Nişan fotoğraflarını gördüm ölüyorum kızlar :(

sa_re

Günlerimiz hasret oldu..
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
595
543
323
Daha öncede açtığım konuda anlatmıştım başkasıyla evleneceğini... Bugün facebookta nişan fotoğraflarını paylaşmış of off :( ne yapayım ben şimdi nasıl dayanayım bu acıya. ne olur birşey söyleyin :(

Son düzenleme:
Yardım melekleri nerdesiniz kimse sesimi duymuyor mu ?

eski konularını bilmiyorum canım ama pek denecek bir şey yok maalesef.o artık başkasıyla nişanlanmış yakında evlenecek sen de onu unutmaya çalışıp önüne bakmalısın.biliyorum kolay değildir ama buna mecbursun.mesela onu facebooktan takip etmeyi bırak.etrafındaki insanlara bak yeni bir aşk çıkar belki senin de karşına.o zaman unutursun.ne demişler çivi çiviyi söker canım.geçmişe bağlı kalırsan bugünü de yaşayamazsın geleceğin de olmaz.kimler unutulmuyor ki unutulmaz bir kişi yok şu dünyada.sadece birazcık zaman canım.sabret.

Keşke facebooka bakmasaydın. :((
Artık olan olmuş.
Yapabileceğin bir şey yok bu insanla ilgili.
Ama kendin için çok şey yapabilirsin.
En başta bu durumu kabullenip, sadece kendi hayatına odaklanman lazım.

Bu arada yeni gördüm başka bir topikte... Yaşın daha 20 bile değilmiş. :S:26:

Çok üzüldüm kuzum, söyleyecek teselli sözü bulamadım.

İlk iş olarak bence facebook tan çıkar eski sevgilini.

Eski konuları bilmiyorum sanırım eski sevgilin nişanlandı..

O artık yeni bir hayata başlamış sana da bu durumu kabul edip yoluna bakmak düşüyor..

Unutma dualar ve zaman en büyük ilaçtır..

Benimki de nişanlandı hatta evlendi geçen sene bu zamanlar birlikteyken şimdi böyle. O ilk anın acısı kötü tavsiyem onune kagıt kalem al duygularını yazabildigin kadar yaz ister yalvar ister hakaret et herseyi yaz aklına geldikçe yaz sonra geçior zamanla. Zor ama gene de Allah yardımcın olsun ben kurtuldum o acıdan umursamıyorum darısı başına insallah.

Benimki de nişanlandı hatta evlendi geçen sene bu zamanlar birlikteyken şimdi böyle. O ilk anın acısı kötü tavsiyem onune kagıt kalem al duygularını yazabildigin kadar yaz ister yalvar ister hakaret et herseyi yaz aklına geldikçe yaz sonra geçior zamanla. Zor ama gene de Allah yardımcın olsun ben kurtuldum o acıdan umursamıyorum darısı başına insallah.

amin inşallah. Birde başka ülkeye gidecek birdaha asla göremeyeceğim :( akraba olduğumuz için düğününe davetliyiz ama gitmeyi düşünmüyorum

Benim yıllar önceki sevdiğim beklediğim adam evlendi, üstüne eşi gebe. Valla hiç de tahmin ettiğim kadar koymadı.
Sevseydi benimle olurdu, onunla değil !

Daha öncede açtığım konuda anlatmıştım başkasıyla evleneceğini... Bugün facebookta nişan fotoğraflarını paylaşmış of off :( ne yapayım ben şimdi nasıl dayanayım bu acıya. Ablalarım kardeşlerim ne olur birşey söyleyin :(

Şu ablalarım kardeşlerim lafına da hastayım forumda :1:
Aklıma direk atma ziya geliyor seyyar satıcı olduğu sahneler.. :27:
Abilerim ablalarım şu elimde görmüş olduğunuz jileti.... diye gider :1:
Neyse konuya dönelim gerçekten çok zor kendimi senin yerine koyuyorumda bende çok acı çekerdim..
Bende ayrıyım bayadır sevgilimden ama şimdi nişan fotosunu görsem çok üzülürdüm.. Allah yardımcın olsun ne diyeyim..

Bende nikaha 1 aydan az süre kala ayrıldığım, 7 yıl beraber olduğum adamın evlilik fotoğraflarını gördüm. O günü unutmam asla, atlatması zor oldu. Zamanla her acıya alışıyor insan...

Şu ablalarım kardeşlerim lafına da hastayım forumda :1:
Aklıma direk atma ziya geliyor seyyar satıcı olduğu sahneler.. :27:
Abilerim ablalarım şu elimde görmüş olduğunuz jileti.... diye gider :1:
Neyse konuya dönelim gerçekten çok zor kendimi senin yerine koyuyorumda bende çok acı çekerdim..
Bende ayrıyım bayadır sevgilimden ama şimdi nişan fotosunu görsem çok üzülürdüm.. Allah yardımcın olsun ne diyeyim..

teşekkür ederim :( bu arada ablalarım lafına hastayım derken sinirmi oldunuz? kusura bakmayın ne yazdığımı bilemiyorum kahrımdan :(

Bende nikaha 1 aydan az süre kala ayrıldığım, 7 yıl beraber olduğum adamın evlilik fotoğraflarını gördüm. O günü unutmam asla, atlatması zor oldu. Zamanla her acıya alışıyor insan...

sizede çok üzüldüm :( aşk acısını annenin evladından ayrılışına benzetirler Allah kimseyi ayırmasın

Az önce ablası ile telefonda görüştüm. Ablasının hiçbir şeyden haberi yok tabi. Dedimki Ona söyle sa_re sana mutluluklar diliyor hayırlı olsun :( Onunda sesi geliyordu kaç yıl aradan sonra sesini duydum :(

Back
X