- Konu Sahibi BATINIMMMMM
-
Hayırlısı olsun kuzum belki geç döllenme vardır hergun 2ye katlıyor ya tam 15. Gunünde tekrar baktirmani tavsiye ederim :) bellimde bebişin seninledir :)
İnşallahhh canım ama umudum hiç yok yaptırmicam tekrar adetimi bekliyorum artık( sen yaptırdın mı yoksa beklemede misin ?
Canım seninle aynı durumdayız ben de 17 Nisan'da akşam vuruldum iğnemi bugün 12. Gün beta hcg 1,67(((( sen naptın haber verelim inşallah hamile kalırızzzzzz en kısa süredeee
Benim 7 Mayıs daha 1hafta var ama dayanamıyorum ilk idrarıyla denesem mı cok mu erken?
Dayanamadım ve yaptım kızlar cok üzgünüm silik bile olsa çıkmadı aglic simdi
Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu ay klomen kullandım. Dün sabah 08.30 da çatlatma iğnesi oldum. Dünden beri ağrım felan yok yumurtam çatlamadı mı acaba ? Normal mi bu durum. :44:
Normal canm normal kişiden kişiye değişiyor . Kimisinin ağrısı okuyor kimisi ağrısı okmasan çatlıyor ve hamile kalıyor sen sana verilen günleri değerlendirmeye bak ok?
Bana gelince üzüldüm cok ümitlenmiştim ama hayırlısı olsun ne diyeyim kan testide yaptirmicam gunüm gelince adet olmazsam yaptırcam saha 1 haftam var bekleyeceğim nasip
Canım seninle aynı durumdayız ben de 17 Nisan'da akşam vuruldum iğnemi bugün 12. Gün beta hcg 1,67(((( sen naptın haber verelim inşallah hamile kalırızzzzzz en kısa süredeee
merhabalar burayı takip eden arkadaşlar var mı ?
Slm arkadaşlar bende ayın 21 de klomen kullanmaya başladım 29 da dr gittiğimde 15.6mm olmuştu bir yumurtam cuma günü yine bakalım dedi ama kongrede olduğu için cuma iğne yi yap dedi ve ben bugün yaptım sizce yeteri kadar büyümüşmüdür
canım bir değişiklik varmı sende? durum nedir? ben hala hiçbir test yapmadm ve yaptırmadım. pzts bat tarihim... meraktan ölücem
üzülme hiç canım zaman daha çok erken test yapmak için ve unutma asla moralini bozmak yok.Yumurtalarımız var bizim bu bile sevinmek için sebep. bunu düşün hep emi? ama inşallah bu ay başarıya ulaşacağız.haberleşelim tabikisiiii :))
Canım yok negatif benim büyük ihtimalle yine olmadı adet olmayı bekliyorum sen naptın
malesef canım bende dün gördüm kırmızıları gayette sancılı geçiyor hemde.çok üzgünüm ama elden gelende birşey yok malesef gene doktor,gene ilaçlar offf offf diyorum birşeyde diyemiyorum
Var tatlım biz varız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?