8 nisanda da benim dondurulmuş embriyolar ile transferim yapıldı, 2. denemem, 3. gün transferi, 20 nisan aslında test günüm ama bugün bile yaptırsam çıkar lakiiiiiiiiiiin cesaretim yok yaptırmaya, şimdiye kadar hep merak ediyordum fakat 2 gündür korku kapladı içimi...
kişiye göre değişiyor 3. gün ya da 5. gün embryosu ama 5. günün şannsı daha yüksek... 3. gün embriyolarında tahlil tarihi transfer günü hariç 12. gün, 5. gün embriyolarında 10. gün
Dün transferım oldu benım de, test tarıhım 29 nisan. 5.gün embrıyosu transfer edıldı.
Transfer olan arkadaşlar hangı ılaçları kullanıyorsunuz? :44:
transferın hayırlı ugurlu olsun bana de vıtamın estrofem 2 adet kalcadan ıgne vermıstı hemen transfer sonrası antıbıyotık 5 gun kulanıp kesmıstım
mrh kızlar benimde 16sında transferim oldu.3.gün 8 hücreli embriyo transfer edildi.test tarihim 28 nisanbekliyorum bakalım
Dün transferım oldu benım de, test tarıhım 29 nisan. 5.gün embrıyosu transfer edıldı.
Transfer olan arkadaşlar hangı ılaçları kullanıyorsunuz? :44:
mrh kızlar benimde 16sında transferim oldu.3.gün 8 hücreli embriyo transfer edildi.test tarihim 28 nisanbekliyorum bakalım
Selam herkese bugun aradılar beni yarın transfer olacak hayirlisiyla,16 sında yumurta toplanmistı 3.Gun olmuş oluyo yarın,kac tane yumurta oldu ne kadarı tuttu bilgi alamadım yarın bilgilendirileceksiniz dedi hemsire..bakalım cok heyecanlıyım ve korkuyorum inşallah herseyin hayırlısı olur hepmiz icin..
Hyrlisi olsun cnm insallah iyi haberler aliriz 22sinde bnim
slm benımde test gunum 23 de fakat ben 16sında kan testı yaptırdım deger 1,2 cıktı bugun yanı 18 nde tekrar testı yaptırdım ve 2 den küçük cıktı negatıfmı acaba kesın( bılgınız varmı acaba
bugun testı yaptırırsanız cıkar kanda kesın cıkıyormus
Ilayda 22 side benim test gunum. Nette baktim erken yapilan testlerde bazen cikmiya biliyormus. Bende idrar testi yaptim negatif cikti. Daha sonra ilk aslamam geldi aklima 13 gun idrarda cikmamisti kanda 35 civarinda cikmisti. Bir kac gun daha bekle canim
tşk ederım en azında 0 cıkmamış buna da sukur degılmı bende pazartesı yaptıracam tekrar bu arada sızde sancı varmı?? bugun bel agrısı kasık agrısı hatta suratım sıvılcelerle doldu goguslerım sızlıyor adetmı oluyorum acaba?? normalde bugun adet gunum fakat progestondan dolayı olamıyorum ya:)) zorluyor işte:))
Hyirlisi cnm allahh yardimcimiz olsun benim pazartesi sonuc allhim yuzumuzu guldursun..
Canim gebelik ve adet belirtileri birbirine cok benziyor. Ben iki kez hamile kaldim.Kasik agrisi batma hissi bas donmesi ateslenme gouslerde sislik bunlarin hepside her ikisindede vardi.Insallah bebisin seninledir.
Hyirlisi cnm allahh yardimcimiz olsun benim pazartesi sonuc allhim yuzumuzu guldursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?