- 15 Eylül 2019
- 30
- 43
- 3
- 35
- Konu Sahibi nanelikekik
-
Valla İnan böylesine saçmalık falan değil, orda bi güzel sopa yeseydi, babasının arkadaşının arkasında durduğunu bir nebze görseydi belki biraz aklı başına gelirdi.Adamın yaptığı zaten rezillik asla onu savunuyorum ama sizinde hemen şiddete başvurmanız saçmalık haklıyken haksız duruma düşürücek bir davranış
İyi halt ettin. Gittigin tatili anlatirsan kafasinda o tatillerde yasananlari kurar tabi ki. Tamam durust olun da kisiye duruma göre bir ayariniz olsun ya hu. Adamin sevgilisi olmamis sen birlikte tatile gittigini gee kuluplerini anlatmissin. O da ayri bi degisik o anda bitirseymis. Ailesine de soylemistir aile o nedenle destek olmus olabilir. Dava acabilirsin. Kazanabilirsin de. Ancak yeniden nisanlanirsan yahut evlenmeye karar verirsen biraz daha ayarli davranBen buna herseyi anlattım. Keşke anlatmasaydım. Dürüst olmak istedim . Eski sevgililerimle gittiğim tatilleri anlattım. Gittiğim gece kuluplerini eğlenceleri doğum günü partilerini anlattım . Maddi durumları da iyiydi . Hepsini araştırmış . Sadece zenginlerle mi sevgili oldun dedi bana ?
Hahahahaha tam bi ezikmiş, sen genede acıma ac davayı.O da bana gecmisini anlattı ; gençliğimde sessiz sakin biriydim öyle dısarılara cıkmazdım hep okul iş çalışırdım. 3 kere kızlara açılmış, 3ü de reddetmiş . Bu da bırakmıs ask mesk islerini .
kesınlıkle haklısınız acın davanızı...Dün cumartesi nişanım vardı. Görücü usulu temmuz ayında tanıştık. Ben 29 yaşındayım . O da 29 yaşında . Ailemin gözü önünde terk edildim. Arkadaşlarım herkes ordaydı . Rezil etti beni.
Sebep de şu ; Kendisinin daha önce hiç sevgilisi olmamış . Sürekli çalışmış . Okumuş . Kendisi mühendis. Benim ise daha önce sevgililerim oldu 16 yaşından bu yana .
Kızınızın geçmişi istediğim gibi değil , ben bu nişanı yapmaktan vazgeçtim . dedi .
Ne yapmalıyım şimdi ? Tazminat davası acmak istiyorum . O kadar masraf yaptım . Hayallerimle oynadı.
Konu sahıbi çok doğru davranmış bence siz yanılıyorsunuz. Evlilik düşündüğü biriyle geçmişi konusunda dürüst olması gerekiyordu elbette. Bir de şöyle düşünün evlilikten sonra adam bu tatilleri başkalarından duysaydı daha mı iyiydiİyi halt ettin. Gittigin tatili anlatirsan kafasinda o tatillerde yasananlari kurar tabi ki. Tamam durust olun da kisiye duruma göre bir ayariniz olsun ya hu. Adamin sevgilisi olmamis sen birlikte tatile gittigini gee kuluplerini anlatmissin. O da ayri bi degisik o anda bitirseymis. Ailesine de soylemistir aile o nedenle destek olmus olabilir. Dava acabilirsin. Kazanabilirsin de. Ancak yeniden nisanlanirsan yahut evlenmeye karar verirsen biraz daha ayarli davran
Bir erkeği 30 yasına kadar sevgilisinin olmaması onu dogru adam yapmıyor. Aslında sorunlu adam yapıyor.Ben bu sefer dogru adamı buldum diyordum. Sorumluluklarını bilen saygılı biriydi . Daha önceki sevgililerimden farklıydı . Daha önce hayatıma giren kişiler şımarık zengin sadık olmayan tiplerdi ki bunlarla ben ayrıldım. Defalarca aldatıldım . Bu sefer doğru kişiyi buldum derken , başıma neler geldi
Dün cumartesi nişanım vardı. Görücü usulu temmuz ayında tanıştık. Ben 29 yaşındayım . O da 29 yaşında . Ailemin gözü önünde terk edildim. Arkadaşlarım herkes ordaydı . Rezil etti beni.
Sebep de şu ; Kendisinin daha önce hiç sevgilisi olmamış . Sürekli çalışmış . Okumuş . Kendisi mühendis. Benim ise daha önce sevgililerim oldu 16 yaşından bu yana .
Kızınızın geçmişi istediğim gibi değil , ben bu nişanı yapmaktan vazgeçtim . dedi .
Ne yapmalıyım şimdi ? Tazminat davası acmak istiyorum . O kadar masraf yaptım . Hayallerimle oynadı.
Ben de çok şaşırdım aslında . Ortalama üstü yakışıklı biri ama hiç sevgilisi olmamış .Hahahahaha tam bi ezikmiş, sen genede acıma ac davayı.
Peki aılesı ne dedi, o öyle diyince.
Oglum salak mısın diyen cıkmadı mı?
bazı erkeklerınde beynı boyle ısteBen buna herseyi anlattım. Keşke anlatmasaydım. Dürüst olmak istedim . Eski sevgililerimle gittiğim tatilleri anlattım. Gittiğim gece kuluplerini eğlenceleri doğum günü partilerini anlattım . Maddi durumları da iyiydi . Hepsini araştırmış . Sadece zenginlerle mi sevgili oldun dedi bana ?
Suan karsıma bırı cıksa otuzlarında olan, hic sevgilim olmadı dese sırf bu sebepten dusunurdum.Ben de çok şaşırdım aslında . Ortalama üstü yakışıklı biri ama hiç sevgilisi olmamış .
ama tam ezik iyi olmuş reddedildiği
nasıl hıc sevgılısı olmamıs ya ?Ben de çok şaşırdım aslında . Ortalama üstü yakışıklı biri ama hiç sevgilisi olmamış .
ama tam ezik iyi olmuş reddedildiği
Yaa sen ne yaptın ablacım?Ben buna herseyi anlattım. Keşke anlatmasaydım. Dürüst olmak istedim . Eski sevgililerimle gittiğim tatilleri anlattım. Gittiğim gece kuluplerini eğlenceleri doğum günü partilerini anlattım . Maddi durumları da iyiydi . Hepsini araştırmış . Sadece zenginlerle mi sevgili oldun dedi bana ?
Valla ilk aklımdan benimde o gectı, uc kıza acilmis reddedilmiş o da sonra vazgecmıs bla bla bla, klasik yalan.nasıl hıc sevgılısı olmamıs ya ?
hıc mı kımseyle konusmamıs hıc mı bır kadına ılgı uymamıs
bence gaybaska acıklaması yok
kesınlıkle adamda var bır sıkıntıValla ilk aklımdan benimde o gectı, uc kıza acilmis reddedilmiş o da sonra vazgecmıs bla bla bla, klasik yalan.
Evlilikler bitiyor akabinde yeniden evleniyoruz. Aska karsı cinse küsmüyoruz.
Koskoca bir yalan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?