Morelim çok bozuldu kızlar yarın nişanım var ve ben çalışmak zorundayım müdür yıllık izninden kullan dedi 3 saat çalışıyoruz cumartesi günleri 12 kadar onun için yıllık izin alamam düğünüm trabzonda oraya gitmek için izin lazım balayı içinde izin lazım 2 hafta iznim var altı üstü zaten nişan stresim var bide bu çıktı hayırlı olsun bile demedi müdür çok üzüldüm yapacağınız bişey yok mecbur çalışıcam ama paylaşmak istedim.
amaaann salla gelin hanımmm!!
en mutlu gününü bu adam içi bozma ya daha bozacak günlerin var dmi:)
sen yarın iş çıkışında yapacaklarının planın yap ne tatlı bir heyecan bu..tadını çıkar cnm
hayırlı olsun şimdiden..
Neden izninden kullanmayıp riske atıyosunki alt tarafı bir gün kullancan. Ben olsam o müdürün
kahrını çekmezdim tamam kesin yıllık iznimden yada paramdan gelmiyorum ben yarın derdim.
İnsan hayatında kaç kere nişanlanıyorki... Bu arada hayırlı olsun cnm.
doğru valla, bugünler geri gelmiyor sonra, boşver, hallolur herşey
sağolun kızlar evet çok heyecanlıyım morelimi bozmak istemiyorum ama üzüldüm işte iş çıkışı nişanlığımı büyükbi zevkle son kez deneyip teslim alıp süslenmek üzere kuaföre gidicem sonra aşkımla fotoğraf çektirip nişanımın tadını çıkartmaya gidicem inşallah:)
allah çok mutlu etsin sizi canım, tamamına erdirsin
bazıları böyle anlayışsız oluyor işte cnm ne yapacaksın katlanacaksın. kuaförünü felan çıkış saatine göre ayarla hemen yapsınlar saçını yetişirsin. hç moralini bozma allah bir ömür boyu mutluluk versin
Elbette 3 saat idare etse ölmezdi resmen adilik yapmış ama Allah'tan 3 saatmiş ya akşama kadar olsaydı. Biraz Polyanna oldum galiba.Mutluluklar bu arada moralinizi bozmayın her şey yetişir siz boşuna strese girmeyin nişanınızın tadını çıkarın.
peki 3 gün evlilik iznin olduğunu biliyor musun arkadaşım????
yani bu izin senin senelik iznine eklenmeli.....
benimde eşimin hiç izni yoktu o nedenle düğünü bayrama denk getirmiştik. 3 günlük düğün iznininde 2. günü işe çağırdılar:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?