Kızlar kardeşim 2 ay sonra evleniyor
Nişan bohçası almaya gelin gidermi
Birde 2 saat uzaklıkta erkek tarafı buraya gelsin alalım demişler böyle bişey varmı onların gelmesi gerekmiyomu
Geline kıyafet vs. Alımı da bu bohçanın içindemi oluyor yoksa ayrıyettenmi çıkılıyor
Kimler geliyor bu alışverişlere ?
yoksa penye 100 beden sütyenve annanne geceliği gelme ihtimali yükseliyor bohça daNe kadar yorucu seyler ya.
Kardesın kullanacak sonucta, gıdıp begenmesı gerekiyor.
Seytan kulagına kursun, dusuncesı bile urkutucuyoksa penye 100 beden sütyenve annanne geceliği gelme ihtimali yükseliyor bohça da
Ama maske takıp çene altına indireceklerdi?Her adetin olduğu gibi yerine getirilmesi gerekiyor mu illa?
Herkes ne lazımsa, internetten sipariş etsin, kim neyi ödeyecekse ödesin; netten hallediverin kapınıza gelsin bitsin.
Topluca alış-verişe filan çıkmayın, oraya buraya toplu yolculuklar yapmayın kafile halinde dükkan dükkan gezmeyin bari şu hastalık günlerinde, biraz önlem, biraz uyarlayın hastalığa göre.
Kızlar kardeşim 2 ay sonra evleniyor
Nişan bohçası almaya gelin gidermi
Birde 2 saat uzaklıkta erkek tarafı buraya gelsin alalım demişler böyle bişey varmı onların gelmesi gerekmiyomu
Geline kıyafet vs. Alımı da bu bohçanın içindemi oluyor yoksa ayrıyettenmi çıkılıyor
Kimler geliyor bu alışverişlere ?
amannnn virüsü ne abarttınız cılar gelir şimdii şişşşşş farketmesinler biz virüsten korkanlarııı ha ha haAma maske takıp çene altına indireceklerdi?
Dur bohça uzmanımıza danışalımSeytan kulagına kursun, dusuncesı bile urkutucu
bana kimse getirmedi bak şimdi farkettim hemen konu açacağım içime dert oldu gece gece .Allahim ne guzel dertler var ya
Erkek tarafı bize gelin alalım diyorda o yüzden tartışma oldu biraz onların gelmesi gerekmiyormuNe kadar yorucu seyler ya.
Kardesın kullanacak sonucta, gıdıp begenmesı gerekiyor.
Kardeşimin gitmesimi lazım oraya onların ğelmesimi acaba aileler arası bu sorun olduBana bohca yapilmadi cünkü ailede gerek yok diye anlasti. Toptan kurtulduk yani.
Ama bizim orda normalde geline kiyafet taki makyaj malzemeleri felan aliyor erkek tarafi. Bazilari kendileri secip aliyor. Ama kardesiniz kendisi secmek istiyorsa onlarla alisverise cikmasi lazim.
Ek not: internetde listeler var bohcalar ile ilgili
Ben bohca yapmamistim, kim gelir bilmiyorum ama kızı ayaklarına cagıracaklarına onlar gelsin.Erkek tarafı bize gelin alalım diyorda o yüzden tartışma oldu biraz onların gelmesi gerekmiyormu
Kız ben anlamam bu işlerden kuzenım evlendı ondan oncede evlenen olduğu için az çok bızım memleketin adetlerini biliyorum o da memlekette yaşamadığım için burda onlar yapılmaz istememde pek
Ne soracan kuzu azıcık bılıyorum bızım ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?