Nisan ayinda transfer olanlar yorumlarinizzzz...

Dün transferım oldu benım de, test tarıhım 29 nisan. 5.gün embrıyosu transfer edıldı.
Transfer olan arkadaşlar hangı ılaçları kullanıyorsunuz? :44:

slm benımde test gunum 23 de fakat ben 16sında kan testı yaptırdım deger 1,2 cıktı bugun yanı 18 nde tekrar testı yaptırdım ve 2 den küçük cıktı negatıfmı acaba kesın( bılgınız varmı acaba
bugun testı yaptırırsanız cıkar kanda kesın cıkıyormus

Dün transferım oldu benım de, test tarıhım 29 nisan. 5.gün embrıyosu transfer edıldı.

transferın hayırlı ugurlu olsun bana de vıtamın estrofem 2 adet kalcadan ıgne vermıstı hemen transfer sonrası antıbıyotık 5 gun kulanıp kesmıstım

transferın hayırlı ugurlu olsun bana de vıtamın estrofem 2 adet kalcadan ıgne vermıstı hemen transfer sonrası antıbıyotık 5 gun kulanıp kesmıstım

sağol ilayda,senın de hayırlı olsun ınş.
benım daha fazla :44:
kan sulandırıcı var, iki kalçama da yapıştırdıgım flaster, hibor iğne vardı dun ve bugun yaptım. folik asit. bir de jel kullanıyorum.bir de opu.dan berı kullandıgım yarın bıtecek olan bı ılaç daha var.

mrh kızlar benimde 16sında transferim oldu.3.gün 8 hücreli emriyo transfer edildi.test tarihim 28 nisanbekliyorum bakalım

mrh kızlar benimde 16sında transferim oldu.3.gün 8 hücreli embriyo transfer edildi.test tarihim 28 nisanbekliyorum bakalım

Cnm hyrli olsun elevit vitamin estofem coraspirin progestron hazneden ftil kullaniiyrum bn benim de 5.gun embriosu

Selam herkese bugun aradılar beni yarın transfer olacak hayirlisiyla,16 sında yumurta toplanmistı 3.Gun olmuş oluyo yarın,kac tane yumurta oldu ne kadarı tuttu bilgi alamadım yarın bilgilendirileceksiniz dedi hemsire..bakalım cok heyecanlıyım ve korkuyorum inşallah herseyin hayırlısı olur hepmiz icin..

Hyirlisi cnm allahh yardimcimiz olsun benim pazartesi sonuc allhim yuzumuzu guldursun..

Ilayda 22 side benim test gunum. Nette baktim erken yapilan testlerde bazen cikmiya biliyormus. Bende idrar testi yaptim negatif cikti. Daha sonra ilk aslamam geldi aklima 13 gun idrarda cikmamisti kanda 35 civarinda cikmisti. Bir kac gun daha bekle canim

tşk ederım en azında 0 cıkmamış buna da sukur degılmı bende pazartesı yaptıracam tekrar bu arada sızde sancı varmı?? bugun bel agrısı kasık agrısı hatta suratım sıvılcelerle doldu goguslerım sızlıyor adetmı oluyorum acaba?? normalde bugun adet gunum fakat progestondan dolayı olamıyorum ya:)) zorluyor işte:))

Canim gebelik ve adet belirtileri birbirine cok benziyor. Ben iki kez hamile kaldim.Kasik agrisi batma hissi bas donmesi ateslenme gouslerde sislik bunlarin hepside her ikisindede vardi.Insallah bebisin seninledir.

Canim gebelik ve adet belirtileri birbirine cok benziyor. Ben iki kez hamile kaldim.Kasik agrisi batma hissi bas donmesi ateslenme gouslerde sislik bunlarin hepside her ikisindede vardi.Insallah bebisin seninledir.

inş cnm inş allah sagılıklı hayırlı bebekler bagslasın bızee...

...............................................................

Son düzenleme:
..............................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…