günaydın arkadaşlar
bugun bende biraz batma hissi var, başka da birşey yok sımdılık.
Ben hep yatmıyorum, yavaş yavaş işlerde anneme yardım edıyorum. oturuyorum.
Siz neler yapıyorsunuz? :44:
İlk denemem ve kasiklarimda agrilar oluyor bazen siddetli cok korkuyorum arkadaslar..
Canım inşallah hakkında hayırlısı olur evladına kavuşursun,benimde transferime saatler kaldı cok heyecanlıyım birazdan yola cikicaz dualarınıza ihtiyacım var
arkadaşım benim 11.günüm ama test yaptıracak cesaretim yok. hiç bir belirti hissetmiyorum ve buda korkutuyor beni. hepinize cok dua ediyorum.rabbim sağlıklı güzel ahlaklı yüzümüzü güldürecek hayırlı evlatlar versin.dualarınızı bekliyorum...
arkadaşım benim 11.günüm ama test yaptıracak cesaretim yok. hiç bir belirti hissetmiyorum ve buda korkutuyor beni. hepinize cok dua ediyorum.rabbim sağlıklı güzel ahlaklı yüzümüzü güldürecek hayırlı evlatlar versin.dualarınızı bekliyorum...
mrb bende gezınırken gördüm yazılarınızı benim bugün trasferimin 7.günü ve 6.günüm de idrar testım silik çıktı ve kanda baktırdım 33.78 çıktı hemşire ile konuştum idrarda çıktıysa vardır 6.güne göre gayet iyi dedi ama varmı acaba sanırım var test günümü bekliyorum bence yaptır ama her bünye aynı değil bazen geç olabiliyomuş hayırlısı olur inş pozitif sonuç alır bütün arkadaşlar.
kızlar belirtilerden çok korkmayın benim daha transferim olmadı iğnelerden hem göğüslerim acıyo hem kasıklarım ben şimdi hamile miyim ? değiimbi sürü topikte hiç belirtim olmadan hamile kaldım yazanı da okudum ki belirtilerin çu psikolojik ilk haftalarda çünkü hamilelilk belirtileri çok daha sonra 4. haftadan sonra başlıyomuş. belirtim yok die üzülmeyin
bence var cnm kalbını ferah tut 2 gun sonra tekrarla testul ama bana sorarsan degerın cok guzel benım bugun transferım 8.cı gunum bende 6.cı gunu test yaptırmıstı 1.2 cıktı
gaz problemım var arkdaşlar,sizde de var mı acaba :44:
bence var cnm kalbını ferah tut 2 gun sonra tekrarla testul ama bana sorarsan degerın cok guzel benım bugun transferım 8.cı gunum bende 6.cı gunu test yaptırmıstı 1.2 cıktı
gaz problemım var arkdaşlar,sizde de var mı acaba :44:
Benimde cok gaz problemim olmustu ve ayrica kusura bakmayin sanki makata baski vardi rabbim hayirlisini nasip etsin
Grcmis olsun cnm evt bendede var kacinci gun benim bu gun 7.gunu m pazartesi sonucum allh hyrlisini nasip eder insllah
hayırlı olsun ne güzel hamılesın. Saglıkla kucagına al ınşdarısı basımıza.
aynen öyle hıssedıyorum, artık o kadar cok gelıyor kı gazım tutamıyorum desem yerıdır
Tutma canim sal gitsin :))) tahatsiz ederhayırlı olsun ne güzel hamılesın. Saglıkla kucagına al ınşdarısı basımıza.
aynen öyle hıssedıyorum, artık o kadar cok gelıyor kı gazım tutamıyorum desem yerıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?