Nisan Bebişleri Ek Gıdaya Başlıyor :))

anladıgım şu kı
hayrısın tarıflerıne bısuru kısının ıhtıyacı var
ne oldu beren hanım sagolsun yardım edeyım dedı
pekı kım uyguluyo onun dedıklerını
herkes bıldıgını okuyo
tugba tuz koyuyo mamalarına ben ılk gunden berı sekerlı verıyorum tuz vermıyorum ama
vazmı gectık zaten bılıyoruz hatamızı
kılo almasın dıye ekmek bıskuvı koymuyorum yada v s vs
hayrıs uye olmayan hatta 1 yıl boyunca uye olmadan benım gıbı takıp edenler olabılır neden senın tarıflerınden mahrum kalsınlar
yıllar önce acılmıs konuları takıp edıyoruz bız
msn de sılınecek yazdıkların
burada kalıcı olur belkı bırgun su anda hamıle bıle olmayan bırının işine yarar snın tarıflerın
kabul etmıyorum
msn tarıf almayı tek tek yazacan tugba
meltem
berna
ve bısuru kısı yukarda okudugum+++++++++++ uye olmayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar baslıyoruz boykot mu eylemmı neyse ona
HAYRIS BIZI TARIFLERINDEN MAHRUM BIRAKMA
HAYRIS TARIFLERINI 444444444444444444 GÖZLE BEKLIYORUM

HAYRIS MAMA ANNE BENNU SANA MINNETTAR

Hayriyecim! Hiç kimse hiç birimizin anneliğini eleştiremez merak etme canım, güler geçeriz! Hanfendinin anlattıklarını da aramızda bilmeyen yok ezberlediğimiz bilgiler bunlar ama, her bebeğe standart uygulanamıyo maalesef o yüzden burda kişisel deneyimlerimizi paylaşıyoruz biz.
Üstelik bi zeynep'le ek gıdayayeni geçtik ve tavsiyelerine tariflerine ihtiyacımız var teyzesi. Hem ben şu msn grubuna da dahil olamadım bi türlü. Bizi bilgilerinden mahrum bırakma Poyraz'ın güzel annesi. Anneliğim eleştiriliyo diye de canını sıkma sakın, hepimize söylenmiş sözler bunlar ve hepimiz birden ciddiye almıyoruz :umursamaz:Çünkü bilinçli anneler olduğumuz için burdayız

Ha Mbu arada meltemin başlattığı eylemeben de katılıyorum
HAYRIS TARIFLERINI 444444444444444444 GÖZLE BEKLIYORUZ

kızlarrr malum benim bu topikten yeni haberim oldu. şöyle bir baktımda geçmişe hayrişçim müthiş tarifler var. ellerine sağlık.

nacizane bir fikrim var bu sebzeleri buharlı makinede haslamanız özellikle çorba değilde püre şeklinde yedirecekseniz. bütün vitamini içinde kalsın. bende arçeliğin ki var. çok başarılı bir makine makarna bile yapıyorum ben. makine tam emin değilim ama 100 tl civarındaydı.

evet nazlıcım benımde aklıma gelmıstı ama yazmayı unutmusum
dıkkat ettım de herkes nrmal agzı acık pişirıyo ben düdüklü tencerede pişiriyorum hemde az suyla pişieıyorum püre seklınde oluyor zaten ekmek fılan koymuyorum ben

meltem allah iiliğini versin kız ne eylemi:))))bukadar faydalı şeler yazdoığımı bilmiodum valla bukadar kişinin yorumunu görünce utanıverdim...

canım tşk ederim..haklısın cnm.okadar öfkelendim ki bebelerinize üzülüorum lafına..hala sinirim geçmiş deil.

sağol nazlıcım bende sebze püresi yapacağım zaman bi apaarat aldım süzgeç şeklinde tencereye sıkıştırıosun sebzeleri suyun buharında pişirio çoğunlukla öle yapıorum zaten..

sağol cnm..kötü niyet demiorum tatlım kötü üslup okadar taktığım konu bu...

