Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan için aldığım elbisem :)

arzacar

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
27
0
286
39
Bursa
Selam kızlar,

Önümüzdeki ay 16 ekimde salonda nişanım olcak, almış olduğum elbise sizce nasıl?? Yorumlarınızı bekliyorum :)

bende bursalıyım genelde bursada nişanlarda böle şatafatlı şeyler tercih edilir senin içine sindiyse sorun yok allah tamamına erdirsin

Sade birşey bakmıştım sonra dedik salonda yapacaz ışıl ışıl bişey olsun nişanlımda iki modeli karıştırdı bunu alalım dedi ii dedim :)) ben sade şeyleri sevmem çok illa bi taşı süsü olması lazım :))

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Canım bende böyle süslü püslü bişey severım ama cok göz yoruyor :):):):) Allah mutlu mesut günlerde giymeyi nasip etsin.Bende nişanlıgımın resmını 10 güne kadar koyacagım ınsallahh..Şimdiden hayırlı olsunn tatlımm bu arada ne kadara aldın nişanlıgını ?

Son düzenleme:
Üzeri bir sonraki provada ayarlandı :))

Nişanlığımı 850 dedi öğrenciyiz falan filan derken 500 liraya aldık :))

Evet aslında göz yoruyor farkındayım, eteği böle taşlı değildi sadece yapraklar ardı biraz ama farklı bi modelle birleştirince fazla taşlı oldu :) nişanlımda öyle beğenince onu da kıramadım ii dedim ışıl ışıl olsun o zaman :)

Bursa'da mutlu gelinlik var çarşıda ordan almıştık, dikim oldu malum 40 beden olunca :))

gerçi iş işten geçmiş ama olduğundan daha kilolu gösterdiğini düşünüyorum bu tip kabarık taşlı parlak modeller her zaman daha fazla gösterir . . .

40 beden gibi görünmüyorsunuz içinde . . .

rengini beyendim lakin . . . :asigim:​

Evet canım Trabzonluyum.İnan Trabzonda uyguna nişan elbisesi bulamadık.Kiralamayla alma arasında cok büyük fark olmayıncada 1350,00 tl lik bitane begenıverdık ındırımle 1000 felan oluyor.Ama yinede yazık paraya acıyorum mafoldumben Benim nişanımda salonda olacak..İnş. gelince bende koyacam resmını buraya bende 40-42 gıyıyorum sen yıne cok ıyısın ben tam tombik :):):)Allahım yüzümüzü kara cıkarmaz inşallah

SÜPERR BEN ÇOK BEGENDıMMM :)))) BENıM GELıNLıĞıMDE BÖLE KABARIKTIII
sEVıORUMMM BEN KABARIK ŞEYLERıııı :ecrin_bebek:

vasatın altında bence ama mutluluklar canım tabşi bu işler tarz meselesi sana görede benim tarzım vasat gelebilir mutluluklar canım allah ayırmasın

Eleştirilere açık biriyim tabiki herkesin tarzı ben taşlı süslü şeyleri severim sade sevenler de vardır tabiki zevk meselesi )

fıstıkk üst kısmını daraltsana çok büyük duuryor üstünde ondan biras kilolu göstermiş bence çok genişş daralt ve afet ol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…