Kız çoğu evlenemiyor altın düğün zaten esya derken masraf birde bu 10 15 bin oluyor gençler evlilikten korkar oldu oradaAmannn bu ne yazıl oglanabu yapilanlarla gelin 30 sene idare eder heralde
Nevresim takımı yastık o tarz şeylerde alonıyormuş erkek tarafında o yüzen gereksiz şeyleri aldırmıcakKonu sahıbı yazdım bızım adetlerı bizim akrabalarımızın büyük bölümü Erzurum da olduğu için hepsi yapar ama annem istemez kalabalık buluyor sonuçta orda değiliz. Aslında makyaj malzemesi vs hani kullanabılceği şeylerin listesini yapıp damada verseniz onlar alsa daha ıyı ama çamaşır işi yaş ben istemem saten pijama aldırılabılır ama diğerleri için damada söylersin harcancak parayı sana bersın kendınız alın daha makul. Yoksa bohça falan tamam oluyorda kullanılmıyor yer kaplıyor boşa
Bence bulaşmayın hiç bohça olayına sorun olur gereksizBana bohca yapilmadi cünkü ailede gerek yok diye anlasti. Toptan kurtulduk yani.
Ama bizim orda normalde geline kiyafet taki makyaj malzemeleri felan aliyor erkek tarafi. Bazilari kendileri secip aliyor. Ama kardesiniz kendisi secmek istiyorsa onlarla alisverise cikmasi lazim.
Ek not: internetde listeler var bohcalar ile ilgili
Annesi çok heves ediyor o yüzden kendileri öyle istedi ilk baştadaNisan alisverisi icin gelinin kalkip erkegin tarafina gittigini hic duymadim. Ayrica kayinvalideyle alisverise cikmak mi ,kendimi dusundum de evlerden irak diyorumbence kardesiniz tavrini koysun ve nisanlisiyla basbasa alsinlar ne alacaklarsa.
Ahahaha yazık valla erkek olsam ben müzmin bekar olarak devam ederdim hayatımaKız çoğu evlenemiyor altın düğün zaten esya derken masraf birde bu 10 15 bin oluyor gençler evlilikten korkar oldu orada
Ben bile acıdım şuan o kadar alınmaz herhalde yaAhahaha yazık valla erkek olsam ben müzmin bekar olarak devam ederdim hayatıma
Valla bilemedim simdi. Onlar sizin sehrinize gelmeli o vakit. Yani ben olsam oyle olmasini isterdim.Annesi çok heves ediyor o yüzden kendileri öyle istedi ilk baştada
Tek çocuk olunca annesi heves ediyor o yüzdenBence bulaşmayın hiç bohça olayına sorun olur gereksiz
Yok bu zaten sadece bıze has yazdığım hamam takımı denır. Şöyle gelin bohçasında pijama,gecelik,parfüm seti,makyaj seti, bornoz takımı falan vardır. Kıyafetler falan da hediyedir hanı sıze gelirler bayram olsun ya da oturmaya aıle buyuklerı eli boş gelmemek adına alırlar yanlış bılıyorsam arkadaslar duzeltsın.çok sağol bu kadar çok şey abartı ama bakalım bizde memleketten ayrı büyüdük adetleri bilmiyoruz o yüzden
Geline kıyafet ne zaman alınıyor bohçanın içindemi ayrıyetten mi çıkıyıyor
Zaten alıcaklar pike nevresım sız masıl çeyıze alıyorsanız aslında onlarda nevresım pike alıyorNevresim takımı yastık o tarz şeylerde alonıyormuş erkek tarafında o yüzen gereksiz şeyleri aldırmıcak
kadınların maaş kartına göz dikip 100 lira harçlık veren de erkek ama yok mu orta yollu sömürmeyen ve sömürülmeyen erkek a dostlarrrAhahaha yazık valla erkek olsam ben müzmin bekar olarak devam ederdim hayatıma
Aslında önemli şeyler alınsa yeter hani bornoz takımı pike nevresım takımı makyaj takımı tamamdır hanı ıc çamasırı falan gereksız anca para verırler kendın alırsınAhahaha yazık valla erkek olsam ben müzmin bekar olarak devam ederdim hayatıma
Valla benim eşimde tek erkekti nereli bunlar o heves sizde şaşkınlık olmasındaTek çocuk olunca annesi heves ediyor o yüzden
Aslında şimdiden kırmak istemiyor gelsin diyor annesi çok hevesli böyle şeylereValla benim eşimde tek erkekti nereli bunlar o heves sizde şaşkınlık olmasında
sen de fedakar cefakar bir kaynana var o kaynana benim favorimValla benim eşimde tek erkekti nereli bunlar o heves sizde şaşkınlık olmasında
Öyle aslında annemde ikiniz çıkın alışverişe gençler gezip gelirsiniz dedi ama kaynanası da üzülüyor tek çocuk bi oğyumda görcem başka çocuğum yok diyeAslında önemli şeyler alınsa yeter hani bornoz takımı pike nevresım takımı makyaj takımı tamamdır hanı ıc çamasırı falan gereksız anca para verırler kendın alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?