Mrb cnm yazınizi okudum ve bnm hikayeme benziyor ama biseyyy dieeeyiimm Rabbimiz büyük hiç umut kesme :) ben tam 4bitti 5 e girdim evliligim.sizin gibi arkadaşlarımın 2ser tane masallah çocukları oldu esim işi yüzünden herzaman şehir dışında ve bulunduğum yerde ailemden kimse yok ha uzak dgller ama herzaman da gidip gelemiyoruz.esim disarida olduğu sürece evimide bırakıp kaynanamlarda kalıyorum geçen yıl kaynım evlendi ve bebekleri şimdi 7.5 aylık masallah ama insan ister istemez bnmki de olsun dio neyse epeyi doktora gittim daha sonra klomenle sonuc alamayınca puregon adında igneye başladım 3 defa aşılama yaptım 2.tuttu ama rahime tutunmadan dustu yavrum 3 u yaptırdım olmadı dr birazda bastan savdi 3.uyu. Neyse biraz maddi durumdan yiprandik manevii yönünü hic söylemiyim.. 4.u yede ya aşılama yada tup bebek dedi tüp bebek 7bin tl

neyse bende dedim dr bey maddi ve manevi olarak yiprandik biraz duralim diee neyse o zaman dedi ufak bi kist var bu ay onu tedavi edelim sonra tedaviye dvm diee. O ay kist ilacini kullandım ama bittikten sonra gitmediimm bidee ne olsunnnn GÜNÜM GECIOOO

şaka gibi ardından 5 günüm geçti test yaptım pozitif

dr gittim 3 haftalık dedi ardından sancılandim 5 gün sonra tekrar gittim ve dr bebiss 5 hafta 5 günlük mus dedi vee çok şükür kalp atışlarını duydukk ve şimdi 2 aylık kıymetlim Rabbimizin hediyesi. Siz siz olun ne olur Rabbimizden ümit kesmeyin ins bide güle güle kucağıma alsam teyzeleri daha ne isterim Rabbim korusun sizlere de ins en yakın zaman da bebislerinizi kucağınıza almayı nasip eder yüce Rabbimiz uzun oldu ama paylaşmak istedim:)