- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
bir acilde yaptırsana kan testi. anam ne sabırlısınız yaw... tebirik size. ben olsam çoktan yaptırmıştım... lakin burda buldum bir tane testin fiyatı 70 tl. oyğzden zırt bırt yaptırısam ailem çökrbende henüz olmadım stres yapmamak elde değil ki dr um p.tesiye kadar olmazsan gel göreyim dedi
aslında sabırlı değilim ama hep aynı sonucu aldığım için o yüzden beklemek zorundayım bu sabahta test yapamacaktım ama arkadasim ısrar edince varsa die ondan yaptımbir acilde yaptırsana kan testi. anam ne sabırlısınız yaw... tebirik size. ben olsam çoktan yaptırmıştım... lakin burda buldum bir tane testin fiyatı 70 tl. oyğzden zırt bırt yaptırısam ailem çökr
Sağol canimm moralin için cok güzel moral buluyorum sizler sayesinde calisiyorum canim zaten ama daha çok evdeyim işte de herkes çocuklu sabır diliyorum herkese bakalim yüzme kursu istiyorum inşallah olursa görüşme yapcam tabii yine aklima bebis geliyor ya kalirsamda yuzerken zarar verrsem diye düşünüyorumcanım sen benden çok stress yapıyorsun. insanlara düşünmüyoruz de. Bak sana bişey diyeyim mi çocuklular çocuksuzları kıskanıyor. öyle diyenlere yaşım daha geç rabbim verri acelem yok. çocuğumu zamanı gelince alırım kucağımı şimdi tadını çkarıyorum de bak bakalım sana bir daha öyle diyeceklr mi ve gerçekten kocanla bu boş zamanınızn tadını çıkarın mesela imkanızı varsa gecenin bir saai eve dönün. inan öocuk olunca özliceksin sabah istediğin saate kalkmayı. bir kursa git işe başla. bak kafanı onlara ver hamile kalırsın hemen. böyle evlilğinizin en güzel yıllarını heba edrsiniz demedi deme. ha senden farklı bir durumum yok ama. bak inan gerçekten kendini üzüyorsun. bir ara dr gitmeyide bbırak. bir uğraş bul kendine sözmü? bak ben burda yanalızlıktan ölücem. mesela hayalim dikiş kursuna gitmek ama burda yok. yanıp tutuşuyorum bu ttkuyla. ama napim türkiyey dönmeyi beklicem mecbur. benden bak bir artı şansın var. üzme kendini. insanlarada kulak asma.
Sağol canimm moralin için cok güzel moral buluyorum sizler sayesinde calisiyorum canim zaten ama daha çok evdeyim işte de herkes çocuklu sabır diliyorum herkese bakalim yüzme kursu istiyorum inşallah olursa görüşme yapcam tabii yine aklima bebis geliyor ya kalirsamda yuzerken zarar verrsem diye düşünüyorumRabbim hepimize önce bol sabir sonra bebis nasip etsin bu arada dr bi görün bakalim adetin için
Canim sana cani gönülden katiliyorum bu dediklerin komik değil hayatin gerceklerinin ta kendisi Rabbim vücudumuzu belli bir dengeye göre yaratmis ve biz o dengeyi alip yerle yeksan ediyoruz dedigin gibi anlarimiza ninelerimize bak maşallah hic dr yüzü gormeden 9 çocuk dogurmus annem ddesen4 ve hepimiz iri dogmusuz hos simdi cok zayifimdacanım yüzmeyi es geçama plates olabilir. ben neye inanıyorum artık biliyor musun bizim neslimiz cidden sorunlu. neden dersen mamalar bizim zamanımızda çıkmış. marketler bizim zamanımızda açılmış yani hormon ve paket urunler. küçükken deli gibi cips yerdim ve şuan bu yaşta hipoglisemiyim. burda öyle bir fakirlik var ki insanlar maketten hazır gida alamıyorlar. ucuz olan sadece kendi ülkesinde yetişen şeyler. ve her biri en az 3 çocuk sahibi. 40nda hamile kalan sayısı fazla. niye çünkü sağlıklı beslenmişler. ama buralard ada mc donaldlar türüyor. bunların sonuda bizim gibi. ve ben öocouğumun neslini düşünemiyorum. düşünsene yaş 25 26 hamilelk için binbir tedavi bir sen ben değil. eşler hemen hemen hepsinin sperm sayısı az. inan bak bana. yada hepsi sınırda nerde köyde bir vatandaş var ya da fakir onun çocuğu çok niye hazır gida alcak dışarda yicek parası yok. evinde tek alet televizyon radyasyon da yok. komik gelebilir ama ben buna inanıyorum artık
Canimm insallah bebisin cika gelr kalbini rahat tut sen allah gonlune gore versin cumlemizinkuzucugumgünaydın kader arkadaşlarım 2 gün geçti adetim sabah test yaptım tek çizgiadetim geldim gelicem dio kötüyüm isyan etmiyorum asla rabbim nasip etsin cümlemize
Ohhh ne güzel kuzummm ellerinize sağlık annecinle boool bol vakit geçir çok sanslisin annecine yakinsin bende nobetteyimCanlarim nasilsiniz bn bugun yogundumm manti yaptik annecigimlehep aklimdaydinizz allahimm herkesin kalbine gore versin canlarimm allahimm kimseyin utandirmasim. Rabbim biran once evlat sahibi yapsin