o ki bu kadar faydam dokunuyor bebeklerimize..herşey onlar için yeni tariflerle döneceğim cokacimcoook

bızde aynıyızcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookmama anne ınsana fıkır verıyosun dedıgım gıbı belkı yıllar sonra okuyacaklar senın tarıflerını
boykot ıse yaramıs

banada aferım bu arada

boykotta bende varım

HAYRIS TARIFLERINI 444444444444444444 GÖZLE BEKLIYORUZ

CANIM YAA DEDİĞİN MAKİNEYİ ARADIM AMA EMİN OLAMADIM ŞU MU ACABA: ARÇELİK Ürünler - Küçük Ev Aletleri - Mutfak Aletleri - K-2110

hayriyecim; bende takip ediyorum tarfilerini yazıyorum.yeni başladım bende ek gıdaya buraya çok yazamıyorum ama fırsatım oldukça okuyorum,not alıyorum.ben kızıma yoğurt yediremiyorum alerjisi çıktı inek sütüne,keçi sütü alıp yapmaya çalışıyorum.
tarilerini bekliyorum 4 gözle.

hayrıs göruyonmu necok hayranın varmıs gızlı ve acıktan mantar gıbı bırden bıtıverdık tepende

hayriyeeee bende çok yazamayan ama okuyup deneyen bir anneyim hanımefendi bizim gibi anneleri olmayanlara üzülsün....tarifleri bekliyoruz 444444444444 gözle

aaa bi gizli takipçim daha :))) tşk ederim tatlım bi faydam dokunduysa ne mutlu bana..

hayrıs göruyonmu necok hayranın varmıs gızlı ve acıktan mantar gıbı bırden bıtıverdık tepende

ii yaptınız seviorum sizi.aklımı bi yoparlıyim yazcam yeni şeler

K2610 Arvelik buharli pisirici diye geçiyor canim telefondan link gonderemedim Google'dan çıkıyor

bende bunu kullanıorum büzülüo tenverenin içini az su koyup bunu takıosun buharda pişirio sebzeleri

Son düzenleme:
bennunun sesı kısılıyo üsütunce heral aynı anası gıbın
ıhlamur verecem ıcmıyo bastım sekerı içine bayıldı valla tadına
1 kasık un 1 asık yogurt ve tavuk suyuyla corba yaptım kızıma ha 1 yumurta

çok uzun zamn oldu konuya vakıf değilim ama hiç hoş şeyler olmamış.

işe başladım yorgunum mutsusuzum yoğunum hiçbir şeye yetemiyorum.

ama canım oğlumun beslenmesini mahrum etmemeye çalışıyorum.

ek gıda garip bir şey ben bir çok şeyi korkarak veriyorum. gaz sorunumuz hat safada, işe başladığımdan beri sıkıntılıyız ek gıdanmı diye doktorumuz ara ver dedi verdim ama bitmedi şundanmı bundanmı derken hala devam ediyor. ve ek gıdayı korka korka deniyorum.

ve sizlerin neler yedirdiklerini gördükçe zamn zaman ağlıyorum benneyaptımki

ben yapıyorum ama kayınvalidem yemedi sevmedi olmadı vs diyip bebeğime yedirmiyor. ama bbenim oğlum kaşıkla beslenmeyi çok seviyor.

dün sebze çorbası pişirdim sabah 6da kalkıp beğenmedi diyip dökmüş çöpe. ve inanırmısınız oğlum öğlen 4e kadar 240 ml mama ve azıcık elma suyu ile beni beklemiş....

sizler ne güzel yediriyosunuz.

kendim yemek yemiyorum koşa koşa işten gelip ona bişiler yapıyorum hemn yediriyorum.

haa diyetisyen hanımın bazı dediklerinde katılıyorum bazı bebekler bazen kaldıramıyor benim oğlum gibi hiç ceviz vermedim denemedim ama denemey, düşünüyorum...

bence paylaşıma devam edelim bende arada okuyup ağlayımmmmm:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…