nisan ayında hamile olduğunu öğrenenler

Canım kızın kaç yaşında? Eğer küçükse hemen söylemenin anlamı yok önünde 8 ay var sürekli ne zaman bebek olacak diye sorular sorar biraz zaman geçsin söylersin.

merhaba arkadaşlar.Bende bugün hamile olduğumu öğrendim.İnanın duygularım o kadar karışık ki ne hissettiğimi adlandıramıyorum:)

benim de ikinci çocuğum iki buçuk yaşında oğlum var kaç haftalık olduğunu henüz bilmiyorum tahlil sonuçlarım perşembe çıkacak ilk bebeğimde sadece heyecan ve mutluluk vardı şimdi bu iki duyguya ikisini bir nasıl büyüteceğim de eklendi hayırlısıyla dünyaya gelsinler bebişlerimiz inşallah....

hahayt kızlar artık heralde bu konunun takipçisi olurum... HAMİLEyim canlarım yaaaaaaaaaaa daha bugün öğrendim 4 gün sabırla bekledim artık bugün tamam dedim 2 aydır olmuyordu bu ay hayırlı bi haber aldım allahım hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin...bi bebeğimi kaybettim o beni öbür dünyada bekliyor canım kızım senide seviyorum ben sen aklımdan çıkmııyorsunnn benim

slm canım hamişliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.bende 3 haftalık hamişim ve sancılarım senin gibi özellikle bel ağrılarım var:18:,dr. normal dedi progestan istedim gerek yok,kanama olursa başlarız dedi:44:
anlayamadım..

kızlar merhaba bugün kimse uğramamış foruma ben bugün doktora gittim daha 3 haftalık hamileymişim 1 ay sonra tekrar gitcem kalp atışlarına bakıcak doktorum benim dün belim çok ağrıyodu bugün iyiyim ama sizlerden ne haber...

slm arkadaslar herkesin bebegi hayirli olsun.Allah saglikli,hayirli evlatlar kucagimiza almamizi nasip etsin ins. bebeklerini dogmadan kaybeden arkadaslara Allah sabir versin.cok uzuldum boyle zamanlarda insanin aklina boyle seyler cok geliyor,özellikle bunu yasayan bir annenin psikolojisi buna daha da yakindir. ama dualarimiz onlarla. Allahin izniyle saglikli bebeklerimiz olacak ins.bu hassas donemlerimizde aklimiza kotu seyler getirmeyip hamileligimizin tadini cikarmaliyiz bence

bende bugün doktora gittim canım kese geçen hafta gözükmedmişti neyse ki bugün gördük kesemizi 2 hafta sonra tekrar gidicem inşallah bebişi de görürüm. Benimde belim ve bacaklarım ağrıyor bu sefer mide bulantım olmicak galiba ilk hamileliğim de hemen başlamıştı çok kötüydü.

günaydın bende dün öğrendim hamile olduğumu idrarda çok silik ikinci çizgi çıktı hemen kan tahlili yaptırdım değerim 224 çıktı yarın bir daha tekrarlayacağım ona göre doktora gideceğim allahım hepimize sağlıklı vaktinde doğumlar yapmayı nasip etsin haa bu arada bende hiç belirti yok normalmiki sizlerde varmı bu arada 3. gebeliğim ama yaşayan 1 kızım var birde 8 haftalık düşük yapmıştım

merhaba,
bende hamile olduğumu pazartesi günü öğlendim. adet düzensizliği niyetiyle gittim, doktor bana 6 haftalık hamilesin dedi.kese göründü fakat kalp atışı duyamadı.düşük tehliken var, belki sağlıksızdır dedi. haftyaa tekrar çağırdı.
bende bu hafta daha çok dikkat ediyrm. kanamam falan da yok. ağrı var sadece.
sizce normal mi 6. haftada kalp atışı olmayışı. o beni tedirgin ediyr. siz düşük yaptığnzda kalp atışı duyuluymuşmuydu

gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 6. haftada kalp atışı benim doktorum vajinadan duymuştu karından duyulmayabilir benim kalp atışı vardı sonra azar azar kanamam olmuştu 1 hafta sürdü ve bir gece aşırı kanamayla düştü istirahat et bu arada hiç iş yapma progestan vermedimi bol bol su iç moralini bozma birşey olmaz merak etme

amin sağol, çok teşekkür ederim.
bende kahverengi akıntı oldu 2,3 gün.bende geç adet oldum diye gittim aslında. ara kanama olabilir, önmli değil dedi. p.tesi gel kalp atışına tekrar bakalm dedi.
öğrendiğim gün kanama da bitti benim. daha çok dikkat ediyrm. çalışıyorm ama hep oturuyrm. ayakta işim yok.

folik asit plus verdi bana, her gün ondan bi tane içiyorum.
bende polikistik over hastalığı vardı, bana süpriz oldu. takmıyrm hiçbişeyi :):):)

bilgiler için teşekkrüler.ALLAH böyle bi duyguyu isteyen herkese nasip etsin::):)

Son düzenleme:
amin canım allahım herkese yaşatsın böyle güzel duyguyu sen yinede dikkat et ilk 3 ay çok önemli biliyorsun

Kizlarrrr bende bugun hamile oldugumu ogrendim

gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gebelik takvimini nasıl yaptın bana biraz anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…