Cnm bana soruyrsan biraz sonra gidiyoruz duaaaa edin bana cok heycanliyimm
polittt bacimm hadiii igüzelll sonucuu verrrrrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bana soruyrsan biraz sonra gidiyoruz duaaaa edin bana cok heycanliyimm
Nisanin 13'de transfer yapildi 9.gun tahlil yapilcak herkese 12.gun benim nden acaba
polit özellikle sana yazmak istedim çünkü transfer tarihlerimiz aynıama bana doktorum 12. gün yani 25 nisanda tahlil yapacaksın dedi.kafam o kadar karışıkki kendimi dinleyip duruyorum hiçbir belirtim yok umutsuzum hatta bu yüzden estrofem vermişti doktor onu bile almıyorum dünden beri hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah
SELAM herkese DILERIM RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI EVLET NASIP EDER :BURAYI ararken buldum ben sanardim hep yalinizim sadece benim cocugum yok anladimki benim gibi cok kisi varmis.ben 22 yildan beridir ugrasiyorum ama bir türlü olmadi rabbim nasip etmedi.son sansimi denedim bu carsamba testim var insallah bu kes olur. Bana dua edin arkadaslar. benimde dualarim sizlerele.
demiray yazını okudum gezinirken bence ilacını aksatma ne olursa olsun ya varsa o ilaç bebeğinin sana tutunmasına yardımcı olıcak ve kaçıncı günün bence test yaptır kanda istersen.
SELAM herkese DILERIM RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI EVLET NASIP EDER :BURAYI ararken buldum ben sanardim hep yalinizim sadece benim cocugum yok anladimki benim gibi cok kisi varmis.ben 22 yildan beridir ugrasiyorum ama bir türlü olmadi rabbim nasip etmedi.son sansimi denedim bu carsamba testim var insallah bu kes olur. Bana dua edin arkadaslar. benimde dualarim sizlerele.
Tutma canim sal gitsin :))) tahatsiz eder
polit nerdesin hastaneden geldim hemen sana baktım.
bin kat sabirlar diliyorum.....üzülmee lütfenn alah büyükk mahrum koymaz bizii biliyorum.....hepp işe gittinimii transferden sonra
9.gün bugün canım doktor 25 i dedi ama bilemiyorum ne yapsam![]()
Kizlarrrrrrrrr cok sukur allahima bana bu duyguyu yasatti hamileyimmmmmmmmmm
L
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş. degerin kaç çıktı keseyi ne zaman göriceksin dr bişi söyledimi?
dün benımde 9. günümdü kanda baktırdım çıktı ama ilaçlarını sakın bırakma beslenmenede dikkat et olurmu çıkmasada nasip kısmet benım 2. denemem bakalım bu sonuçlanacakmı moralini yüksek tut bebeişin için:) ayrıca her bünye aynı değil tabi belkı 12.günde çıkar çok merak ediyorsundur eminim 9.günde yaptırsanda 12.de tekrarla cnm bellı olmaz .
Kizlarrrrrrrrr cok sukur allahima bana bu duyguyu yasatti hamileyimmmmmmmmmm
L
Cnm hamileyimmmmmmmm allahima binlerce sukur