Nisan ayinda transfer olanlar yorumlarinizzzz...

günaydın arkadaşlar
bugun bende biraz batma hissi var, başka da birşey yok sımdılık.
Ben hep yatmıyorum, yavaş yavaş işlerde anneme yardım edıyorum. oturuyorum.
Siz neler yapıyorsunuz? :44:

günaydın arkadaşlar
bugun bende biraz batma hissi var, başka da birşey yok sımdılık.
Ben hep yatmıyorum, yavaş yavaş işlerde anneme yardım edıyorum. oturuyorum.
Siz neler yapıyorsunuz? :44:

Canım inşallah hakkında hayırlısı olur evladına kavuşursun,benimde transferime saatler kaldı cok heyecanlıyım birazdan yola cikicaz dualarınıza ihtiyacım var

İlk denemem ve kasiklarimda agrilar oluyor bazen siddetli cok korkuyorum arkadaslar..

arkadaşım benim 11.günüm ama test yaptıracak cesaretim yok. hiç bir belirti hissetmiyorum ve buda korkutuyor beni. hepinize cok dua ediyorum.rabbim sağlıklı güzel ahlaklı yüzümüzü güldürecek hayırlı evlatlar versin.dualarınızı bekliyorum...

Canım inşallah hakkında hayırlısı olur evladına kavuşursun,benimde transferime saatler kaldı cok heyecanlıyım birazdan yola cikicaz dualarınıza ihtiyacım var

ayyy hadı bakalım, güzlece yerleşsin annesinin göbegine bebeğin
allah hayırlısını yazsın canım.

belırtılerde sakın aldanmayın ılaçlardan yanıltıyor cok hemde 13 gun bunıyeden bunyeye cok farkedıyor cnm hadı gıt testını yaptır tutunmuştur inş....boll şanssss

kızlar belirtilerden çok korkmayın benim daha transferim olmadı iğnelerden hem göğüslerim acıyo hem kasıklarım ben şimdi hamile miyim ? değiim bi sürü topikte hiç belirtim olmadan hamile kaldım yazanı da okudum ki belirtilerin çu psikolojik ilk haftalarda çünkü hamilelilk belirtileri çok daha sonra 4. haftadan sonra başlıyomuş. belirtim yok die üzülmeyin

mrb bende gezınırken gördüm yazılarınızı benim bugün trasferimin 7.günü ve 6.günüm de idrar testım silik çıktı ve kanda baktırdım 33.78 çıktı hemşire ile konuştum idrarda çıktıysa vardır 6.güne göre gayet iyi dedi ama varmı acaba sanırım var test günümü bekliyorum bence yaptır ama her bünye aynı değil bazen geç olabiliyomuş hayırlısı olur inş pozitif sonuç alır bütün arkadaşlar.

bence var cnm kalbını ferah tut 2 gun sonra tekrarla testul ama bana sorarsan degerın cok guzel benım bugun transferım 8.cı gunum bende 6.cı gunu test yaptırmıstı 1.2 cıktı

valla transferım 8.cı gunu ve bellım,kasıklarım goguslerım coook acıyor sankı adet olucak gıbıyım cok fenayımm kızlar

ay ben senin yerinde olsam yaptırırdım herhalde dayanamayıp.insallah gelmiştir bebişin insallah.

kızlar ya benimde bugun öğleden sonra kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi bir ağrım var tutmadımı acaba çok üzüldüm ben ya neyse hayırlısı RABBİME SIĞINDIM ARTIK..ONDAN GELEN HERŞEYE RAZIYIM.TRANSVERE GİRMEK BİLE BENİM İÇİN BİR MUCUZEYDİ:18::18::18:

bence var cnm kalbını ferah tut 2 gun sonra tekrarla testul ama bana sorarsan degerın cok guzel benım bugun transferım 8.cı gunum bende 6.cı gunu test yaptırmıstı 1.2 cıktı

hadi bakalım 2miz içinde hayırlısı tüm trasfer olanlar içinde inş vardır bebişlerimiz senin kaç embiriyo trasfer edildi kaçıncı gündü? benim bahçecide trasferım oldu 12 nisanda 5.gün embiriyosu 1tane hayırlısı bakalım.

Canim benim 6 ci gun 2.36 9 cu gun 24.42 11 ck gun 84.14. 13 gun 167 ins degerin katlanmistir ve senledir annesi

Benimde cok gaz problemim olmustu ve ayrica kusura bakmayin sanki makata baski vardi rabbim hayirlisini nasip etsin

hayırlı olsun ne güzel hamılesın. Saglıkla kucagına al ınş darısı basımıza.
aynen öyle hıssedıyorum, artık o kadar cok gelıyor kı gazım tutamıyorum desem yerıdır

hayırlı olsun ne güzel hamılesın. Saglıkla kucagına al ınş darısı basımıza.
aynen öyle hıssedıyorum, artık o kadar cok gelıyor kı gazım tutamıyorum desem yerıdır

Sabriya benim kasiklarima sanki kramp giriyo gibi oluyor surekli bagrsaklarim grul gurul sanki ama ilk defa kasiklarima iniyor sanki gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…