- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi BATINIMMMMM
-
Kızlarrrrr moral bozmak yokk sakın üzülmek yok asla bizim düşmanımız üzüntü ve stres napalım bizim sınavımız buymuş Rabbim herkese ayrı dert verirmiş bize de bunu layık görmüş inşallahh tezden bitirsin sınavımızı mutlulukla ve hayırla üzülmek yok gayretlere dualara devam la tehzen innallahe meassabirin kardeşlerim bizi en iyi biz anlarız ve Allahımıza karşı ümitsiz olmak da haram Mevlam asla kesme diyor ümidini iste benden iste ki vereyim diyor verecek arkadaşlar eminim bundan ben bana doktpr neler dedi desin bapiyim önce bi heba pldum ama sonra düşününce napiyim dedim Rabbim daha çok ona yalvarmamı daha çok ona yakın olmamı istiyor dedim hepimiz için geçerli bu demek ki Allahımız bizi öyle seviyor ki sesimizi daha çok duymak istiyor :) teheccüd vakitlerini kaçırmayalım arkadaşlarım o vakitlerdeki dua geri dönmez sabah namazından önce gece kılınan namaz vakti çok makbul 3 aylardayız durmak yok dualara sonuna kadar devam Allahımız çoookkk büyük vericek elbetteki şüphe yok asla hacca giden varaa söyleyin özellikle dua etsin Rabbim o güzel toprakların hürmetine kabul eder inşallahh Allah OL dedikten sonra ne pkosu ne fshsı hepsi boşşşşş biz ol demesi için yalvarıcax tabi tedavilere de devam yani künfeyekün Rabbi hebli minessalihin aminnnnnnnnnnn kardeşlerimmm la tehzen innallahe meana çok şanslıyız aslında çünkü Allahımız hepppp bizimleee :)))
Kızlar doktor size adet söktürücü olarak ne veriyor ben progestan içiyorum günde 2 tane 7 gün. Bebek olsa bile zarar vermiyormuş bu hap ayrıca.
canım kilo verince hersey düzene giryomus ne güzel.kilo verince düzelmende cok güzel.ben zayıfkende aynıydım adet olamıyodum.hayırlısı gülüm elbet bir vakti vardırCanım benim doktorum hiç öyle kilo almamam için hap vermedi kilo verdim diye. Kilo vermeye başladıkça benim adetlerin düzenli geldi hatta gününden bile önce geldiği oldu 4 ay falan düzenliydi. Sonra ben 4 aydan sonra sporu bıraktım hooppp düzensizlik geri geldi. Ben diyorum ki bu hastalık egzersiz veya sporu seviyo. Allah çok büyük cnm ben etrafdan çok duyuyorum o kadar tedavi görüp sonra kendiliğinden hamile kalanları. Rabbim hayırlısını biliyor.
Kızlarrrrrr yumurta çatlatmak için ne yapmalı bişiyor musunuz deneyen duyan var mı ? Doktorum izine çıkmış iğne alamıyorummmm((
Havuc kuru yap canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasıl ki o ? Havuç var mıdır şu an ?
Tabi var incir havuc kuru yap.ben yapiyom suan.8 inciri yika.yar ortdan 3 su bardagi suya koy kaynasin 15dk.agzi kapali. Ayni anda 2 havucu yika iri kes.3 su bardagi suda 20dk kaynat agzi kapali.iliyinca 2 sini karistir.sabah aksam ac ic.arta kalani digerki gun ic dolaba koyup.21 gun yap 7 gun ara ver.adt bitince baslaniyor
Tabi var incir havuc kuru yap.ben yapiyom suan.8 inciri yika.yar ortdan 3 su bardagi suya koy kaynasin 15dk.agzi kapali. Ayni anda 2 havucu yika iri kes.3 su bardagi suda 20dk kaynat agzi kapali.iliyinca 2 sini karistir.sabah aksam ac ic.arta kalani digerki gun ic dolaba koyup.21 gun yap 7 gun ara ver.adt bitince baslaniyor
Canim gecen saracoglu konusuyordu ayri ayri yapmayin dedi ,bide yaptigimizi sabah ictik diger kalani ayni gun icilmeli dolaba koymamamizi soyledi
Teşekkürler canım
bende bugün yumurta ölçümüne gittim dokturm izindeydi ve başka bi doktora gittim mecburen solda 22,9 mm yumurtam olduğunu 1 tanenin yeterli olduğunu söyledi ama çatlatma iğnesi vermedi sordum ben vermiyorum istersen pazartesi salı kendi doktoruna görün tekrar dedi acaba kendi çatlarmı ya çatlamazsa ya bu ayda gelmezse bebeğim ne olur bi iki bişey söyleyin.... teşekkürler inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
slm kızlar ben ankaradan katılıyorum nasılsınız...
Canim masallah guzel buyumus yumurta catlatmak icin havuc suyu ic yada kurunu yap yukarda anlattim nasil yapildigini canim sen incir katmadan yap bence
Canım ya çatlatma için hazır satılıyorsa eğer habuç suyu içsek olur mu biliyo musın
Evet canim icebilirsin ibrahim saracogluda dedi.hazirlarindanda icebilirsiniz dedi.ben bulamqdim marketlerde nerdw varki
Var mı acaba ben de bilmiyorum ama meyve sıkma makinalarında sıkılabilir
bende bugün yumurta ölçümüne gittim dokturm izindeydi ve başka bi doktora gittim mecburen solda 22,9 mm yumurtam olduğunu 1 tanenin yeterli olduğunu söyledi ama çatlatma iğnesi vermedi sordum ben vermiyorum istersen pazartesi salı kendi doktoruna görün tekrar dedi acaba kendi çatlarmı ya çatlamazsa ya bu ayda gelmezse bebeğim ne olur bi iki bişey söyleyin.... teşekkürler inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?