Nişan günümde çalışıyorum.

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Morelim çok bozuldu kızlar yarın nişanım var ve ben çalışmak zorundayım müdür yıllık izninden kullan dedi 3 saat çalışıyoruz cumartesi günleri 12 kadar onun için yıllık izin alamam düğünüm trabzonda oraya gitmek için izin lazım balayı içinde izin lazım 2 hafta iznim var altı üstü zaten nişan stresim var bide bu çıktı hayırlı olsun bile demedi müdür çok üzüldüm yapacağınız bişey yok mecbur çalışıcam ama paylaşmak istedim.

hayırlı olsun, mutluluklar dilerim..
inş en kısa zamanda cok daha rahat kosullarda calısmaya başlarsınız.. her zorlugun arkasında bir kolaylık vardır üzülmeyin..

nisanin aksam saatlerine dogru ise isten cikarcikmaz makyaj, kuafor giyimi vakit kaybetmeden yapmalisin ztn anca yetisir :-S kendi hazirligindan baska herseyin hazir olmasi gerekir..

ay hayret bişey 3 saat idare etse nolurmuş, sanki hergün nişanlanıyosun
sadece kendini hazırlıcan o zaman diğer detaylarla ailen ilgilenir merak etme

bu akşam el keseme özel eşyalarımı koyucam kardeşlerime tembihliycem kuaföre gelirken getirsinler yada çantama atarım önemli eşyalarımı hazırlıklarımıda akşamdan yapar direk kuaföre geçerim zor olacak çokta üzüldüm tavrına ben onların okadar kahrını çektim okadar idare ettimki

amaaann salla gelin hanımmm!!
en mutlu gününü bu adam içi bozma ya daha bozacak günlerin var dmi:)
sen yarın iş çıkışında yapacaklarının planın yap ne tatlı bir heyecan bu..tadını çıkar cnm
hayırlı olsun şimdiden..

Neden izninden kullanmayıp riske atıyosunki alt tarafı bir gün kullancan. Ben olsam o müdürün
kahrını çekmezdim tamam kesin yıllık iznimden yada paramdan gelmiyorum ben yarın derdim.
İnsan hayatında kaç kere nişanlanıyorki... Bu arada hayırlı olsun cnm.

doğru valla, bugünler geri gelmiyor sonra, boşver, hallolur herşey

öyle haklısın ama benim yazıda düşünmem lazım bu izne daha çok ihtiyaç duyacağım zamanlar olacak düğün balayı nikah başvurusu ev alıcaz tapu işlemeleri çok işim olacak oyüzden mazeret izni istemiştim vermediler işte gelicem oyüzden ilerde tatil yapamama ihtimalim olmasın diye

doğru valla, bugünler geri gelmiyor sonra, boşver, hallolur herşey

sağolun kızlar evet çok heyecanlıyım morelimi bozmak istemiyorum ama üzüldüm işte iş çıkışı nişanlığımı büyükbi zevkle son kez deneyip teslim alıp süslenmek üzere kuaföre gidicem sonra aşkımla fotoğraf çektirip nişanımın tadını çıkartmaya gidicem inşallah:)

allah çok mutlu etsin sizi canım, tamamına erdirsin

bazıları böyle anlayışsız oluyor işte cnm ne yapacaksın katlanacaksın. kuaförünü felan çıkış saatine göre ayarla hemen yapsınlar saçını yetişirsin. hç moralini bozma allah bir ömür boyu mutluluk versin

koştur koştur hemen kuaföre gidicem evide kardeşim halledicek problem çıkmaz inşallah sağol canım

Elbette 3 saat idare etse ölmezdi resmen adilik yapmış ama Allah'tan 3 saatmiş ya akşama kadar olsaydı. Biraz Polyanna oldum galiba. Mutluluklar bu arada moralinizi bozmayın her şey yetişir siz boşuna strese girmeyin nişanınızın tadını çıkarın.

ayy bana pazar nişanlansaydın dedi düşünebiliyomusunuz:)) şaşırdım hiç beklemiyodum oyüzden üzüldüm bunlar beni doğum yapacağım güne kadar çalıştırır haftaiçi doğurma neyapayım der:) teşekkür ederim sağolun

peki 3 gün evlilik iznin olduğunu biliyor musun arkadaşım????

yani bu izin senin senelik iznine eklenmeli.....

peki 3 gün evlilik iznin olduğunu biliyor musun arkadaşım????

yani bu izin senin senelik iznine eklenmeli.....

evet eklenicek biliyorum ama istanbulda kınam ve nikahım ve trabzonda düğünüm olacak izine ihtiyacım olacak tüketirsem yetmez diye korkuyorum balayı yapma bizene derler iki farklı yerde olacak çünki düğün

benimde eşimin hiç izni yoktu o nedenle düğünü bayrama denk getirmiştik. 3 günlük düğün iznininde 2. günü işe çağırdılar:84:

benimde eşimin hiç izni yoktu o nedenle düğünü bayrama denk getirmiştik. 3 günlük düğün iznininde 2. günü işe çağırdılar:84:

işte bunu yaşamamak için izin kullanmaya korkuyorum çok kötü olmuş üzücü yeni gelin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…