Nişan fotoğraflarını gördüm ölüyorum kızlar :(

5 yıl çok olmuş tatlım ya çok zaman önce vazgeçmeye çalışman gerekiyordu :31: Allah yardımcın olsun ne diyeyim .. Bunu milat kabul etsen kendin için yeniden bir hayata başlayayım desen olmaz mı? Bu şekilde hep sen üzülürsün ki

evet yalnızca ben üzülüyorum onun umrunda değil. Birde nişanlısına aşkım birtanem gibi laflar yazıyor faceden. Yazık o kızıda kandırıyor sırf başka ülkede yaşamak için onunla evlenecek...

hayatım inan hayatımda kimseye yer yok artık. Bir kere sevdim o da en büyük tekmeyi attı bana :( korkuyorum anlayacağın...

Bence artık kapılarını yeni birine aç
Korkma, artık daha tecrübelisin
Birşey olursa erkenden icabına bakarsın

Ama dene, belki de bu kez çok mutlu olursun
'İyi ki O olmamış' dersin :3:

evet yalnızca ben üzülüyorum onun umrunda değil. Birde nişanlısına aşkım birtanem gibi laflar yazıyor faceden. Yazık o kızıda kandırıyor sırf başka ülkede yaşamak için onunla evlenecek...

İyi de artık kandırdı kandırmadı sevdi sevmedi senin umursamaman lazım senin gözünü gönlünü o tarafa kapatıp kendine yeni bir sayfa açman lazım.Gerçekten geç bile kalmışsın.Bir an evvel bunu yap lütfen:31:

İyi de artık kandırdı kandırmadı sevdi sevmedi senin umursamaman lazım senin gözünü gönlünü o tarafa kapatıp kendine yeni bir sayfa açman lazım.Gerçekten geç bile kalmışsın.Bir an evvel bunu yap lütfen:31:

yerden göğe kadar haklısında şimdi gelde bunu yüreğe anlat geçen yaz gördüm onu daha beter oldum :(

inşallah canım doğrudur çok geç kaldım belki ama aşk laftan anlamıyor işte..

Son düzenleme:
inşallah canım doğrudur çok geç kaldım belki ama aşk laftan anlamıyor işte..

Umarım bir an evvel düzelir durum. Eninde sonunda geçecek hissettiklerin ama bir an evvel olsa keşke de rahatlasan.Hakkında hayırlısı olsun

Umarım bir an evvel düzelir durum. Eninde sonunda geçecek hissettiklerin ama bir an evvel olsa keşke de rahatlasan.Hakkında hayırlısı olsun

amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun umarım dediğin gibi bu durum bir an önce düzelir...

Anlamadım sen şimdi 20 yaşında bile değilsin bu adam da 5 sene önceki adam mı?
Bence şimdiye çoktan bu sayfayı kapatıp, önüne bakman gerekiyordu arkadaşım.
Hayırlısı böyleymiş kendini tut, bakmamaya çalış fotoğraflara...
Unutmak insanın elinde biz kadınlar bayılıyoruz acı çekmeye
:50:

Anlamadım sen şimdi 20 yaşında bile değilsin bu adam da 5 sene önceki adam mı?
Bence şimdiye çoktan bu sayfayı kapatıp, önüne bakman gerekiyordu arkadaşım.
Hayırlısı böyleymiş kendini tut, bakmamaya çalış fotoğraflara...
Unutmak insanın elinde biz kadınlar bayılıyoruz acı çekmeye
:50:

evet ve benden 7 yaş büyük 5 sene önce yaklaşık 15 yaşındaydım o 22 yaşındaydı. Biliyorumki çok büyük bir hata yaptım hemde hayatımın en büyük hatası :(

hersey geçiyor canımbenım hiiç üzülme emin ol öle biri cıkcak ki karsına hiç ummadıgın anda iiki o olmamıs die sevinceksin benım yaşadıklaırmı bı yazsam saatlerı alır ne kazıklar yedım neleri gördüm hepsi boş kimse vazgeçilmez degıl hepsi gecıo bıraz zman alır ama güçlü ol

