Nisan ayinda transfer olanlar yorumlarinizzzz...

SELAM herkese DILERIM RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI EVLET NASIP EDER :BURAYI ararken buldum ben sanardim hep yalinizim sadece benim cocugum yok anladimki benim gibi cok kisi varmis.ben 22 yildan beridir ugrasiyorum ama bir türlü olmadi rabbim nasip etmedi.son sansimi denedim bu carsamba testim var insallah bu kes olur. Bana dua edin arkadaslar. benimde dualarim sizlerele.

Nisanin 13'de transfer yapildi 9.gun tahlil yapilcak herkese 12.gun benim nden acaba

polit özellikle sana yazmak istedim çünkü transfer tarihlerimiz aynı :34: ama bana doktorum 12. gün yani 25 nisanda tahlil yapacaksın dedi.kafam o kadar karışıkki kendimi dinleyip duruyorum hiçbir belirtim yok umutsuzum hatta bu yüzden estrofem vermişti doktor onu bile almıyorum dünden beri hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah

polit özellikle sana yazmak istedim çünkü transfer tarihlerimiz aynı :34: ama bana doktorum 12. gün yani 25 nisanda tahlil yapacaksın dedi.kafam o kadar karışıkki kendimi dinleyip duruyorum hiçbir belirtim yok umutsuzum hatta bu yüzden estrofem vermişti doktor onu bile almıyorum dünden beri hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah

demiray yazını okudum gezinirken bence ilacını aksatma ne olursa olsun ya varsa o ilaç bebeğinin sana tutunmasına yardımcı olıcak ve kaçıncı günün bence test yaptır kanda istersen.

SELAM herkese DILERIM RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI EVLET NASIP EDER :BURAYI ararken buldum ben sanardim hep yalinizim sadece benim cocugum yok anladimki benim gibi cok kisi varmis.ben 22 yildan beridir ugrasiyorum ama bir türlü olmadi rabbim nasip etmedi.son sansimi denedim bu carsamba testim var insallah bu kes olur. Bana dua edin arkadaslar. benimde dualarim sizlerele.

emoşş kardeşş bu sefer aLLAHIM sana o güzelligii gönderecekk.sabrin sonu selamettirr......seninle sohbet etmeyiii canii gönülden isterim.senin yaşanmıslıklarin...bazıı cahill insanalaraa verdigin cevapplarr....dayanmaa sabrinn....çok merak ediyorum......bu carsanbaa senin zaferinn olsun inşaalhh dualrim seninlee...........

mrh insallah bebeğini göndermiştir rabbim 22 yılın hasreti insallah bebeğine kavuşmayla biter.dualarım seninle...rabbim yardımcın olsun..sen nerde yaptırdın sorun neydi özel değilse tabi

Kizlarrrrrrrrr cok sukur allahima bana bu duyguyu yasatti hamileyimmmmmmmmmm
L

bin kat sabirlar diliyorum.....üzülmee lütfenn alah büyükk mahrum koymaz bizii biliyorum.....hepp işe gittinimii transferden sonra

Transferden sonra 2 gün gitmedim işe zaten hafta sonuda denk geldi 4. günü gittim işe ama zor geçen bir dönem oluyor
sabahtan beride moralim bozuk çok hazırlamıştım kendimi offffffffff :(:(

9.gün bugün canım doktor 25 i dedi ama bilemiyorum ne yapsam:50:

dün benımde 9. günümdü kanda baktırdım çıktı ama ilaçlarını sakın bırakma beslenmenede dikkat et olurmu çıkmasada nasip kısmet benım 2. denemem bakalım bu sonuçlanacakmı moralini yüksek tut bebeişin için:) ayrıca her bünye aynı değil tabi belkı 12.günde çıkar çok merak ediyorsundur eminim 9.günde yaptırsanda 12.de tekrarla cnm bellı olmaz .

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar hiç keyfim yok benım transferim 16 nısanda oldu sonucu 29 nısanda alıcam bugun öğlende merak ettim idarar testi aldım eczaneden yaptım hiçbir sey cıkmadı sade bir çizgi bazı arkadasların 7. ci günde idarar testide çıktıgını söylemişler bende merak ettim yaptım hiçbir sey yinemi tutmadı acabaa offf offf

dün benımde 9. günümdü kanda baktırdım çıktı ama ilaçlarını sakın bırakma beslenmenede dikkat et olurmu çıkmasada nasip kısmet benım 2. denemem bakalım bu sonuçlanacakmı moralini yüksek tut bebeişin için:) ayrıca her bünye aynı değil tabi belkı 12.günde çıkar çok merak ediyorsundur eminim 9.günde yaptırsanda 12.de tekrarla cnm bellı olmaz .

çok korkuyorum belki bi cesaret yaptırırım test haklısın nasipse olacak ama artık nasip olsun 3. denemem ve çok yoruldum artık :43:

Back
X