Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan için aldığım elbisem :)

saç baş yapılsın oda öle şaaaşaalı bişe olduumu güzell cnm yha rengi flnda allah tamamını erdirsiin MUTLULUKLAR.....

cok kabarık bu tarz gelinlikler nişanlıklar oldugundan daha iri gösteriyor insanı gibime ggeliyor ama sen beyendiysen Allah senii bir ömürr mutlu etsinnnnnnnnnnn İnşallahhhhh

Öncelikle mutluluklar diliyorum..
benim hiç tarzım değil belki ondan sebep çok şaşalı geldi bana..
iki parça oluşundan kilolu göstermiş galiba..

ıııııııı pek sevmedim canım yaa..bu tarz şeyleri pek sevmiyorum ama sen ve nişanlın beğenmişye önemli olan o zaten..ii günlerde kullanın..

Hayatım ben senin nişan fotoğraflarını dört gözle bekliyorum...Bende bugün gidip sipariş verecem ancak 10 güne gelir...İnşallah hepimiz hayırlısıyla çok mutlu oluruz.Bu arada herkesin Kadir Gecesi Mübarek Olsun.:Saruboceq::Saruboceq:

tabiki ne demek nişandan sonra mutlaka eklerim resimleri inşallah dediğin gibi hepimiz çok mutlu oluruz :)

Üzerine Azcık Daha Otursa Tam Süper Olcak zemuszemus
Mutluluklar Canım :asigim:

bunu okumasam beğenmedim dicektim ama madem siz bu kadar beğendiniz çok güzellzemuszemus kim ne derse desin istediğinizi giyin sizin gününüz

ben çok beğendim.nişanlık gelinlik dedinmi şatafat olucak yani:1closedeyes: böyle şeyler kaçkez yapılır insanın hayatında taşlı süslü püslü olmalı:lepi:

Hayatım başka çekildiğin resim yokmu son zamanlarda merak ettım. Benim nişanlıgımda dün geldi.Resmini koymak istiyorum yalnız isteyim usb kablom yanımda degıl atamıyorum
ama yarın ınsallah koyacam resımlerımı...Senide cok merak edıyorum

Selam kızlar,

Önümüzdeki ay 16 ekimde salonda nişanım olcak, almış olduğum elbise sizce nasıl?? Yorumlarınızı bekliyorum :)
Rengine diyecek bişey yokk güsel bir renk seçmişsinnn,ama bence nişanlık için iyi bir model degil. resmen beyaz gelinliklerin renklisi bu sadece renk farkı varrr..model baris aynıı. :1rolleyes:

öncelıkle mutululuklar dilerim.
benim şahsi fikrim elbise güzel ama ben boyle birsey giyinmem.
kabarık elbiseyi severim ama bunun üstü ve altı çok abartı olmus bence
nişanda daha düz ve sade birsey benim tercihim olurdu.
yinede anlaşabilmek mutluluk mühim...

o zaman tam sana göre :lepi:

canım nısanlııgın guzel ancak ustu genıs durmus daha dar olsa cok guzel olurdu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…