arkadaşlar ben 6 aylık ewliyim eşmle 2010 eylülde tanıştık benden önce uzun bi ilişkisi olmuş kız tam takıntılı ama face de eşimin üye olduğu forum sitelerinde vs sürekli takipteydi mesaj atmalar fln ve ben öyle çok rahatsız oluyodum ki sonuçta olmamış bitmiş ve başkasıyla hayat kurmaya çalışan birine hala böyle yapmak bana saçma geliyor ne gerek var önünüze bakın ben eşimin eskisine bizzat bunları söyledim biz evleniyoruz sende gördün nişan resimlerini fln önüne bak unutmaya çalış ve takip etmeyi resimlerine bakmayı bırakırsan daha kolay unutursun dedim açık açık söyledim 1 ay sonra gitti başkasını buldu o kadar üzüldüğüyle uğraştığıyla kaldı 2 sene bak canım hele sende küçükmüşsün daha uğraşma unut gitsin kendi faceden engelle bakamazsın o zaman resimlere fln sende üzme kendini daha fazla

arkadaşlar ben 6 aylık ewliyim eşmle 2010 eylülde tanıştık benden önce uzun bi ilişkisi olmuş kız tam takıntılı ama face de eşimin üye olduğu forum sitelerinde vs sürekli takipteydi mesaj atmalar fln ve ben öyle çok rahatsız oluyodum ki sonuçta olmamış bitmiş ve başkasıyla hayat kurmaya çalışan birine hala böyle yapmak bana saçma geliyor ne gerek var önünüze bakın ben eşimin eskisine bizzat bunları söyledim biz evleniyoruz sende gördün nişan resimlerini fln önüne bak unutmaya çalış ve takip etmeyi resimlerine bakmayı bırakırsan daha kolay unutursun dedim açık açık söyledim 1 ay sonra gitti başkasını buldu o kadar üzüldüğüyle uğraştığıyla kaldı 2 sene bak canım hele sende küçükmüşsün daha uğraşma unut gitsin kendi faceden engelle bakamazsın o zaman resimlere fln sende üzme kendini daha fazla

haklısın mantıklı olanda bu zaten.

Ayrıca ben hiç bir şekilde onu rahatsız etmem ki. Yani tamam faceden resimlerine bakıyorum ama mesaj felan göndermiyorum bunu asla yapmam. Sonuçta nişanlı ve yakında evlenecek. Ne kadar sevsemde iki insanın arasını asla bozamam vicdanım buna el vermez kızlar. Bu yüzden ne olur beni iki insanın arasını bozabilecek biri olarak düşünmeyin gerçektende öyle değilim...

Ayrıca ben hiç bir şekilde onu rahatsız etmem ki. Yani tamam faceden resimlerine bakıyorum ama mesaj felan göndermiyorum bunu asla yapmam. Sonuçta nişanlı ve yakında evlenecek. Ne kadar sevsemde iki insanın arasını asla bozamam vicdanım buna el vermez kızlar. Bu yüzden ne olur beni iki insanın arasını bozabilecek biri olarak düşünmeyin gerçektende öyle değilim...

senin sevdiğine böyle hasretle bakan düşünen biri olsa sen de rahatsız olurdun benceee

senin sevdiğine böyle hasretle bakan düşünen biri olsa sen de rahatsız olurdun benceee

peki sizce sevmek benim elimde olan birşey mi? Ama elbette unutacağım kimseyi rahatsız etmeden sessiz bir şekilde Allahın izniyle

Herşeyde bi hayır vardır canım. Hayırlısı böyleymiş de hayatına bak.. Allah belkide ondan daha iyisini çıkaracak karşına. Biliyorum kolay bi durum değil ama sabret zamanla unutursun inşallah

Herşeyde bi hayır vardır canım. Hayırlısı böyleymiş de hayatına bak.. Allah belkide ondan daha iyisini çıkaracak karşına. Biliyorum kolay bi durum değil ama sabret zamanla unutursun inşallah

inşallah zaten tek çare bu

Başka biriyle konuş çık ondan daha iyilerini gördüğünde unutman daha kolay olacaktır.

Back
X