Nisan ayinda transfer olanlar yorumlarinizzzz...

kan testınde ac tok farketmıyor takma kafanı cnm olucagına varır bakarsın tutmustur kaldı surda 3 gunumuz:))) 9 gettııı nasılsa:)) bu arada nrd yaptırdın yas kaç kac embrıyon koydular?? kacıncı gune?*

Kaldı şurda 2 günümüz istanbul cerrahide yaptırdım 2 embriyo transfer ettiler 3. güne doktorum 1. kalite dedi ama bakalım işte
ya sen?

Kaldı şurda 2 günümüz istanbul cerrahide yaptırdım 2 embriyo transfer ettiler 3. güne doktorum 1. kalite dedi ama bakalım işte
ya sen?[yarın 11.cı gunumuz ben sabah ıse gelmeden once kan vermeye gıdecam cıkarsa eger 2 gun sonra tekralamamız gerekıcek ya jelım de yarın son cımazsa eger boşuna almıyım nasılsa bu son denemem bır daha ypmayacam benım 5.cı gunune 1 tane yerlestırdıler benım yasım39 tuplerım yok 1 tane yumurtam yok olanıda amelıyat oldum yarısında kılıt olustu 4 tane toplandı 1 tanesı donllendı aslında buna bıle buyuk basarı dıyorum allah yrdm olsun...

ya sen?[yarın 11.cı gunumuz ben sabah ıse gelmeden once kan vermeye gıdecam cıkarsa eger 2 gun sonra tekralamamız gerekıcek ya jelım de yarın son cımazsa eger boşuna almıyım nasılsa bu son denemem bır daha ypmayacam benım 5.cı gunune 1 tane yerlestırdıler benım yasım39 tuplerım yok 1 tane yumurtam yok olanıda amelıyat oldum yarısında kılıt olustu 4 tane toplandı 1 tanesı donllendı aslında buna bıle buyuk basarı dıyorum allah yrdm olsun...

Canım Allah yardımcımız olsun güzel haberlerini yazarsın inş. bende 34 yaşındayım daha önce hiç gebelik olayım olmadı tek tüpüm tıkalıymış
çabalarımız boş çıkmaz inşallah....

2,08:(( yıne olmadı

Benimde olmadı :(:( Neden diyemiyorum Rabbim böyle uygun görmüş...
Doktoru aradım yarın tekrar yaptır dedi sonra ilaçları bırakırsın adet oluncada kontrole gel
İş yerindeyim işede veremiyorum kendimi...
Rabbimin bir bildiği vardır Ne diyelim üzülme sende canım ...

Benimde olmadı :(:( Neden diyemiyorum Rabbim böyle uygun görmüş...
Doktoru aradım yarın tekrar yaptır dedi sonra ilaçları bırakırsın adet oluncada kontrole gel
İş yerindeyim işede veremiyorum kendimi...
Rabbimin bir bildiği vardır Ne diyelim üzülme sende canım ...

bin kat sabirlar diliyorum.....üzülmee lütfenn alah büyükk mahrum koymaz bizii biliyorum.....hepp işe gittinimii transferden sonra

Cnm ben de verdim kanimi bekliyorum evde yaptinmi test hic ben iki defa yaptim cift ama biri pembe az belliydi kan verdim geldim sonra dayanamadim saglik ocagina gitti ordada test yaptilar daha net belli oldu amaaaa kani bekliyrum rabbim hepimizi sevindirsin

mrh benimde bugun 6 günüm bekliyorum öyle saf saffff :37::37:ragl ağrısı gibi ağrılarım oluyor hayırlısı. TARANSVER AŞAMASI BİLE BENİM İÇİN RABBİMİN BİR MUCİZESİYDİ taktir Rabbimin.kendimi şimdiden olumsuz almaya alıştırdım.herşeyin hayırlıs ben inanıyorum ki .Rabbim elbet vakti zamanı gelince gönderecek yavrularımızı.heleki bizler çok istiyoruz anne olmayı rabbim bizleri görüyor ve bizlere de hazinesinden verecektir .tabili vakti zaman gelince.Sana sığındım ALLAHIM

Cnm ben de verdim kanimi bekliyorum evde yaptinmi test hic ben iki defa yaptim cift ama biri pembe az belliydi kan verdim geldim sonra dayanamadim saglik ocagina gitti ordada test yaptilar daha net belli oldu amaaaa kani bekliyrum rabbim hepimizi sevindirsin

PLİT CANIM GÖZÜNAYDIN ŞİMDİDEN.HAMİLELİĞİN HAYIRLI OLSUN.MAŞALLAH SANA:nazar::nazar::nazar:

Canım test sonucun belli oldumu ban ne oluyosa ben heyecanlandım :) kaderdaşlık bu olsa gerek

ewt bende birgün önce yaptırdım testimi sonuç 2 değerim düşük
doktoru aradım oda düşük dedi sonuç olarak negatif :(

Bir hevesle gırdım nete ama üzüldüm, sonuc bekleyen bırı olarak cok cok ıyı anlıyorum sızı.
Allah yardımcımız olsun, kendımı yerınıze koyuyorum da diyecek söz bulamıyorum :((

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyy meraklaa bekliyorumm sonuzlarinizz kızlar.allah yüzünüzee baksin yarabbimm amin.............................. bende haziranda yaptırcagimm inş.......

Back
X