik over tedavisi oldum ve tüp bebek denedik yani aslında 6 ay kadar önce oldu tüm bunlar ama maalesef negatif sonuç aldık.Sonra ki adetlerim düzenli geldi iki ay sanrım adet gördüm sonra kesildi ve ben yine düzensizleşti diye ve bu durumu hep yaşıyorum diye üzerinde durmadım hiç en son adetim 18 şubatta olmuştu iş yerinden arkadaşlarımın ısrarlarına dayanamayıp bir gebelik testi yaptım geçen hafta şimdiye kadar onlarca test yapmıştım ve nerdeyse sonuçtan emindim ama sonuç pozitif çıktı çok şaşkındım inanamadım kendime gelmem baya bi sürdü sonra emein olabilmek için heme hastaneye gidip kan testi yaptırdım ve sonuç 15525 çıktı bu rakkamı hiç unutmam herhalde doktorumla konuştum sonuç oldukça yüksek keseyi görürüz gel bir bakalım dedi ertesi gün akşam doktorum ultrasona soktu ve evet ordaydı minicik kalbi bile atıyodu bugün tam 7 haftalık hamileyim ve inanın hala inanamıyorum olan bitene şükrediyorum sadece çok mutluyum hayırlısıyla kucağıma alıcağım günü iple çekiyorum rahat olmakta ve umutsuzluğa kapılmamakta fayda var allah isteyen dileyen herkese nasip etsin . sevgiler...

aynı sorunu bende yasıyorum tatlım adet olur gibi sancı ayrıca bel agrısı bende kabızım ve cok fena gazım var bugun sordum doktora normal bunlar canını sıkma dedi stres yapma sende kendine güzel seyler düşün

bende bu ay hamile oldugumu ogrendim simdiye kadar siteyi hep takip ediyordum ama yazmak kismet olmamisti ama simdi hamilelik boyunca birbirimize moral verebilecegimizi dusundugumden cekingenligimden kurtulup "haydi bismillah"dedim ve basladim

kızlar nasıl gidiyo ben yarın doktora gitcem ama kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum azcık ayakta duruyum belim ağrıyo dinlenince geçiyo acaba sizinde öyle mi benim ikinci gebeliğim ama 6 sene oldu unutmuşum galiba :) inşallah yarın doktorum güzel şeyler söyler bi senedir bekliyoduk meleğimi...

Bu forumu hiç bu açıdan kullanacağım aklıma gelmezdi=)
Eğer Rabbimiz sağlık ve sıhhat verir, kaderini yazarsa, minik bir bebeğim olacak...
Öğrendiğimden beri, şok herhalde.. duygum yok...
Yani sanırım tepki vermeye korkuyor gibiyim...
Tek bildiğim.. Yıllardır ilk defa beni aptallaştıracak kadar enteresan bir şey yaşıyorum...
Çocuk gibi hissediyorum...
Öğrendiğimden beri de hep aynı şey için dua ediyorum, "Ya Rabbi... ne olur bu duyguyu yaşamak isteyen tüm kardeşlerime, kereminle ihsan et, dualarını kabul eyle"
Mevla hepimizin bebeklerini korusun, bizlere bağışlasın,
Selamlar

Ben de 6 haftalık hamileyim 2.olmasına rağmen çok daha heyecanlıyım şimdi burada sizlerle olmak da çok güzel.bir şey sormak istiyorum:kızıma kardeşi olacağını ne zaman söylemeliyim lütfen cevap verir misiniz?
:18::18:

Merhaba kızlar, ben geçen cuma günü doktora gittim kese falan gözükmedi hatta bana hamile değilsin yanlış alarm dedi sonra kan testi yaptırdım sonuç pozitif yarın tekrar muayeneye gidicem umarım dış gebelik falan değildir kaç gündür canım çok sıkkın bu yüzden. Benim gibi kesesi görünmeyen var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…