nisan ayında hamile olduğunu öğrenenler

babyke hayırlı olsun canım .Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.
benim üçüncü bebeğim olacak .o yüzden pek olağan geliyor bana.4. hamilelikne ne hale gelirim allah bilir DDDD
kızlar ben daha doktora gitmedim.şöle 2 aylık olsun sonra diyom giderim.sizler test yaptıktan sonra gittinizmi doktorunuza ?? midesi bulanan varmı acaba (benim hiç bulanmıyorda )

evet. ilk 3 ay,uzun yola çıkmayı da yasakladı.

gebelik takvimi için, üyelik bilgilerinden bebeğinizin doğum tarihi yazıyorsun.xx-xx-xxxx formatında .sonra kaydet o kadar.
, o şekilde görünüyor gün gün.

bugün çift çizgiyi gördüm kızlar
hadi gözün aydın inşallah sağ salim kucağına alırsın

bende gitmedim daha doktora yarın bir daha kanda baktıracağım cuma günüde gitmeyi düşünüyorum benimde hiç bulanmıyor bende kendimde anormallik olduğunu düşünüyordum sevindim yalnız olmadığıma

ilk 3 ay gerçekten dikkatli olmak lazım yaptım olmuşmu ben göremiyorum gün gün gelişimini

arkadaşlar benimde kısa zamanda başımdan hiç tahmin edemeyeceğim olaylar geçti.8 ay korunmadık ve 8 ayın sonunda geçen aralık ayında adet olmayı beklerken dış gebelik teşhisiyle apar topar ameliyata girdim.iç kanama başladığı için ameliyat olmak zorunda kaldım.Dış gebelik yumurtalıkta oluştuğu için sol yumurtalığım alındı.3 ay korunduj.bu arada her kafadan bi sesler çıkmaya başladı.bi yandan üzüntü bi yandan hayırlısı diye düşünelim derken geçen ay bi doktora kontrole gittik.biz aşılama yaptırmayı düşünüyoduk.ama doktorumuz hiç bi tedaviye gerek olmadığını söyledi korunmayı bırakabileceğimizi normal yollarla hamile kalabileceğimi söyledi.folik asite başladım.önceleri ilaçlarımı düzenli kullanıyodum.ilişkiye girdikten sonra hemen ayağa kalkmıyodum.sürekli bacakarımı kaldırıp dakikalarca bekliyodum.yumurtlama günlerini sürekli takip etmeye yakalamaya çalışıyoduk ama olmuyodu.bu ay folik asiti çok düzensiz içtim.ilişkiden sonra nasıl olsa hemen olmaz düşüncesiyle hemen ayağa kalktım.her türlü spor hareketlerini yaptım.yumurtlama dönemini tamamen kaçırdık.hiç ummadığım bi günde bugün hamile olduğumu öğrendim.hala inanamıyorum.dış gebelik ihtimali var.2 gün sonra tekrar tahlil yaptırcam.hiç olumsuz düşünmemeye içimi ferah tutmaya çalışıyorum.inşallah tekrar aynı durumları yaşamadan sağlıklı hayırlı bi şekilde hamileliğim devam eder ve bebeğimizi kucağımıza alırız. hayatta herşeyin bi vakti saati varmı. allah ne zaman uygun görürse o zaman oluyo.allah dileyen herkese bu duyguyu sonuna kadar yaşamayı nasip etsin inşallah.

inşaAllah aranıza ben de katılırım arkadaşlar dua edin ne olur Rabbim gönüllerimizdekini hakkımızda hayırlısı olarak nasip etsin bizlere AMİİİNNN=) bu arada bugün klomene başladım. pcos teşhisi konuldu. bu yollardan geçen hamişler tavsiyelerinizi bekliyorum inşaAllah

Günaydin Hami$ler

Ben dün 2 test yaptim, ikiside hamile cikti..
Cok cabuk oldu, gecen ay dogum kontrol hap'i biraktim.. hemen hamile kalmisim.. bende kendi kafamda 6 ay sonra falan olur diye dusunmustum..
Ailemden, akrabalarimdan ilk bebis kiyafetleri aldim cok cici..
Kendimi bi acayip hissediyorum :18: Rahatsizligim hic yok cok súkür.. Bi heyecan var ama hamile oldugumdan degil, cunku inanamiyorum
Bu öglen kan testi yapacam, hakkimizda hayirlisi..

