Nişan günü terk edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu acayip tuhaf bir noktaya sapmış, yani son dakika adamın içinden birden bir psikopat çıkması normal değil. Komşu kızı ne alaka onu da anlamadım, aileden biri konuşsa gene anlayacağım.

Son düzenleme:
Böyle bir önceliği madem vardı neden nişan gününü beklemiş. O gün mü öğrendi daha önce hayatınızda birilerinin olduğunu

Belki size iyilik yapmıştır ileride yoksa daha beter davranırdı kurtulduğunuza sevinin

Demekki başka bi neden var ne bileyim kesinlikle yanlış bi davranış ama resmen canı yansın istemiş sanki intikam almak istemiş. Allah kötüye denk getirmesin ne diyim
Amin ama, konu bende gerceklıgını intihar edersin cumlesımden sonra kaybetti
Cunku Bukadar ini dusman bıle yapmaz

Nişan günü terk edildim derken nasıl yani? Baya baya nişan için toplanıldı, o sırada vazgeçtim mi dedi?

Sizi değil kendini rezil etmiş . Artık kimsenin güvenemeyeceği biri konumunda..
millet demez mi tanışırken aklı neredeydi diye . Ne mutlu size ki siz geçmişinizi saklamamışsınız Size söz verip yüz üstü bırakan o ve yaptığı bu karaktersizlikle kendine göre olan temiz geçmişini kirletti.Üzülmeyin Her şerde bir hayr vardır.Aldığı Ah’ın bedelini acı bir şekilde öder.Siz İşinizi Allaha bırakın ve Olmuş bilin.Rabbim Karşınıza kıymet bilen birini çıkartsın

Daha öncesinde hiç mi görüşüp de bu konuları konuşmadınız anlamayamadim nişan günü aileler varken nasıl açıldı bu konu
Ben de anlamıyorum bu nasıl bir kafadır. Daha önce de bir konu açılmıştı nikah masasında terkedildim diye. İnsan son dakikada nasıl böyle bir şey yapabilir. Bu zamana kadar aklı nerdeydi

Aç davanı bu ne terbiyesizlik, böyle birşey olabilir mi Allah insanlara vicdan versin biraz.
Dava ne alaka onu anlamadım. Yaptığı şey çok adice ama bunun bir yaptırımı olacağını sanmıyorum. Ne diyecek hakim bey/hanım nişan günü terkedildim şikayetçiyim mi?

Yuhhhh .. daha neler okuyacaktı bu gözler .. .. kurtulduğuna dua et ve hakkını mahkemede ara canımmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…