Nisanin 13'de transfer yapildi 9.gun tahlil yapilcak herkese 12.gun benim nden acaba
aminnnn tatlımm
benım kasık ağrılarım aksama dogru sıklasıyr kendımı de cok yormuyrm ama...aynı adey oncesı sancı gıbı bazen batıyor
Merhaba kizlar. 10 nisandada benim transferim yapildi 22 nisan test gunum. Benim 2 gebelik ve kaybim var. Kasik agrilari bacaklarda agri gebelik belirtisi olabilir..O yuzden korkmayin.Hayirlisi ile bebeklerimizi aliriz kucamiza insallah.
Cnm embriyon kacinci gun kondu...
Merhabalar herkese Rabbim isteyen herkesin kucağını yavrusuyla doldursun insallahhhhh... Benimde dun yumurtalarım toplandı transfer gunüm icin haber bekliyorum ve cok heyecanliyim,herseyin hayırlısını diliyorum Allah'tan
Merhaba kizlar. 10 nisandada benim transferim yapildi 22 nisan test gunum. Benim 2 gebelik ve kaybim var. Kasik agrilari bacaklarda agri gebelik belirtisi olabilir..O yuzden korkmayin.Hayirlisi ile bebeklerimizi aliriz kucamiza insallah.
inşallahhh bu sefer tutunur sana canımbenım...benım de 23 nısan test gunum dusunmesem de aklıma geldıkce ıcım bı tuhaf oluyr..
3.gun kondu..bu benım ılk denemem nıye bazen 3.gun nıye 5 gun konuyor bılmıyorum..
8 nisanda da benim dondurulmuş embriyolar ile transferim yapıldı, 2. denemem, 3. gün transferi, 20 nisan aslında test günüm ama bugün bile yaptırsam çıkar lakiiiiiiiiiiin cesaretim yok yaptırmaya, şimdiye kadar hep merak ediyordum fakat 2 gündür korku kapladı içimi...
kişiye göre değişiyor 3. gün ya da 5. gün embryosu ama 5. günün şannsı daha yüksek... 3. gün embriyolarında tahlil tarihi transfer günü hariç 12. gün, 5. gün embriyolarında 10. gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?