Insallah hepimiz icin sağlıklı hayırlı bi şekilde hamileliğimiz devam eder ve bebeğimizi kucağımıza alırız

canım inşallah bu sefer dış gebelik olmaz güzel haberlerini bekliyoruz

günaydın bende korunmayı bıraktığım gibi hamile kalmışım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ben daha kimseye söylemedim epey bir sürede söylemeyi düşünmüyorum kritik haftaları bir atlatalım ondan sonra düşünüyorum:44::44:

selamlar kızlar sabah erkenden merakla test yaptım ve pozitif çıktı çok sevindim, şaşırdım tuhaf duygular içindeyim.inanamıorum açıkcası ve haftaya doktora gidicem o ana kadar da inanamıcam sanırım..rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..

Hadi ya,,, hapi birakir birakmaz hamile kaldiginda ikiz olma sansi daha cok he Hakkimizda hayirlisi.. Ben gizleyemem malesef.. ama en mantiklisini yaptin..
Kalp duymasi nezamandi? hangi haftada?

Gözünüz aydin canimmm, bende dün ögrendim Hala tuhaf duygular icindeyim bende..

teşekkür ederim sizinde gözünüz aydın.umarım hep birlikte güzel bi hamilelik dönemi geçiririz..

Amin insallah canim E$ine söyledinmi? Tepkisi nasildi

dün konuşmuştuk günüm geçtiğini biliyordu sabah uyku sersemi söleyince biraz saf saf baktı güldü sonra oda tuhaf oldu. zaten yapı olarak sakin biri olduğu için sevinç çığlıkları atmadı.ama annem çok bekliyordu kadın sevinçten uçtu yani onun sevinci herkese bedel oldu başkada kimseye şuan sölemedim.kayınvalideme sölemek istior eşim ama doktora gidene kadar duyulmasın istiorum..ama tabiki oda heyecanını paylaşmak istiyor

sizde durumlar nasıl cnm?doktora gittinmi???

hahhaha, bendede öyleydi... sabah erken ilk testi yaptim.. sasirdik ikimizde.. sonra oglene dogru gene test yaptim, ikimizinde gozleri doldu.. Sarildim e$ime, diyorki; biraz uzak dur karnin karnima degmesin, ezilmesin
Benim annemde mutluluktan uctu, ilk torunu olucak.. seninkidemi?

Bu öglen kan verecem, ertesi gün belli olur hersey..
3 mayis'ta ebe'de randevum var

Son düzenleme:
evet canım ilk torunu olacak.ilk çocuğuyum zaten.nisan 30 da 1 yılım dolacak evlilikte.2 aydır istiodum bebeği rabbime şükürler olsun çok bekletmedi beni.isteyen herkese nasip etsin inş.bende sabahtan başladım nazlanmalara artık

Bendede, en buyuk kizi benim Ben 4 senedir evliyim, ama dügünüm gecen yaz oldu.. Allah kabul etsin canim..

bu arada hamilelikte beslenme konularını araştırmaya başladım birde malesef sigara kullanıorum.artık bırakma zamanı geldi de geçiyor

bu arada hamilelikte beslenme konularını araştırmaya başladım birde malesef sigara kullanıorum.artık bırakma zamanı geldi de geçiyor

aiii hadi yaa... bende 1 sene önce biraktim.. gunde 1 paket iciyordummmmm.. E$im dedi simdiden birak sonra zorlanirsin hamile oldugunda..
Insallah bir an önce birakirsin.. zorlanmadan

eşimde çok dedi ama dinlemedim zaten hamile olduğumu söleyince ilk sölediği şeylerden biri "işte şimdi yandın,hadi bırak oldu"
zor oacak bnm için bende 2 günde 1 pkt içiyordum sen en güzelini yapmışsın 1yıl öncesiyle hiç değilse biraz daha vücut arınmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…