kızlar yaa peynir falan tattırıyosunuz yaa ilk 1 yıl inek sütü yasak mı değil mi? yasaksa inek sütü ondan yapılan peyniri nasıl vercez??
uyardığın için saol canım muzu aslında sadece hazır mama ve pürelerde çok var ondan alerji falan yapcakmı diye vermek istiyom olmazsa kayısı suyuyla sulandırıp veririm:)zeynep çim ve tuğbacım verdiğiniz bilgiler için teşekkürler kızlarr
bu arada tuğbacım muzu buket vermişti sanırım günlerce kabızlık çekmiş kızı aklında bulunsun
ben bu ek gıda konusunda çok kararsısım arkadaşlar ,kızım kustuğu için merak ediyorum ne yeidricem offf emmesi ne kolaydı .önce meyveyle başlıcam mesela şeftali ve içine bebe biküvisi vs örneklerle sonra yoğurt ve sonrada yemeklerin suyundan falan ne yerse özel yemek yapama hele sebzeleri haşlayıp püre falan hiç yapamam çünkü bana tat olarak hoş gelmiyor .tabiki öncelikle ayımızın dolmasını beklemem lazım
hepinize kolay gelsin arkadaşlar sizlerin deneyimlerini merakla bekliyorum :))
maşallah poyrazaaa yarasın maması da uykusuda:) kaan bu gece beni hiç uyutmadı ben de niyetliyim valla ama meyvelerdeyiz şimdi 2 gün daha beklicem gece maması içinopuyorumnanaktankızlar bende dün akşam poyraza yatmadan önce ilk kez iyi geceler maması yaptım yulaflı tahıllı kaşık maması.bayıldı yedi ve tüm gece deliksiz uyudu.sabah 5 te uyandı sütünü içti tekrar uyudu.ay bende deliksiz uyku çektim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?