bennunun sesı kısılıyo üsütunce heral aynı anası gıbın
ıhlamur verecem ıcmıyo bastım sekerı içine bayıldı valla tadına
1 kasık un 1 asık yogurt ve tavuk suyuyla corba yaptım kızıma ha 1 yumurta
bennuşa geçmiş olsunnn...
ama yoğurt çorbişi vermeseydin keşke yoğurt tırmalar boğazını gıcık yapar diye düşşündüm tavuk suuna şehriye ve .ok nane süper olurdu canım çekti vallaa benimki bol limonlu olsun ama bennuşa limon dokunur:1rolleyes:
çok uzun zamn oldu konuya vakıf değilim ama hiç hoş şeyler olmamış.
işe başladım yorgunum mutsusuzum yoğunum hiçbir şeye yetemiyorum.
ama canım oğlumun beslenmesini mahrum etmemeye çalışıyorum.
ek gıda garip bir şey ben bir çok şeyi korkarak veriyorum. gaz sorunumuz hat safada, işe başladığımdan beri sıkıntılıyız ek gıdanmı diye doktorumuz ara ver dedi verdim ama bitmedi şundanmı bundanmı derken hala devam ediyor. ve ek gıdayı korka korka deniyorum.
ve sizlerin neler yedirdiklerini gördükçe zamn zaman ağlıyorum benneyaptımki
ben yapıyorum ama kayınvalidem yemedi sevmedi olmadı vs diyip bebeğime yedirmiyor. ama bbenim oğlum kaşıkla beslenmeyi çok seviyor.
ay çok zor okunuyo ya netse bıda yapmam pardon kızlar
dün sebze çorbası pişirdim sabah 6da kalkıp beğenmedi diyip dökmüş çöpe. ve inanırmısınız oğlum öğlen 4e kadar 240 ml mama ve azıcık elma suyu ile beni beklemiş....
sizler ne güzel yediriyosunuz.
kendim yemek yemiyorum koşa koşa işten gelip ona bişiler yapıyorum hemn yediriyorum.
haa diyetisyen hanımın bazı dediklerinde katılıyorum bazı bebekler bazen kaldıramıyor benim oğlum gibi hiç ceviz vermedim denemedim ama denemey, düşünüyorum...
bence paylaşıma devam edelim bende arada okuyup ağlayımmmmm:teselli:
tesekkurler tatlım deneyecegım1 çorba kasesi küçük küp küp doğranmış balkabağı
1 küçük doğranmış patates
1 halka soğan (lezzet vermesi için)
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Çorbamızın Tarifi
Zeytinyağ hariç bütün malzemeyi üzerini 1 parmak geçecek kadar su ile tencereye koyup, kapağını kapatın. Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Sebzeler yumuşayınca çorbayı tel süzgeçten geçirin. Fazla koyu olmıyan bir bal kabağı püresi elde edeceksiniz. Bu püreyi olduğu gibi bebeğinize yedirebilirsiniz yada bir miktar sıcak su katıp bir taşım daha kaynatabilirsiniz.
hayrişim kaç gündür giremedim geçmişe bakayım dedim şok oldum tam isyan edecektim ki başta meltem olmak üzere isyan kuvvetleri ayaklanmış ve başarılı olmuşlar başta sana sonra da isyan kuvvetlerine kocaman teşekkürler tariflerin ve sen bizimle kal mama anne
hayrişim kaç gündür giremedim geçmişe bakayım dedim şok oldum tam isyan edecektim ki başta meltem olmak üzere isyan kuvvetleri ayaklanmış ve başarılı olmuşlar başta sana sonra da isyan kuvvetlerine kocaman teşekkürler tariflerin ve sen bizimle kal mama anne
kızlar kıvıyı nasıl verıyosunuz babamız kıvı getırdı en sonunda ama nasıl yedırcem ıcıne neler koyuyosunuz
çok uzun zamn oldu konuya vakıf değilim ama hiç hoş şeyler olmamış.
işe başladım yorgunum mutsusuzum yoğunum hiçbir şeye yetemiyorum.
ama canım oğlumun beslenmesini mahrum etmemeye çalışıyorum.
ek gıda garip bir şey ben bir çok şeyi korkarak veriyorum. gaz sorunumuz hat safada, işe başladığımdan beri sıkıntılıyız ek gıdanmı diye doktorumuz ara ver dedi verdim ama bitmedi şundanmı bundanmı derken hala devam ediyor. ve ek gıdayı korka korka deniyorum.
ve sizlerin neler yedirdiklerini gördükçe zamn zaman ağlıyorum benneyaptımki
ben yapıyorum ama kayınvalidem yemedi sevmedi olmadı vs diyip bebeğime yedirmiyor. ama bbenim oğlum kaşıkla beslenmeyi çok seviyor.
dün sebze çorbası pişirdim sabah 6da kalkıp beğenmedi diyip dökmüş çöpe. ve inanırmısınız oğlum öğlen 4e kadar 240 ml mama ve azıcık elma suyu ile beni beklemiş....
sizler ne güzel yediriyosunuz.
kendim yemek yemiyorum koşa koşa işten gelip ona bişiler yapıyorum hemn yediriyorum.
haa diyetisyen hanımın bazı dediklerinde katılıyorum bazı bebekler bazen kaldıramıyor benim oğlum gibi hiç ceviz vermedim denemedim ama denemey, düşünüyorum...
bence paylaşıma devam edelim bende arada okuyup ağlayımmmmm:teselli:
:asigim: a.s. çok tşkler mama annemizgelincik53 [COLOR="Magenta" .!.:şimdilik bu kadar daha çok var aklımda ama toplantım var ona yetişmem lazım kızlar..[/COLOR]
K2610 Arvelik buharli pisirici diye geçiyor canim telefondan link gonderemedim Google'dan çıkıyor
kızlar benimkine nar suyu vereyim dedim. Tatlı olmasına rağmen midesi bulandı. İçmedi.Nasıl verebilirim bu meyvayı. Nar çok faydalı. Biliyorsunuz bağışıklık sistemini güçlendiriyor.guclubacismile
merhaba,dün dr a gittik kızımla, 6,5 aylık olunca köfte ,7 aylık beyaz et, 8 aylık balık yiyebilir dedi.kivi çilek portakal mandalina yasakmış, kırmız eti nasıl yediriyosunuz? köfteyi kendimize yaptığımız gibi mi yapıyosunuz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?