Evet anneme yakin oldugumdaan sansliyim. Ama ordan manti yapip geldikten sonra hic oturmdim inanirmisin kaynanamin yarin misafiri var hazirlik yapiyormus e malum ayni apartmanda oluncada boyle adamin canini aliiyolar biktimm usandim vallahi birde kiymet bilseler ama nerde bazen diyorumki keske herkesden uzak olup bnde misafir gib gidip gelsem ne ii olurduOhhh ne güzel kuzummm ellerinize sağlık annecinle boool bol vakit geçir çok sanslisin annecine yakinsin bende nobetteyimcanım çıktı sabah olsada gitsem diye bakıyorum
İnşallah tez vakitte uzaklasirsin onlardan yine başka sokakta bile olsan çok şey farkeder o zaman beklenti icinde olmazlar gidebilecegin en uzak mahalleye git kuzummEvet anneme yakin oldugumdaan sansliyim. Ama ordan manti yapip geldikten sonra hic oturmdim inanirmisin kaynanamin yarin misafiri var hazirlik yapiyormus e malum ayni apartmanda oluncada boyle adamin canini aliiyolar biktimm usandim vallahi birde kiymet bilseler ama nerde bazen diyorumki keske herkesden uzak olup bnde misafir gib gidip gelsem ne ii olurdu
Aminnn canimm insallah en kisa zamanda gideczeİnşallah tez vakitte uzaklasirsin onlardan yine başka sokakta bile olsan çok şey farkeder o zaman beklenti icinde olmazlar gidebilecegin en uzak mahalleye git kuzummAllah sabır versin
valla bende türkiyede aile apartmanındyım ama işin tuhaf kaynanam misafir pek sevmez. misafir gelirse bana gelir oda baş köşeye oturur ev sahipliği yapar. ne pişirdin ne yedin sormaz ama yaptığına mutlaka bir kılıf bulur. hal böyle olunca kendi evimde misafir ağırlayınca adı kaynanaya hizmet olmuyor. Bayram seyran ramazan hep benden geçer. hepside aynı kişiler kardeşler amca çocukları bir geldmi hepsi bir şimdi alt kata görümcem geldi de rahatladım valla.Evet anneme yakin oldugumdaan sansliyim. Ama ordan manti yapip geldikten sonra hic oturmdim inanirmisin kaynanamin yarin misafiri var hazirlik yapiyormus e malum ayni apartmanda oluncada boyle adamin canini aliiyolar biktimm usandim vallahi birde kiymet bilseler ama nerde bazen diyorumki keske herkesden uzak olup bnde misafir gib gidip gelsem ne ii olurdu
ben bu ay da klomen kullaniyorum bugun 3.gunu bakalim ne olacak ayin yedisinde randevum var bakalim ne dicek doktor ayni zamanda ari sutu bal polen propolis karisimi yiyorum insaallah bu ay sonuc aliriz cumletenGünaydın kızlarrrr nasılsınız neler yapiyorsunuz varmi BAT yaklaşan geçen yoldaşlar
Amin canim Rabbim emeklerini bos cikarmasin bu ay kistlesen Yumoş erirse tekrar takip edelim dedi drum kafam cook karışık tabi bunu düşünmek icin bile cok erken onceliklerimesi için dua ediyorumben bu ay da klomen kullaniyorum bugun 3.gunu bakalim ne olacak ayin yedisinde randevum var bakalim ne dicek doktor ayni zamanda ari sutu bal polen propolis karisimi yiyorum insaallah bu ay sonuc aliriz cumleten
sikma canini zor geliyor evet ama yapacak bisey yok bende dun dokunsalar aglicak durumdaydim en sonunda agladim rahatladim .Amin canim Rabbim emeklerini bos cikarmasin bu ay kistlesen Yumoş erirse tekrar takip edelim dedi drum kafam cook karışık tabi bunu düşünmek icin bile cok erken onceliklerimesi için dua ediyorum
allah bu ınsanları bıldı gıbı yapsın benım bıldıgımm herkes annesının yanına gıder bayrama bu nıye sana gelıyor onu anlamdaımm alllahhh yardımcımız olsunn ne deyımm rabbımm benı onlara onlarıda bana muhtac etmesınnvalla bende türkiyede aile apartmanındyım ama işin tuhaf kaynanam misafir pek sevmez. misafir gelirse bana gelir oda baş köşeye oturur ev sahipliği yapar. ne pişirdin ne yedin sormaz ama yaptığına mutlaka bir kılıf bulur. hal böyle olunca kendi evimde misafir ağırlayınca adı kaynanaya hizmet olmuyor. Bayram seyran ramazan hep benden geçer. hepside aynı kişiler kardeşler amca çocukları bir geldmi hepsi bir şimdi alt kata görümcem geldi de rahatladım valla.
napıyorsun canım nasılsınallah bu ınsanları bıldı gıbı yapsın benım bıldıgımm herkes annesının yanına gıder bayrama bu nıye sana gelıyor onu anlamdaımm alllahhh yardımcımız olsunn ne deyımm rabbımm benı onlara onlarıda bana muhtac etmesınn
hic canim buguneltimlerin annesi teyzesi kaynanama geldiler misafir. Vardi cok yorgunum oyle oturuyorum.bnm bebisim yine olmayacak galibanapıyorsun canım nasılsın
niye canım belirtiler diyosan heralde onları takma kafaya çünkü adetten farkı yok ben buna inanıyorum ki ilk yaptığım düşüktede öyle olmuştu adet olacam diye beklerken hamile olduğumu öğrendimhic canim buguneltimlerin annesi teyzesi kaynanama geldiler misafir. Vardi cok yorgunum oyle oturuyorum.bnm bebisim yine olmayacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?